mai curat, mai uscat

Am pierdut aseară momentul (sunt călare pe OTV, urmăresc intens faza cu beletul), ştie cineva dacă pe Antene a fost invitat tătuca Ilici? Că se pare că trebuie să fie un pic spălat şi cine mai bun pentru asta decât Cristoiu sau Lingăul?

Ion Iliescu se plinge, intr-o scrisoare deschisa data publicitatii ieri, ca este supus la o campanie de linsaj mediatic de catre presa cu concursul unor procurori militari.

Şi dovada că Băsescu e un om din popor…

Cei care il poarta astazi prin tribunale sint vazuti de Iliescu drept instrumente in mina actualului presedinte, Traian Basescu.

Nu Băsescu te poartă, nenea, ci poporul. El te vrea la răcoare, drept răsplată pentru 14 ani de futut în cur ţara asta.

Rodicooooooooooooooo!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. asta nu tre sa moara in pat. cel putin nu in patul de acasa >:)

  00
 2. Zoso, fututul

  00
 3. Te-au cumparat si pe tine basescu si teroristii si legionarii? Dl Iliescu e nevinovat, da? hahaha, nici nina nu-l mai crede 😀

  00
 4. De acord, dar sa-l ghilotinam si pe Basescu, pentru ca ne-a tratat in fata ungurilor.De cand l-a mancat sub chelie pe cel mai mare ireponsabil al tarii sa mearga in Tinutul Nenorocitilor, derbedeii unguri au din nou pretentii revizioniste. „La anul o sa va vorbesc si in ungureste”- de aici se vede ca e un nebun care nu-si mai cunoaste limitele. In orice stat civilizat era judecat si impuscat pentru „inalta tradare de neam si tara”. P-a ma-sii de marinar, la punctul 13. din Constitutia cu care japita se poza in mana la referendum (desi, toata viata lui el nu a citit decat reviste porno, cu chinezoaice dezbracate) scrie ca „limba oficiala e limba ROMANA”.

  Mie nu mi-e de Ilici, ca asta, la varsta lui trece langa Brucan si fara ajutor, dar ce facem cu Bula de la Cotroceni, care nu conteneste sa ne faca de ras? Inafara de mine, sa-mi bag ceva daca am mai vazut pe bloguri pe cineva sa comenteze noile pretentii ale ungurilor si mai ales, marea gafa pe care a facut-o Basescu. Ni se fura scaunul de sub cur si noi stam ca prostii si scuipam pe tavan.

  M-am saturat de mascarada asta. Sa de-a in pana mea verdictul in cazul Mineriadelor, sa impuscam pe cine trebuie, ca sa avem timp sa-l judecam si pe Marinar. Propun contruirea unei ghilotine uriase in Piata Revolutiei !

  00
 5. Violenta este ultimul refugiu al incompetentei, HM

  00
 6. Ei bine, nu e aforismul lui Herbert si nici a lui Hardin, ci al lui Isaac Asimov, celebrul scriitor de SF. Daca nu traia in universul lui ideatic, in mod cert isi retragea cuvintele si trecea rusinat la colt. Violenta poate sa fie de doua feluri : gratuita si imperios necesara. In Romania, se impune al doilea fel. Nu e violenta, ci justitie… multe tari nu au abolit nici macar in ziua de azi pedeapsa cu moartea.

  „Violenta este ultimul refugiu din calea incompetentei”- asta se aplica pentru Romania!

  00
 7. Pig, după tine, câţi oameni mai citesc Fundaţia

  00
 8. Cine a zis ceva de Herbert sau Hardin?

  Anyway, esti tanar si revolutionar. Cand o sa mai cresti o sa intelegi si sensul acelei fraze. Care in nici un caz nu este semn de slabiciune, ci dimpotriva.

  00
 9. In manualul de romana dintr-a X-a, fraza ii era atribuita lui … Herbert!?
  Uita-te pe blogul lui Andrei, la ultima insemnare si o sa vezi ca i-a atribuit fraza in mod eronat lui Salvador Hardin, maiorul de pe Terminus (daca nu ma insel). Nu se face asa- nu personajului i se atribuie un citat, ci autorului! (ca tot se intreba ironic „Hell, câţi oameni ai mai văzut citind?”)

  Poate o sa-l ieteleg, poate nu, sau poate l-am inteles deja. Utopia exista pe hartie, in cotidian exista realitatea, deci hazardul. 😉

  00
 10. Well, e Salvor Hardin. Si era primar pe Terminus.
  Dar, intr-adevar, autorul este cel care gandeste asa, de cele mai multe ori.

  00
 11. Hm, nu stiu de ce ramasesem in cap ca avea un grad militar, ceva. Citisem opera in engleza si banuiesc ca am asimilat in mod eronat cuvantul „mayor”, perseverand ulterior in prostie. Mersi de corectare! (btw, nu sunt un mare fan al literaturii SF).

  00
 12. NOU
  #12

  Hacky, exceptând eroarea Salvor-Salvador (puteam să pariez bani că

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.