Marketingforum.ro: the spam master is back!

Marketing Forum revine cu un nou training!

Ah, câţi bloggeri români ar participa, dacă ar avea taxa de 10 milioane! Câti i-ar sorbi vorbele, câţi ar vrea să facă 100.000 pe zi din seo spam…

Şi ca să îi răspund lui Vladimir la o intrebare de acum câteva luni, n-am nimic cu Claudiu Gamulescu, ci doar cu businessul pe care îl promovează cu atâta ardoare (search engine spamul) ca reţetă a succesului în onlineul românesc.

Una e să o faci şi alta e să o dai ca poveste de succes altora.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

 1. Bai, eu am taxa aia, numai ca nu ma intereseaza sa fac bani cu blogul. Sunt ciudat? :)

  PS Vezi ca a murit pustanul din filmul „The Client” cu Susan Sarandon. Droguri si chestii. Tu erai parca cu anunturi de prin cetatea filmului.

  00
 2. Ar merita banati in Adsense si dusi in coada motoarelor de cautare… Cam asta e premiul pe care il merita „clubafaceri.ro” …e cel mai de prost gust portal din Romania… si nici macar nu e folositor cuiva… Imi pare rau ca se promoveaza asa ceva…

  00
 3. Eu nu inteleg cum cineva se poate mandri cu un site care face SEO spam. Daca as face un site de genu asta as incasa banii si as tine capul in pamant. Dar deh. Partea proasta e ca au aparut si o gramada de clone care au inceput sa apara sus in motoare. Ce dor imi e de un Jagger.

  00
 4. Hmm, daca ma fac si eu spam lord pot sa fac si eu treninguri din astea in care sa ma dau mare cu dimensiunea… traficului? Acuma ce mai conteaza sursa, conversia, bounce-rate-ul, si alte alea alea… trafic sa fie!

  00
 5. NOU
  #5

  Dar în ce mod clubafaceri face seo spam? Căci nu cunosc situaţia din România. Îmi poate spune cineva?

  00
 6. deci suma asta o cerea si profileru ăla exFBi care a fost pe 1 aprilie ca să ne învețe despre cum vorbește ”every body”*chestii legate de limbajul non verbal,te-ai prins)..o sumă destul de mărișoară ziceam io,dar mă rog,,tipu hipercalificat!!nu pot să cred că un autohton cere și mai mult!!!ooo doamne…frumoasă țară!! :))

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube