Mădălin Hodor are un nou canal de youtube

Unde tratează aceleași teme, de data asta fără prezența insipidului crescător de delfini. Canalul e aici.

Mai jos, un episod bun de dat pe la nostalgicii comunismului, ăia care tot susțin că economia duduia și au falimentat-o ăștia pe care îi tot votează de 30 de ani încoace pardon, străinii.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

66 comentarii

  1. Pentru astia mai picati din pom, cine este Madalin Hodor? Dar mai ales cine este „insipidul crescator de delfini”?

    Comentariu apreciat.400
    • ăla cu delfinii e un publicitar care a șutit o companie de pe afară ca să facă o reclamă la covrigi. și când a fost prins o ținea pe a lui că e o idee originală. mare om, mare caracter.

    • E nenea care a umilit deținuții de la Pitești. Mai citeam articolele dânsului pana s a dovedit a fi un jegos, probabil securist rafinat.

      Indecis. Tu ce zici?2612
  2. Eu însumi pasionat de istorie l-am urmarit multa vreme pana când m-am scârbit vazand cu câtă zelosenie incerca sa puna semnul de egalitate intre legionari si intreaga miscare de rezistența anticomunistă.
    Pe urma am aflat ca e si pe statul de plata al serviciilor, ceea ce mi se pare noaptea mintii pentru un cercetător al arhivelor securității.

    Comentariu apreciat.9142
    • ‘Pe urma am aflat ca e si pe statul de plata al serviciilor, ceea ce mi se pare noaptea mintii pentru un cercetător al arhivelor securității’ – poti detalia te rog?

      Indecis. Tu ce zici?2026
    • Ce sa vezi, chiar asa – majoritari in rezistenta anticomunista erau chiar legionarii.
      Chiar daca unora le pute treaba, legionarii au fost sprijiniti si chiar parasutati de americani pentru a organiza rezistenta anticomunista.

      Comentariu apreciat.547
    • @Alin, depinde de definitie. O parte din „legionari” au devenit comunisti. O parte au fost impotriva comunistilor. O parte erau bine intentionati, o parte erau imbecili. Iar o parte erau cu adevarat de extrema dreapta. O parte din rezistenta anticomunista a fost sprijinita din exterior, limitat, si ocazional o parte din ei erau si legionari… multimile se mai interesectau dar nu 1 la 1.

      Daca ne aducem aminte Grecia era pro-comunista, in timp ce Romania era considerata anti-comunista la incheierea razboiului. Putem sa ne imaginam ca englezii si americanii s-au gandit ca negociaza Grecia contra Romaniei pentru ca oricum romanii vor rezista impotriva comunistilor. Doar ca rusii au fost prea eficienti si au construit si o centura in jurul Romaniei – Ungaria, Serbia.

      Comentariu apreciat.547
    • @vlad

      Cercetătorii CNSAS Mădălin Hodor și Mihai Demetriade, care au apărat public legile securității și emisiunea TVR care spăla fosta Securitate, susțin cursuri postuniversitare la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazu”, conform unui răspuns oficial al instituției.

      https://www.g4media.ro/exclusiv-cercetatorii-cnsas-madalin-hodor-si-mihai-demetriade-predau-la-academia-sri-hodor-a-absolvit-serviciile-de-informatii-de-orice-implicare-in-legile-securitatii-care-le-sporesc-semnificativ-p.html

      Comentariu apreciat.390
    • Bisileu, spui ca esti pasionat d e istorie si apoi uiti sa faci cel mai fundamental lucru din studiul istoric: oferi zero surse pentru afirmatiiile tale.

      Te asigur ca nu esti pasionat de istorie, esti pasionat de consum documentare tip discovery, unde informatia este frumos digerata si nu ai nevoie sa gandesti critic, sa citesti o carte, etc. Si modul de evaluare se rezuma la un arbitrar si pueril: am sau nu incredere in omul pe care il ascult. Apoi descrii tehnica de manipulare dintre cele mai grosiere: am ajuns sa fiu scarbit si nu mai urmaresc pe X pentru ca am aflat de la Y ca este naspa. Si l-am crezut.

      Hai ca te ajut eu. A fost sa tina cateva cursuri la facultatea SRI despre Securitate.
      G4Media, jurnalism independent fireste, au relatat ca lucreaza acolo cu norma intreaga, ca profesor universitar. Personal, am ras, pentru ca ai de tras incredibil de mult pentru a primi titlul de profesor universitar. Excluzand conditiile tehnice pentru asta: titlu de doctor, niste carti publicate pe bune, si evolutia profesionala de la seminarist pana la lector, Madalin Hodor nu are nici traseul academic si nici macar varsta pentru a fi avut timp sa ajunga in acel punct.

      https://www.facebook.com/madalin.hodor.1/posts/pfbid02U6Tax6AU8s15uZmVBbe1MGmWDUTvuzP8LW9obGEnYWdtBUCESYj5m2859kM1Eniml

      Chestia cu legionarii, la fel, hai sa dam o sursa. Efectiv, nu prea inteleg cum ti se pare firesc ca lumea sa te creada pe cuvant pentru ca asa zici tu. Link cu timecode ca sa putem verifica si noi, si sa nu fie nevoie sa te acuzam de intoxicari grosiere.

      Din pacate, Romania este asa cum este nu pentru ca colcaie de securisti, ci pentru ca colcaie de prosti care cred in mod sincer ca sunt destepti, si inghit orice rahat li se baga pe gat fara sa judece critic, stai bre ca e rahat si nu vreau sa mananc asa ceva.

      Indecis. Tu ce zici?5027
    • Ca sa fie extrem de limpede. Nu il apar pe Hodor. Ma doare in pix de el. Dar in contextul in care canalul lui de youtube este despre istorie. Istoria este in mod fundamnetal interpretabila si este revizuita in functie de noi surse, si in functie de epoca si mediul socio-economic si politic al istoricului.

      Ce spune Hodor trebuie evaluat drept un punct de vedere printre alte puncte de vedere, si nimic mai mult. Pana acum, din comentariile pe care le face pe subiect, nu a lasat sa se inteleaga ca incearca sa spele securitatea. Din pacate, nici nu spune lucruri in plus pe langa ce s-a scris deja pe acest subiect.

      Insa, are meritul ca popularizeaza un moment din istoria noastra despre care multi stiu doar ceea ce a promovat propaganda comunista.

      Pentru cine e interesat de perioada, exista pe tvr o bijuterie rara cu imagini de arhiva, Amintiri din Epoca de Aur (200 de episoade din 235 existente):

      https://www.youtube.com/watch?v=TtH-Lyc9ybA&list=PLxO8-C91Lp91gxNxVmzVA3hUOpb9-9b1e

      Comentariu apreciat.439
    • Nu există „legionar bun”, zevzecilor.

      Ticu Dumitrescu a specificat clar cum a fost treaba celor închiși.

      Indecis. Tu ce zici?2312
    • si, in egala masura, nici comunist bun.

      Comentariu apreciat.370
    • „Daca ne aducem aminte Grecia era pro-comunista, in timp ce Romania era considerata anti-comunista la incheierea razboiului. ”
      La fel ca si in Spania, exista in Grecia o parte comunista si una care nu era comunista. La fel si in Italia. In plus, Grecia era monarhie la momentul in care a fost ocupata de germani. In Grecia a existat un razboi civil, izbucnit intr-un moment in care razboiul al doilea nici macar nu se terminase bine. Stalin a ramas intr-adevar fidel promisiunii facute lui Churchill privind Grecia, chiar i-a tras de urechi pe Hodja si pe Tito care incercau sa-i sprijine pe comunistii greci. Sa spui ca „Putem sa ne imaginam ca englezii si americanii s-au gandit ca negociaza Grecia contra Romaniei pentru ca oricum romanii vor rezista impotriva comunistilor” e un pic cam naiv. Si mai arata ceva… In principiu, cand Churchill si Stalin negociau impartirea sferelor de influenta la Moscova ( da, stiu ca aceasta s-a definitivat la Ialta si Potsdam, dar celebrul servetel la Mocscova a fost scris), trupele armatei rosii erau deja in Romania. Si in Bulgaria. Deci despre ce eficienta e vorba? La vremea respectiva naivii de occidentali inca credeau ca armata rusa avea sa se retraga dupa organizarea de alegeri libere in tarile „eliberate” indiferent de rezultatul acestora. Dupa conferinta de la Potsdam si-au dat seama ca sovieticii una vorbesc si alta fumeaza. Dar era prea tarziu, sovieticii deja conttrolau jumatate de Europa.
      Mai spui tu o chestie: „rusii au fost prea eficienti si au construit si o centura in jurul Romaniei – Ungaria, Serbia”. N-a fost vorba de nicio eficienta. Mai ales ca in ceea ce priveste Iugoslavia (Serbia era doar una din hai sa le spunem provinciile ce formau tara respectiva la acel moment) lucrurile n-au stat tocmai roz. Cauta „ciolanul lui Tito” si ai sa vezi.
      Cu legionarii… Lucrurile sunt mai nuantate aici. Va recomand daca sunteti pasionati de subiectul rezistentei romanesti din exil o carte, „Razboiul spionilor, actiunile secrete ale exilului romanesc la inceputul comunismului” – autor Vasile, Lucian, editura CORINT.
      A existat o intelegere intre Ana Pauker si un lider minor al legionarilor, nu mai imi aduc aminte numele lui (spun minor pentru ca toti liderii importanti ai legionarilor se aflau deja in strainatate, dupa rebeliunea din 1941), menita sa permita intrarea membrilor legiunii in PCR (avea Pastorel o epigrama…). Intelegerea avea menirea de a intari numarul comunistilor inainte de alegeri. Sau… Si asta. Pentru ca s-au facut niste liste, care au fost luate la puricat de comunisti in anii ’50, odata ce puterea partidului comunist numai putea fi contestata de nimeni…
      Totusi, legionarii, ca organizare, ramaneau singura forta capabila de a rezista comunistilor. Lucru pe care americanii, mai pragmatici decat francezii, care au cautat initial organizarea unei rezistente formate din militari romani aflati in exil, au cautat sa-l speculeze. Fara mare succes. Relatiile intre fostii militari si legionari nu erau chiar cele mai cordiale. Dar scopul scuza mijloacele. In fine, daca va intereseaza, cautati si cititi cartea. e unica si destul de groasa, dar pentru pasionati e interesanta.

      262
    • ‘Daca ne aducem aminte Grecia era pro-comunista, in timp ce Romania era considerata anti-comunista la incheierea razboiului. Putem sa ne imaginam ca englezii si americanii s-au gandit ca negociaza Grecia contra Romaniei pentru ca oricum romanii vor rezista impotriva comunistilor. Doar ca rusii au fost prea eficienti si au construit si o centura in jurul Romaniei – Ungaria, Serbia.’

      O lectura care lamureste enorm de multe lucruri este Razboiul lui Stalin de Sean McMeekin, publicata de curind si la noi. Cartea e formidabila, generatia parintilor nostri ar fi dat o mina si un picior sa poata citi asemenea informatii. Gasiti acolo un capitol intreg despre pierderea Iugoslaviei (spionii englezi care lucrau pentru Stalin). ramin si multe lucruri greu de inteles dupa lectura, de exemplu de ce i-au ajutat atit de mult aliatii pe sovietici. Sau de ce s-a insistat cu capitularea neconditonata a nemtilor. Sau de ce au acceptat americanii in 1953 sa primeasca doar 2 centi la dolar din cele ~1.100 miliarde $ (echivalentul actual) ajutor de razboi si le-au inchis datoria in timp ce britanicii au continuat sa plateasca pina in 2005. Iar lista cu gafele facute de aliati si mai ales de americani e lunga. Intrecuta doar de tepele si prostelile pe care le-au luat de la rusi.

      Referitor la negocierea Greciei contra Romaniei, se pare ca Churchill a intentionat doar asigurarea caii de acces prin Mediterana la posesiunile din orient ale imperiului. Cea mai clara explicatie cu privire la asta am gasit-o in seria The Untold History of the United States a lui Oliver Stone, probabil in episodul cu WW2 sau cel de dupa. https://www.imdb.com/title/tt1494191/

      00
  3. Mi-am pierdut increderea in Hodor de cand,intr-un episod dedicat revolutiei, citeaza din fostul corespondent al agentiei TASS, fost agent KGB.

    Indecis. Tu ce zici?2330
    • M.H. la un moment dat abera chestii de genul: „planificatorii sovietici ne-au spus ca Ro are de fapt potential agricol dar ai nostri nu si nu, voiau industrie”. Ca cica de aia am ajuns noi prost, ca nea Nicu voiam industrie.

      1610
    • @Sans Hosen: da, de aia am ajuns prost, ca nea Nicu a vrut industrie si n-a stiut sa o faca, cum zice si Hodor, a facut ce era atunci la moda (petrochimia) si a facut combinate mari energofage care se bazau pe resurse din exterior si care s-au dus pe pl cand niste evenimente geopolitice si economice (revolutia din Iran, criza petrolului) au modificat foarte mult datele problemei

      Indecis. Tu ce zici?237
    • @Perkele, alternativa la industria siderurgica si cea petrochimica nu era doar agricultura.

      https://www.logical-fallacy.com/articles/false-dilemma/

      Nicio tara din lumea asta nu s-a dezvoltat pe baza de agricultura. Baga bine la cap, rusii nu ti-au vrut binele niciodata, sa ii dai de exemplu ca Hodor e de o naivitate vecina cu prostia.

      116
  4. Acelasi subiecte rostogoite de n oameni. De ce se murea de foame si frig in anii 80.

    Indecis. Tu ce zici?1528
    • Pentru tine poate sunt „peste tot”, depinde de mediul in care te invarti, pentru unii nu sunt de ajuns, unii efectiv habar nu au ca asa ceva a existat, asa cum habar nu au ca in 95 inca se calca cu fierul cu carbuni, pentru ca nu peste tot ajunsese electricitatea, nu toti si-au permis-o, unii nu stiu ca pana prin 2000 cei mai multi primeam o jucarie de Craciun si 2 randuri noi de haine (odata de Paste, odata la 1 Septembrie, ca incepea scoala) si tot asa.
      Faptul ca TU stii, sau ca pe tine nu te intereseaza nu inseamna ca SE STIE sau ca toata lumea stie, nici ca pe nimeni nu mai intereseaza.

      Comentariu apreciat.355
    • Pentru tine poate sunt „peste tot”, depinde de mediul in care te invarti, pentru unii nu sunt de ajuns, unii efectiv habar nu au ca asa ceva a existat, asa cum habar nu au ca in 95 inca se calca cu fierul cu carbuni, pentru ca nu peste tot ajunsese electricitatea, nu toti si-au permis-o, unii nu stiu ca pana prin 2000 cei mai multi primeam o jucarie de Craciun si 2 randuri noi de haine (odata de Paste, odata la 1 Septembrie, ca incepea scoala) si tot asa.
      Faptul ca TU stii, sau ca pe tine nu te intereseaza nu inseamna ca SE STIE sau ca toata lumea stie, nici ca pe nimeni nu mai intereseaza.

      105
    • net prost, please sterge dublicatul :(

      91
    • Pentru tine poate sunt „peste tot”, depinde de mediul in care te invarti, pentru unii nu sunt de ajuns, unii efectiv habar nu au ca asa ceva a existat, asa cum habar nu au ca in 95 inca se calca cu fierul cu carbuni, pentru ca nu peste tot ajunsese electricitatea, nu toti si-au permis-o, unii nu stiu ca pana prin 2000 cei mai multi primeam o jucarie de Craciun si 2 randuri noi de haine (odata de Paste, odata la 1 Septembrie, ca incepea scoala) si tot asa.
      Faptul ca TU stii, sau ca pe tine nu te intereseaza nu inseamna ca SE STIE sau ca toata lumea stie, nici ca pe nimeni nu mai intereseaza.

      17
    • Da @Nico pentru mine caci eu vorbesc in numele meu. Nu ma dau scula pe bascula sa vorbesc si in numele tau sau al poporului

      310
  5. incultul de mine nu la urmarit pana acum… dar la ce reactii a starnit in primele comentarii aici, „bag sama” ca omu e bun de s- au activat postacii. Multumesc

    Indecis. Tu ce zici?3428
  6. Pai si din ce vrei sa citeze? Așa se face istorie, culegi ce au relatat unii si alții si încerci sa formulezi un tablou.

    Mi-am pierdut încrederea in Neagu Djuvara, când intr-un capitol despre Vlad Țepeș, citează dinte-un cronicar Otoman.

    Mi-am pierdut increderea in Timothy Snyder când, vorbind despre holocaust, il citează din Hitler.

    Cele doua motive principale pentru care oamenii sunt ușor manipulabili sunt:

    1. Sunt convinși ca se pricep la lucruri la care nu se pricep deloc.

    2. Se informează din surse care le evaluează afectiv (am încredere, îmi place de el, etc) in loc sa le evalueze critic. Cât de mult ai încredere in Hodor sau Mordor este irelevant pt o informare corecta daca este singura ta sursa de informare pe subiect.

    Comentariu apreciat.709
    • 1. Bine punctat
      2. Adica pacanelele recomandate de dl Dorian nu e bune? Ca mie imi plac video-urile lui.. imi dau un vibe bun..sunt asa..pe energie

      Comentariu apreciat.352
    • Mie nu imi place de Dorian si nici clipurile lui nu imi plac. Dar imi plac pacanelele.

      Comentariu apreciat.310
    • Nu inteleg de ce era gresit ca a citat dintr-un cronicar otoman.

      Indecis. Tu ce zici?2315
    • @Dufu

      Nimic nu e de inteles. Nu e nimic gresit sa citezi surse Otomane despre principatele romane.

      Raspunsul meu priveste un comentariu de mai sus unde se afirma ca nu mai poti avea incredere in obiectivitatea lui Hodor despre comunism pentru ca a citat dintr-un KGBist, vorbind despre istoria comunista a Romaniei.

      Efectiv ma doare capul sa vad nivelul intelectual in asa hal de modest manifestat in comentarii.

      Indecis. Tu ce zici?328
    • Ioan C, spre deosebire de noi, pe la otomani existau niste oameni care aveau grija sa scrie despre ce se intampla prin imperiu. Ca nu iei ca fapt real si de neconstestat tot ce scriau, asta e alta poveste.

      221
    • Bineinteles. In istorie, nu iei nimic ca fapt de necontestat. Coroborezi diverse surse, si desenezi cel mai probabil tablou al evenimentelor.

      145
    • ”Mi-am pierdut încrederea in Neagu Djuvara, când intr-un capitol despre Vlad Țepeș, citează dinte-un cronicar Otoman.”
      inteligenta pura virgina!

      1012
    • Ioan C, banuiesc ca este vorba de un reply pentru mine, la comentariul legat de revolutie si fostul corespondent al agentiei TASS. Pentru cine nu stie, fostii corespondenti TASS, erau agenti KGB.
      M-as astepta ca un istoric sa „ia cu sare” afirmatiile unui agent kgb.

      02
  7. Eu prefer să-l citesc. Nu am răbdare să-l ascult. Vorbește atât de rar încât uit până la sfârșitul frazei despre ce era vorba la început.
    Citesc în 5 minute ce vorbește el în 20 de minute, n-am atât timp la dispoziție…

    Comentariu apreciat.381
    • Am confundat ultimul clip al lui Hodor cu cel pus pe blog.

      https://youtu.be/BCVXzui4nrk

      Pentru materialul asta e comentariul.
      Aia e biserica construita de omul despre care se vorbeste aici

      Aia pictati pe biserica sunt copii lui Frank Timis. A raspandit o legenda in zona, cum ca nu putea face copii si ca intr-un vis a primit un mesaj divin ca daca construieste o biserica, o sa poata si ca a facut doi copii dupa ce a construit-o, si de aia sunt ei pictati.

      30
    • pe la 0:30 se aude baba aia ruda cu Frak Timis, aia care cica se lupta cu el si sigur nu e o maskirovka.
      Ea se vaita de securism si comunism da varul dansei, cand era colonel si profesor la academia de ofiteri, se lauda ca l-a dus Nastase acasa cu limuzina, cand a fost in vizita la academie.

      00
  8. Chiar ma bucur ca nu mai face cu tetelu ala. Omu ala nu stie altceva decat sa intrerupa, intrerupe absolut toate frazele lui Hodor cu ceva imbecilitati neamuzante.

    185
  9. Fiecare creator de cntinuat are bune si rele. Il consider o sursa buna de informatii chiar daca unele pozitionari pe probleme diverse sunt dubioase.

    33
  10. @alexnicolae Sa stii ca Churchill a insistat ca occidentalii sa obtina Grecia, din cauza pozitiei ei strategice. Asta desi comunistii greci erau pe punctul de a castiga razboiul civil, in timp ce in Romania partidul comunist era aproape inexistent.
    Dar a contat pozitia ei strategica, repet. Pierzatori au fost comunistii greci si poporul roman.
    In rezistenta anticomunsita nu au fost doar legionari. Au fost si multi ofiteri ai armatei (care erau regalisti) si destui tarani simpli. Exemple? Fratii Arnautoiu (Toma si Petre) ori Elisabeta Rizea.

    171
    • In Ro a existat rezistenta armata anti-comunita pana in anii ’70.
      In anii ’80 inca ma speriau bunicii cu „nu merge la padure ca sunt legionari si partizani”.
      Romanii au fost profund anti-comunisti pentru ca eram majoritatea niste oameni simpli de la tara cu dragoste de pamant si comunistii desfiintau proprietatea privata.
      Majoritatea covarsitoare a comunistilor veniti cu Divizia Vladimirescu au fost evrei sovietici cu numele schimbat sa sune romanesc.
      Alexandru Grunberg Nikolski – capul Securitatii hard-core, aia care iti calcau rudele cu Volga neagra daca cumva fugeai din tara, poate cel mai elocvent exemplu posibil. A murit linistit in ’92, de batranete. Nu l-a atins nici pedeapsa divina, nu l-au deranjat nici autoritatile democratice dupa ’89.
      Din pacate, faptul ca multi luptatori din rezistenta, adevarati eroi, au facut parte din miscarile de extrema-dreapta ne face acum sa nu ii prea putem comemora cum se cuvine. Cazul Ogaranu este cat se poate de elocvent.

      131
    • Desigur. Doar vroiam sa zic ca e greu sa prezinti istoria ca fiind ceva simplu.

      51
    • @enzo: in afara de Visinescu si Ficior, stii vreun alt tortionar comunist sa fi terminat-o in inchisoare? Doi… Atat.

      70
    • @ Enzo: pai astia erau cei care erau la Moscova si scapasera de epurarile din anii ’30. Ana Pauker a fost dta la schimb de catre guvernul roman intr-un schimb de prizonieri, in schimbul presedintelui Sfatului Tarii din Basarabia parca. Brucan, Roman…
      Acum, sa o spunem si pe aia dreapta, a existat o minoritate comunista si in tara (Gheurghiu Dej, Patrascanu…), Dar, si pentru ei, soarele tot de la Moscova rasarea.

      40
    • UK era încă o putere navală și pentru ei era absolut critic să dețină controlul la marea mediterană + strâmtorile. N-a fost nimic personal cu românii, pur și simplu asta e geografia. Grecii și dacă votau 90% cu comuniștii tot nu primeau comunism pentru că…context geopolitic.

      Canalul Suez, Gibraltar unde și în ziua de azi au enclava aia care e 100% teritoriu britanic.

      Asta e, n-am avut noroc cum ar zice unii.

      70
    • @enzo

      Mă piș pe sufletul tău antisemit nazist.

      112
    • @Phaff – nu fi idiot.
      Aici este vorba pur si simplu despre date istorice fara nici un fel de antisemitism.
      Se gasesc destule articole pe net cu listele celor adusi de URSS sa conduca Romania dupa 1945, sa impuna comunismul intr-un mediu profund anti-comunist.
      Un exemplu de lista aici:
      https://ro.metapedia.org/wiki/List%C4%83_de_comuni%C5%9Fti_evrei_din_Rom%C3%A2nia

      @dufu
      Cadrele de conducere din PCR erau de origine sovietica (evrei rusi sau rusi get-beget) si maghiara, executantii erau romani, tot felul de personaje semi-analfabete.

      40
  11. uitati-va pe o harta, inainte de a discuta despre sferele de influenta dupa ww2. doar un naiv putea negocia cu stalin ca romania va fi in afara sferei de influenta sovietice, romania fiind singura tara care nu avea frontiera cu vreun stat ramas in sfera occidentala.

    82
  12. sincer, mi-ar placea sa aiba un interlocutor, e. mai interesant si mai dinamic modelul cu dialog, mai ales daca celalalt stie ce sa intrebe si sa subliniese. alta varianta ar fi eseul video, dar acolo e mult de munca si nu cred ca are timp si resurse sa faca niste edituri gen Wendover sau Atlas Pro sau Kurzgezacht

    22
  13. de ce il promovezi? crezi cu adevarat ca el transmite informatii corecte?

    76
    • ok. eu dupa declaratia aia legata de experimentul pitesti nu pot avea incredere in el. nu m-a mirat nici cand dupa ceva timp s-a ‘aflat’ informatia ca preda un curs la ani.
      personal sunt satul de agenti de influenta si ‘jurnalisti’ care daca nu mai primesc lumina, nu mai au nimic de zis.
      dar daca ai primit o invitatie la o cafea intr-un loc public, treaba ta, aici e spatiul tau si faci ce vrei. insa cei pe care ii promovezi si cu care te asociezi te vor defini si pe tine. nu vei putea spune cum spun influencerii ca ‘eu nu stiam despre ce e vorba’

      109
  14. Hodor nu reprezinta adevărul, e doar un Alex Mihai Stoenescu de rit nou. Dacă e nevoie dezvolt, dar într-un articol. E nevoie de text și nu merge doar pe comentariu la blog.
    Foarte serios vorbesc!

    85
  15. In alta ordine de idei, acum trebuie aprobate comentariile, sau doar unii „se bucura” de aprobare?

    21
  16. Once you go „servicii” you never go back…

    Imi e o scarba greu de descris cand aud de tipul asta si nici macar nu stiu dece, asta e si mai trist.

    84
  17. Cred că greșesc când citesc declarația lui de avere și interpretez cifrele.
    Credit 2007-2042, 63k Eur, refinanțat, valoare la zi 41k Eur.
    Apartament în proprietate comună cu Doamna.
    Venituri salariale și colaborări (2022) de ~5,5k lei/lună.
    (n-au fost întotdeauna așa)
    Fară alte venituri declarate; Doamna la fel, cu venituri zero.

    Cu siguranță greșesc. Două persoane, 1 salariu mediu, e ok.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube