MediaPro, noul proprietar al MTV

MTV România e un post cu scandal. Patron dubios, afaceri dubioase, management prost, multe multe hibe au făcut din MTV România un post tv prost. Cât de prost?

Pro TV calculeaza, deocamdata, potentialul canalului, care atrage o audienta foarte mica, de doar 7.000 de telespectatori in mediul urban, ceea ce il plaseaza in coada clasamentului.

(din evz)

Şapte mii de telespectatori? Parteneriatul cu Orange pentru TRL (Total Request Live, o emisiune care în America şi Europa de Vest e un fenomen) nu i-a adus postului nimic, decât 10 anemici cu ghiozdanele în spate (probabil care chiulesc de la şcoală) invitaţi în magazinul Orange din cadrul fostului Magazin Muzica. Premiile MTV au fost de la an la an mai prost organizate şi mai greu credibile. Problemele de transmisie la tot ce înseamnă direct erau deliciul telespectatorilor (mie îmi placea cum nu putea lua legatura între studioul mobil şi reporterul aflat la 10 metri mai incolo). Şi vedetele. În afară de Mircea "Curuleţ" Zara, eu nu stiu pe nimeni de la MTV ROmania. Nu îşi promovează vedetele. Nu dau comunicate cu ele. Le ţin în umbră, parcă le e frică să nu le fure cineva.

E bine că MTV a intrat în posesia cuiva care ştie să facă televiziune. Aşteptăm acum să vedem cum va fi noul MTV.

televiziuni, mediapro, muzica

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. Facem un pariu mic shi rautacios ca nu o sa mishte nici in continuare cine shtie ce?
  O sa creasca, true, ca Pro-ul shtie mashinaria de marketing. Dar ma intreb cat din eticheta asta deja pusa in mintea pushtimii, de “nashpa” si “un-cool”, va ramane chiar shi dupa ce da Sarbu cu peria de sarma shi cu sutele de mii de coconautzi
  Parerea mea…

  00
 2. Las ca reface si Gigi Becali Atomic TV si sa vedem atunci posturi de muzica (:|

  MTV nu isi promoveaza vedetele fiindca n-are pe cine. Toti pleaca de la ei cand vad ce conditii si ce salarii au… si mai ales ce sediu :|

  00
 3. Prosport a ajuns pe mana lui Sarbu….a pierdut niste milioane de euro.
  Gandul a ajuns pe mana lui Sarbu…..am aflat ca este in pericol de desfiintare (de la un angajat).
  Cred ca si MTV-ul o sa se duca de rapa…desi poate ca doar cand e vb de televiziuni ii merge ceva si lui Sarbu cel eunuc.

  00
 4. ca bine zici !!

  00
 5. Da’ are sediu?

  00
 6. Aveau sediul ala din Floreasca, de sta sa se darame…

  00
 7. Gropare, daca vorbim de coaie, Sarbu are vreo 4…
  Sau lucrezi in antene si ti se pare ca ti-a mai crescut un coi de cand esti acolo? Vezi ca alea de sub brat dor la miscari bruste.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Top articole

7 zile