Mafiotul Oprescu e prost grămadă…

Motivarea sentinței pentru rămânerea în arest a mizerabilului Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei:

„Deloc de neglijat în privința inculpaților Oprescu Sorin și Stanca Cristian este și „discuția” pe care cei doi au purtat-o la data de 17.09.2015 în autovehiculul aparținând D.G.P.M.B. destinat transportului persoanelor private de libertate, din care rezultă că primul este în continuare interesat ca persoanele apropiate lui să păstreze tăcerea cu privire la activitatea infracțională derulată împreună, în timp ce al doilea este dispus să păstreze această tăcere. În acest sens, se remarcă că, pe parcursul discuției ce a urmat între cei doi inculpați, după ce s-au salutat și a urmat un scurt moment de liniște, inculpatul Stanca Cristian i-a spus din buze inculpatului Oprescu Sorin: „Nu” și, după două secunde, a făcut cu degetul arătător un semn în formă de X în dreptul buzelor.

Or, simplul fapt că inculpații au profitat de prima ocazie pe care au avut-o pentru a asigura că a fost respectat „codul tăcerii” este exemplificativ pentru prejudiciile care ar fi aduse urmăririi penale dacă inculpații ar putea să comunice în mod liber”, se arată în motivare. (sursa)

Prostul, care se pretinde în continuare nevinovat și se folosește de spălătorii de cadavre de la Antena3 să își susțină nevinovăția, aranja treburile în duba poliției și pe culoare.

Pentru că așa fac oamenii nevinovați. Întâi împrumută bani ca să își plătească impozitele, deși impozitele sunt mici și el are bani în conturi, apoi se găsesc alți bani la el acasă, apoi îi îndeamnă pe cei arestați odată cu el să nu dea declarații. Nu știu voi, dar eu cred în nevinovăția lui.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

14 comentarii

 1. E nevinovat clar, :)) , o sa scrie cateva carti… asta daca intra la beciul domnesc.
  Pai si ce, or sa vina altii la fel ca el… au fost de dreapta la putere, au taiat salariile cu minim 25 % plus prime si alte cele, sunt astia rosii la putere acum, duduie economia ca si in Europa de care e legata tarisoara, pac pac 25% in plus la salar( la cei alesi, bineinteles, nu ca r fi ceva rau, fata de aia de dreapta care in plina criza mareau fondurile catre servicii secrete). In concluzie, nu ne mai facem bine ca tara, cat de curand…

  00
 2. Nu erau impozite de plata, erau taxe.

  Ca m-am intrebat si eu, ce dracu’ taxe se platesc urgent sambata seara, asa, cu miile de euro?!?

  Era taxa pe tacut, platita la nefasta unuia care serveste de mai mult timp beci domnesc. Asa zic unii…

  00
 3. Si mai e si bolnav pe deasupra…noroc cu astia ca l-au arestat ca daca nu murea si nu stia care boli are.

  00
 4. @zoso – bre, articolul despre Grapini de ce l-ai șters?

  00
 5. Bani de tigari clar

  00
 6. O doamna mi-a spus ca e pacat ca l-au arestat ca asa nu o sa mai fie sectorul asa de curat.

  00
 7. Pentru ăștia trebuie inventate superlative ale prostiei. Foarte prost sau cel mai prost e prea puțin. Iar pentru antena3 superlative ale nesimțirii. Pentru cei ce se uita la antena3…vai, vai, vai. Off si mai sunt si cei ce susțin si cred tot ce apare la antena3, aia sunt…wtf, nu mai știu cuvinte. Trist, foarte trist, prea trist, cel mai trist.

  00
 8. Intrebare cheie: cati dintre cei care il injura acum pe „forumuri” l-au votat cu doua maini. Si mai ales, cati l-au votat cu doua maini doar pentru ca era moda „anti-sistem”, gen „pentru ca Rosia Montana” sau „pentru ca gaze de sist”.

  00
 9. NOU
  #12

  Va luati aiurea de el. A fost un primar bun si cinstit. A avut realizari. Un mare chirurg.
  ?

  00
 10. N-ati inteles nimic. Primaria nu mai functiona, economic vorbind, si omu aducea si el bani de acasa, sau de pe unde putea. Atata invidie……

  00
 11. „să își susțină nevinovăția”??? el e nevinovat până la proba contrarie, sau suntem toți vinovați până la proba contrarie?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube