Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

18 comentarii

 1. si 2 puncte

  00
 2. Renault, because it breaks all the time.

  00
 3. de ce lui berceanu si nu lui basescu?

  00
 4. Si asta e doar inceputul. Am un coleg cu un megan nou nout. Cand vrea porneste (masina, nu radio-ul), dar daca nu e bine dispusa…nu zice nici mac. Cunosc destule astfel de cazuri. Rar masina frantuzeasca care sa merite. Renault nu e una dintre ele.

  00
 5. mai puneai 60 lei si luai un handfree

  00
 6. bine ca nu erai mai inspre nemti, ca lasai 150 euro la stat 🙂

  00
 7. A meritat 60 lei conversatia ? Vreo combinatie ceva ?

  00
 8. Este blestemul mogulilor! Sigur nu ascultai Realitatea fm? 🙂

  00
 9. Ei lasa, eu am contribuit cu 360 si niste puncte bonus, ca deh, mai nou satele au 6 km lungime dar NUMAI 300 de metri de extravilan si ogor intre indicatoare, care nici alea nu sunt puse regulamentar.

  Romania e o adevarata metropola, mii si mii de sate ce s-au extins incet incet, cu proiecte de P+14 si preturi pe mp ca in Monaco. Stau si ma intreb cine si unde se mai munceste..

  00
 10. Băi ce v-aș băgă telefonul pe gât ăstora care nu vă îndurați să dați 70-80 de lei pe-un bluetooth.

  00
 11. Groapa o fi a lui Berceanu… CD-ul insa e Renault. Nu ai ce face, firma asta e o emblema a calitatii. Toata lumea ii lauda.
  @Meekuu, eu ii injur pe astia de fiecare data cand ii vad in trafic, mai ales ca in toate cazurile incurca circulatia.
  No ofence Zoso, cumpara-ti naibi un car kit.

  00
 12. dar are unu tupeu sa-mi zica de vorbitul la telefon scot carnetul si-i dau cu el in cap. ‘tu-ti cucu ma-ti chiar n-ai treaba?

  00
 13. erata
  daca are

  00
 14. adica ai platit o amenda, ca nu foloseai handsfree…aici e vina ta
  cat despre cd…de vina nu e numai berceanu, e toata clasa politica de la 90 incoace…si da, ar trebui sa ti l plateasca ei, din banii lor

  00
 15. Dupa cum ziceam parca in alt comentariu – handsfree + FM transmitter. Muzica din telefon pe radio, convorbiri handsfree si cu sonorul pe boxele masinii (iar muzica se opreste automat in timpul convorbirii), indicatiile GPS-ului tot pe boxe, volum independent pentru muzica si GPS, un singur cablu prin masina (alimentatorul telefonului, daca e un drum mai lung). Recomand calduros Motorola T505 ca HF/FM, calitatea sunetului e buna si bateria tine o groaza (aproximativ doua saptamani in standby, Bluetooth+FM active o ora in fiecare zi).

  00
 16. Megane…hmmm…radio cd-ul este pe locul patru in topul celor mai cazute piese din tot parcul auto de la firma mea…(170 renault). First place……ambreiaj!!!!, second………fulie defazoare (care cade la 70-80000 km si normal…trebuie inlocuit din nou si kit-ul de distribuitie…), locul trei: compresor ac….noroc ca la cele din 2006 le inlocuiesc gratis…..dar am o masina din 2008, iesita din garantie, 38000 km si dupa ce am facut scandal mi-au dat un discount de 200 euro (el costa 1000 euro…). Continuare?…tocmai am dat comanda de Toyota… :))))

  00
 17. Si apropo de telefon…stii ce fac eu: ma fac ca ma scarpin in ureche cu degetelul mic si ii dau drumul la telefon in spatele scaunului…. :))…functioneaza maxim!!!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.