e foame de bani?

Ieri, 2 oameni de la Realitatea TV au avut mici scăpări.

La dezbaterea de la FJSC, Robert Turcescu a acuzat ziariştii din presa scrisă că stau cu ochii pe televiziunile de ştiri şi obţin gratis ştiri pentru care ei plătesc.

Apoi, seara, Mihai "Limbi" Tatulici îi reproşa unui chestor de la IGP că Poliţia ar trebui să informeze mai repede presa, ca să nu mai pună reporterii să alerge, că îi costă bani.

Să fi ajuns RealitateaTV la fundul sacului? Sau zvonurile alea că pierd 1 milion de euro pe lună nu erau atât de false pe cât au spus ei?

Lamentarea lui Turcescu e foarte amuzantă, pentru că în Cotidianul de azi nu văd nicăieri sursa pozelor la articolul cu Orban. Iar despre plătit, nici nu cred că s-a pus vreodată problema. Presă, nenică!

realitatea-catavencu, bani, televiziuni

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

2 comentarii

  1. legat de pozele din cotidianul. daca-s cumva de la gramos, din cate stiam ea lucreaza la ei, deci… daca nu, ai dreptate..

    00
  2. Apropo de imagini incriminatorii, zoso, tu ce parere ai, sa le trimit link-ul asta sau mai bine sa il pastrez doar pentru prieteni si pentru cei cativa detractori?

    E adevarat ca nu e la fel de spectaculos ca niste masini busite in urma contactului cu o masina ministeriala. Dar e cu masini de politie, cu ceva controversa si cu niste urlete feminine care cred ca ar bucura telespectatorii jurnalelor de ora 17:00.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube