Mihai Ghezea şi lăturile revin

MIHAI GHEZEA, cel care a facut din saptamanalul ATAC LA PERSOANA cel mai incisiv cotidian asemeni altor publicatii, va lansa marti, 15 august 2006 incepand cu orele 20,00 la HANUL LUI MANUC, saptamanalul MIZA . Un ziar la fel de incisiv, ce va fi lansat chiar de ziua sa de nastere, moment care va fi sarbatorit asa cum se cuvine incepand cu orele 20,00 si pana dimineata alaturi de toti invitatii sai (personalitati ale vietii artistice, sportive, politice, reprezentanti mass media, binecunoscuti oameni de afaceri etc).

Muzica de calitate, prezentarile de moda, preparatele traditionale romanesti, antrenul, surprizele, buna dispozitie vor marca o seara ce va fi cu siguranta de neuitat.

Din programul artistic fac parte : Marcel Pavel, Cornelia Catanga si fiul sau Alexandru, Aurel Padureanu, Elena Merisoreanu, Nelu Ploiesteanu, Olimpia Zica, Elisabeta Turcu, Aurel Moldoveanu, Uni-k, Bambi, Carmen Trandafir, Sorinel Copilu’ de Aur, Doru Tufis, Gheorghe Turda, Alina Sorescu, trupele SHOCK si KRISTAL, Mihai Persa, Alexandru Arsinel sau binecunoscutul cuplu Romica Tociu si Cornel Palade.

Prezinta: Oana Georgescu

Organizator: Carmen Plesea si Agentia KAO FASHION.

Au fost invitati si multi au confirmat deja prezenta la acest eveniment unic: Leonard Doroftei, Florentin Marinescu (presedinte F.R. de Arte Martiale), Cristian Popescu – Piedone (Presedinte Asociatia pentru Protectia Cetateanului), Melek Amet, Dan Diaconescu, Costica Stefanescu ( U.Craiova), Lili Sandu, Viorel Paunescu, Liliana Fedorca, Bogdan Dragomir, Mihai Mitoseru, George Ciubotaru, Sorin Marcus, precum si multi alti oameni de afaceri, politicieni, reprezentanti mass-media, etc.

Va multumim si va asteptam alaturi de noi .

Pentru confirmarea prezentei si relatii suplimentare:
Carmen Plesea, Manager Kao Fashion

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. din programul artistic fac persoane pe care le credeam moarte.sincer.

  00
 2. wtf, daca esti vedeta si noul cotidian urmeaza politica editoriala a raposatului Atac care a aruncat in stanga si in dreapta cu laturi si alte kakaturi, de plm ai vrea sa te duci la lansarea unui astfel de cotidian de kkt? 1 pentru ca esti prost, 2 pentru ca esti flamand, 3 pentru ca esti disperat/a dupa publicitate, 4 te duci ca esti platit sa faci atmosfera

  Ps: daca as fi vedeta nu m-as duce acolo nici daca m-ar impusca cineva 😀

  00
 3. numai tu?

 4. 1. te-ai jucat tu prin comunicatul de presa? ca parca prea e la misto primul paragraf;
  2. imi place ca programul artistic e multicultural: de la poplara si manele pina la pop si dance;
  3. era sa pic de pe scaun cind mi-am dat seama cit de penal suna „cuplul tociu-palade”;
  4. Liliana Fedorca mai traieste? and who the fuck is Mitoseru, G. Ciubotaru si Sorin Marcu? asta ca sa nu mai intreb de trupele SHOCK si KRISTAL!

  00
 5. n-am schimbat nimic

  cioclu, aia nu sunt chiar vedete, sunt atarnatori…

 6. cioclu… free food? free drink? normal ca se duc aia!

  00
 7. Chiar astazi am fost la Manuc sa beau un numar de beri. Doar ca ne-am plimbat de sus pana jos, ca nu era nicaieri liber, era ocupat tot.
  Miza…ce nume e asta? Probabil ca o sa traiasca marele saptamanal doar cu articole platite. 😀

  00
 8. revine in 2009 cu atac la persoana, peste 1 saptamana maxim

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube