Locuri de cazare liniștite?

Mai mulți oameni mă întreabă de locuri de cazare un pic mai izolate, dar la care se poate ajunge cu mașina, pentru un weekend liniștit departe de manele și idioți. Dacă ați fost în asemenea locuri, lăsați un comentariu cu nume, loc și câteva impresii.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

109 comentarii

  1. Nu e cea mai buna idee sa fie postate pe un blog, nu?

    00
  2. Arieșeni, Pensiunea ”Bianca”. Sunt două cu același nume în zonă, iar eu vorbesc de cea aflată la vreo 30m de drumul spre cascadă. A fost superb. Prețuri mici (vreo 60 RON/zi), curat, liniște. Patronii au fost pur și simplu oameni de aur. Tipul șef de post în Arieșeni, doamna casnică – se ocupă de pensiune. Extrem de politicoși amândoi. Ne-au dat cheile vilei și nu ne-au deranjat cu absolut nimic. Orice doleanță aveam se conformau imediat (gen mai trebuie niște lemne pe foc în cazanul vilei ca să fie mai cald). Ori de câte ori mergea în sat la cumpărături ne întreba zâmbind dacă să ne ia și pe noi cu mașina la plimbare sau dacă să ne aducă ceva de acolo. Genul ăla de zâmbet sincer, nu cel ivit din necesitatea de a te purta frumos cu ai tăi clienți.
    Pensiunea e mare, are vreo 10 camere cu 1, 2 sau 3 paturi. Un living mare jos, WiFi gratuit, bucătărie cu tot ce-ți trebuie, WC și TV în fiecare cameră, totul curat lună. Singurul ABC pe o rază de vreo 15km e la 50 de metri de pensiune și e dotat cu absolut tot ce ți-ai putea închipui (inclusiv Martini și șampanie). Drumul spre cascada Vârciorog începe la vreo 30 de metri de cabană și intri în pustietate. E liniște, e plăcut. Au terasă, au grill, au parcare, sunt la distanță de alte pensiuni – a fost perfect pentru mine și soție. N-am decât cuvinte de laudă despre proprietari. Efectiv n-a fost mult să le fac site gratis când am ajuns acasă după 10 zile, atât de dragi mi-au fost. Niște oameni de aur.
    Recomand cu mare căldură dacă ajungeți prin zonă.

    00
    • Ce culoare are, ca sa stim care dintre ele este. Sau lasa un link/numar de telefon.

      00
    • @Mihai: pensiunea e roz. Poze aici.

      00
    • Niciodată să nu te întrebi de unde a avut un şef de post banii pentru construcţia unei pensiuni cu 10 camere…în rest este Ok. martini şi şampanie,plm.

      00
    • @Shoric: în orice alte condiții aș tinde să-ți dau dreptate. Însă întâmplarea face să fi avut cabană la Arieșeni vreo 15 ani până am vândut-o. Cunosc zona, știu oamenii. Cabana s-a vândut pentru că zona în care era amplasată s-a transformat din pustietate feerică în puzderie de cabane și vile. Mergeam acolo cu iubita sau prietenii și peste drum bubuia cheful vecinului. Așa că am scăpat de ea.
      Dar revenind la polițist – a făcut ce-au făcut 95% din țăranii zonei: și-au vândut terenurile de pe dealuri împreună cu casa în care locuiau și pășunea/bucata de pădure aferentă și-au cumpprat teren la șosea ca să-și facă pensiune. Dacă mergi de la pârtia de schi până în centrul Arieșeniulu cale de 45 de minute cu 60 la oră numeri de-o pare și de alta a drumului un total de vreo 70 de pensiuni. Sunt atât de multe pensiuni în Arieșeni că în plin sezon turistic (vară sau iarnă) cam 60% din camere sunt libere. Cererea e prea mică pentru numărul de locuri de cazare dar asta nu i-a oprit pe localnici să-și vândă aproape toți casele izolate de pe dealuri și tot pământul aferent și să se mute la șosea și să bage banii într-o pensiune.
      Deci cam de-acolo vine flow-ul de cash, nu din corupția șefului de post. Mă îndoiesc că la un sat de 300 de suflete ajunge ăla bogat acasă. După cum se vede din pozele de la capătul link-ului pe care l-am pus mai sus, casa lui nici măcar nu are culoare în exterior. E cub de BCA peste cub de BCA. Omul avea o Dacie Logan.
      Nu-i iau apărarea, că nici nu-i mai țin minte numele. Zi doar că puțin probabil să fi avut bani de pensiune în zona aia amărâtă dintr-o posibilă mită. Ca să înțelegi cât de săraci sunt cei din Arieșeni, acum 15 ani cu doi litri de țuică și echivalentul a vreo 50 de lei din ziua de azi îți aducea țăranul un stejar lung de 20 de metri și cu diametrul de 1 metru, ți-l căra din mijlocul munților cu calul până în fața casei de vacanță, ți-l curăța de coajă, îl tăia în discuri groase cu drujba după care-ți spărgea lemnele cu toporul și maiul vreme de 7-8 ore fără oprire. Lemne de foc pentru vreo trei ani, cât să fie caldă soba mereu în weekenduri.
      Ca notă aparte, ”maiul” e un ciocan imens din lemn cu plumb înăuntru. Folosit la izbit dalta în lemnul dur ca să-l crapi. Coadă lungă de un metru și jumătate. Eu nu-l puteam ridica cu două mâini mai mult de 30cm de pământ la 22 de ani. Țăranul crăpa lemne cu el cam cum băteam noi covoarele pe timpul lui Ceaușescu. Îți era și jenă că ești orășean.

      00
    • In Arieseni sunt foarte daltonisti oamenii. Pensiunile roz si mov sunt chestie normala. DAR ceva mai scarbos vizual ca hotelul ala Four Seasons (really?) nu exista, cu portocaliul lui si cu copia Operei din Sidney. Pensiunea Iara e faina

      00
    • Plus fonduri europene, au tot fost (mai sunt oare?) pentru agroturism. Bine, ca unii profita si fac „pensiune” pe care o tin inchisa vreo 5 ani (sau cat trebuie urmarite fondurile) dupa care se muta in noua casa facuta cu fonduri UE, asta e altceva…

      00
    • NOU
      #10

      De azi putem s-o scoatem si pe-asta din lista cu locuri linistite acum ca stiu toti de ea. Good job! :D

      00
    • Si fara pensiuni cu nume de femei.

      00
  3. Nu prea cred ca vei primi recomandari prin comentarii pentru ca in secunda 2 se vor umple si locurile alea de manele si idioti.

    00
    • Concluzia ar fi că blogul e citit de idioți?

      00
    • tenisescu,ai impresia ca nu?

      00
    • In concluzie,
      Daca blogul e citit de idioti autorul cum e?

      00
    • Ba observ că da :)

      00
    • @Teniescu: Nu am spus nicaieri ca blogul ar fi citit (numai) de idioti, dar si astia au acces la internet si poate ajung aici din greseala.
      Sincer, ma feresc sa recomand locuri faine pe net deoarece, spune-i ghinion sau nu, 2 pensiuni mai retrase si perfecte pentru relaxare pe care le-am recomandat pe un forum au ars in 6 luni. Am vorbit cu proprietarii si au zis ca au venit oameni „de buna credinta” care s-au distrat si casa a luat foc. Stiu, nu toti is dobitoci, dar is cam majoritari.

      00
  4. Manele si idioti is sinonime. Deci care ramane?

    00
    • De unde așa multă ipocrizie când vine vorba de manele?

      00
    • Nu chiar, sunt și multi idioți care nu ascultă manele.
      Dar da, toți cei care ascuștă manele sunt idioți. E ca și cum ai admira stilul de viață al hoțului care te fură.

      00
  5. Am fost la mare la pensiunea Vila Eden dintre Costinești și Olimp. Este izolata, auzi doar marea. Nu e plaja acolo trebuie doar sa mergi vreo câteva minute cu mașina.

    00
  6. La balvanyos recomand, liniste sublima

    00
  7. stiu cateva, dar chiar n-as vrea sa ma vad cu tine pe acolo. destul ca intr-unele ma vad cu tudor chirila.

    00
  8. https://www.pastelchalet.ro
    Izolat, liniște, curat, scump, net meteoric.

    00
    • Scump? Think again my friend. Scump e 200 lei in zona aia , la dracu in prasnic, fără nici un monument in jur, nici o zona renumita, nimic. Prețul acolo este astronomic pentru un tapet frumos pe perete. Ce găsești acolo găsești la alte sute de pensiuni pe 60 lei. Hypsterism at it’s Best.
      Cu 150 euro stau la un 4-5 stele de renume in orice capitala europeană. Cum se poate compara ?

      00
    • 300 eur pachetul pt 2 nopti vi se pare ok in Ro? Sau se duc multi cu credit sau ce. In alte tari cu 70-100 de euro pe noapte imi inchiriez o casuta intr-un sat oarecare cu semineu, bucatarie utilata, frigider, masina de spalat, chiar si jacuzzi daca ma deranjez sa ma uit din timp

      00
    • LOOOL, cica pachet weekend 1320 lei, 2nopti! Incredibil, chiar socant.

      00
    • avand in vedere ca include 3 mese pe zi + activitati, pretul e ok

      00
  9. Recomand Casa Moeciu Family – https://www.booking.com/hotel/ro/casa-moeciu.ro.html

    E pe o stradă laterală cu asfalt, spre munte, are curte mare, păstrăvi proaspeți și cam tot ce îți dorești dacă ai un copil. Eu am fost foarte mulțumit.

    00
  10. Pensiunea Casa Motului, Arieseni. Daca nu e cu suparare, las link aici:

    http://www.casamotului.ro

    Am fost cu prietena mea si inca un cuplu. Gasiti liniste, atmosfera placuta, oameni deosebiti care vor face tot posibilul sa va faca sa va simtiti ca la voi acasa. Micul dejun este bogat in bucate traditionale ( la noi a fost inclus in pretul camerei ). Au si un restaurant foarte bun.

    Singurul minus: au ( aveau acum 2 ani ) 2 caini destul de mari si cam liberi. Noi nu am avut probleme cu ei, ne-au latrat putin, dar cam atat. Totusi, e zona de munte, paduri in apropiere, e normal sa fie ceva de paza.

    Nu sunt afiliat in niciun fel cu aceasta pensiune, dar m-am simtit foarte bine acolo.

    Numai bine!

    00
  11. Cozia, Voronet, Putna ..

    00
  12. La Brasov de luni pana joi.

    00
  13. La munte: la baraj la lacul Vidra, dupa Voineasa, ori mai incolo putin, la Cabana Tudor, ori mai spre coada lacului. Doar citeva vile si un hotel abandonat de decenii. Liniste deplina. nici pasarea nu ciripeste la 1300m altitudine.
    La mare: plaja Tuzla (cazare in sat, case si vile mici, nu-s hoteluri aglomerate) sau la grindul Chituc, la cort sau o pensiune linga Canalul 2..

    00
  14. loc linistit si cu verdeata…unde nu e intristare si nici suparare….

    hmmm….cam ce varsta are respectivul?!

    00
  15. Atra, valea doftanei.

    00
  16. Cioclovina – Hunedoara. De preferat cu un grup mai mare, Gherman, proprietarul, e un om de nota 11 și va va arăta toată zona (trasee de hike de diverse lungimi și grade de dificultate, peșteri, vara face tabere de fotografie).

    00
  17. Cabana Cetatile Ponorului, nu campigul ci cabana:izolare, liniste,natura, perfect pt incarcat bateriile. Totusi, nu e ff acesibil drumul cu masina normala, preferabil suv.
    Cabanele 7 flori din Gheorghieni. Semineu, living, spatiu verde wow
    Nu au mancare.

    00
  18. Cabana Craita
    Strada Valea Vinului 124A, Vișeu de Sus 435700
    https://www.google.com/maps?cid=2864806665685086384&hl=en&gl=us&shorturl=1

    Green Cottage
    Rasnov, Coltii Cheii F.N jud Brasov, Cheile Rasnoavei, Râșnov 505400

    https://www.google.com/maps?cid=10022300639495965684&hl=en&gl=us&shorturl=1

    00
  19. Cabana Codrin
    DJ667A, Cârnic 337423
    0742 793 620

    https://www.google.com/maps?cid=3234995581207909978&hl=en&gl=us&shorturl=1

    mai de munte asa…

    00
  20. unde se ajunge cu mașina au ajuns deja 99,9% manele și idioți

    00
  21. De ce am lasa, sa vina toti toti manelistii? Mai bine nu zice nimeni nimic.

    00
  22. satul de vacanta Boga in muntii apuseni…daca ajungi odata acolo, nu iti mai trebuie altceva!

    00
  23. Azi sunt bine dispusă fiindcă abia ce-am spus acu’ vreo două-trei zile pe-aici că kfc are cea mai bună carne iute din țară pentru care nu trebuie să aștepți 2 ore à la carte, că au și adus sos teriyaki în meniu, papilele mele sunt mulțumite de experiența semi-asiatică, să fie primit! În plus, vodafone citește și el comentariile de-aici și ține cont de ele, așa că mă simpt (sic!) oarecum mai darnică decât de obicei:
    1. Kuib de la Sinaia – exclusiv pentru oameni cu bani care au nevoie de liniște, aer curat, apă caldă, perne moi, curățenie și meniuri impecabile la maxim 2 ore de bukale. De vizitat în timpul săptămânii, fiindcă weekendurile sunt foarte aglomerate. Maneliștii n-au nici o șansă acolo.
    2. Trophaeum Traiani, Adamclisi – acolo m-am îndrăgostit de Dobruja, la o vârstă la care nu credeam că o să-mi mai placă ceva românesc vreodată, în plus față de ceea ce știam. Primprejurul orașului (și al pensiunii) sunt zeci de drumuri necartate, spectaculoase, fie pentru exploratori cu mașină, fie pentru bicicliști sau motoare, + cetățile din jur. La fel ca la prima, e cu bani.

    00
    • Hahahhahahahhahah. Kfc. Bah nene, de mult nu am mai ras asa.
      Kfc ca simbol. M-am uitat in calendar si nu suntem in 1990.
      Carnea de la kfc cea mai buna.. Exceptional.

      00
    • sa citam: „(…) exclusiv pentru oameni cu bani care au nevoie de liniște, aer curat, APĂ CALDĂ (…)” – priceless

      00
    • atât de ’90, încât stau întotdeauna la o coadă de cel puțin 10 persoane când mi se face de carne iute de la kfc, în timp ce la celelalte restaurante de food court mall urlă lupii a pagubă, chiar dacă vând chestii tradiționale românești, italienești sau alte bălării; bine că n-am zis și că mănânc caise cu nuci și brânză de capră la clos de colombes pe care le sting cu vin românesc făcut după rețetă franțuzească.
      Între carnea de pui a unora ca văru-mio, care s-a îmbogățit de pe urma unei „ferme ecologice”, făcută cu bani europeni (e renumită, cine știe câți mănâncă carne d-aia pe la pensiunile de „60 lei cazarea pe noapte și doi papanași”) până au descoperit ăia că concentrațiile de hormoni din ea depășesc cu mult normele și acum probabil va lua cu suspendare, că legile la noi sunt laxe și favorizează întreprinzătorul, și carnea cu hormoni de la kfc, ghici ce voi prefera! Aștept din ’90 să-mi crească țâțele de la hormonii ăia artificiali, ale naibii se încăpățânează să rămână fix la aceleași dimensiuni!

      00
    • xnotsocip sunt suficiente pensiuni unde plătești apă încălzită la soare pe rezervoare sau butoaie agățate de acoperiș, care abia susură pe țeavă fiindcă proprietarii n-au aflat că instalația trebuie să aibă și presiune și să curgă constant la același debit, așa că ajungi să te speli cu apă rece fiindcă calda vine-n dopuri, o plăcere! dai 60 de lei și te distrezi, nu te oprește nimeni

      00
  24. Am mai zis aici si mi-au sarit oamenii in cap, dar repet:
    – Casa Bunicilor; Strada Chilia, Localitatea Manastirea Humorului; de trei ani mergem acolo, maxim 3-4 camere ocupate in timpul saptamanii, super liniste, lipsa semnal telefon, dar cu wifi; animale, mancare din ograda, loc de joaca pentru copii, pastravarie; mina de sare de la Cacica, manastirile din zona, obcinele bucovinene, mocanita de la Moldovita, Transrarau; 130 de lei camera pe noapte, fara mic dejun; 200 de lei estimat mic dejun + cina pentru doua persoane;
    – Cabana Bia Papadia, Izvorul Muntelui; liniste, vedere catre Ceahlau, semnal telefon si wifi, patronii foarte amabili si vorbareti, totul amenajat cu foarte mult bun gust; 140 de lei camera pe noapte, 180 de lei mic dejun + cina, doua persoane; trasee catre Ceahlau, baraj Izvorul Muntelui, Cheile Bicazului, Lacu Rosu;
    – Casa Traditiilor, Ieud, Maramu’; manacare buna, gazde minunate, casuta traditionala reconditionata; greu cu semnalul, wifi doar in zona restaurantului, dar un prilej bun de citit, relaxat in hamac, jucat tenis de masa, flocait catel si pisica; paine pe vatra, cornulete cu gem calde si placinta cu mar; mocanita, manastirea Barsana, cascada cailor, bisericile din lemn din Unesco, muzee, biciclete de inchiriat; 150 camera pe noapte, fara mic dejun; 120 de lei mic dejun + cina, doua persoane, micul dejun este bufet, cina este cu meniu fix;

    P.S. Exista romanasi pe peste tot, dar se tempereaza cand sunt in minoritate.

    Sa va fie de folos, vacanta placuta! :)

    00
  25. Palace Villa, Vila Raluca ambele din Lepșa, Vrancea pe DN2D.

    E de mers in cupluri, pentru liniste, aer curat si lipsa manelelor. Proprietarii celor de mai sus cel putin, sunt oameni deschisi la minte si incerca sa te acomodeze.

    Eu unul am fost multumit.

    00
  26. Gura râului, pensiunea Conacul dintre râuri.

    00
    • A se evita pensiunea tohanul in zarnesti, e condusa de un sociopat alcoolist care te trezeste la 3 am si intreaba daca si-a lasat ochelarii la tine in camera.

      00
    • Am stat acolo 5 zile. Unul din cele mai faine locuri in care m-am cazat.

      00
    • ajungi sa platesti milioane numai pe mancare si bautura, zice ca nu te lasa cu mancare de acasa … camerele evident fara frigider. #numaicalcpeacolo

      00
    • Ce nesimtit, nu te lasa sa vii cu snitelele si cu berea la pet de-acasa! De asta am murit noi la revolutie?

      00
  27. Zabola Estate. Scump, dar merita fiecare leu.

    00
  28. Fluture, Cristi…..se aude ce vrea lumea? wifi, mancare, pastravarie, cornulete cu draci pansati..nu nazdravaniile alea cu muncitul prin curte si alte nebunii….
    ca daca intrebi pe cineva cum a fost pe unde a fost…al doilea paragraf e despre mancare; „locuri unde se mananca bine”…

    00
    • Naspa ca doar atat ai inteles. Unii oameni au nevoie de un oarecare confort, cititorii de-aici nu sunt doar burlaci si burlacite, unii mai au si copii. In oricare din locurile enumerate mai sus poti sa te implici cat de mult vrei in treburile din gospodarie, oamenii au ferme mari si sunt foarte deschisi. Mai usor, sa nu creasca tensiunea, hai sa ne relaxam putin :)

      00
    • NOU
      #75

      „Dragă Vlăduț,

      Să știi că tu ai fost conceput in 2018 pe 7 iulie la ora 7 in timp ce eu mă spălam pe dinți iar tatăl tău mătura curtea”

      00
    • ori e curtea foarte foarte mica ori tatal lui Vladut are p.la foarte foarte mare :)

      00
  29. Dau cu link , sa fie mai scurta cautarea doritorilor
    ceva mai ieftin, in ungurime , curte mare , iaz, padure:
    https://www.turistinfo.ro/zabala/cazare-zabala/pensiunea_csipkes-c39947.html

    Zabola Estate Zabala Covasna: scump…dar altfel de experienta! https://www.zabola.com/

    stupina.eu .aici sunt subiectiv: cautati referinte pe net ;) fructe la liber,livada, curte mare, proprietarii sunt cei cu care se interactioneaza direct, serviciile sunt pe masura da stiu site-ul e salata de varza…e mai scurt decat linkul pe booking.

    casacraita.ro Casa Craita Zarnesti Plaiul Foii, rustic, munte, drumetii, langos

    lanoi.ro – Rasnov , drumetii, verde , padure, Bran , Brasov

    00
  30. Green Village – in delta

    00
  31. Valea Doftanei-> Conacul Dascalul, auzi doar raul, foarte nou si curat, mancarea excelenta, totul se face pe comanda de dimineata pt pranz/seara/a doua zi ! -> https://conaculdascalu.ro

    00
  32. subscriu ;)

    Hai Croatia! :)

    00
  33. Pensiunea Cambiano… prin Poiana lui Horea. E ce trebuie.

    00
  34. Am casa langa padure si o tarla de fân de cosit. Liniste, aer curat… te bagi?

    00
  35. La mare, anul trecut am fost la Byala, Bulgaria (statiune mica langa Obzor).

    Locuri de parcare din belsug, liniste (cele 3-4 restaurante din intreaga statiune au program mai mult seara) iar plaja este curata si libera.

    Ca idee, mi-am uitat telefonul pe o cutie postala de pe pietonala principala si l-am gasit tot acolo dupa 10 minute cand mi-am adus aminte de el.

    Pentru cei cu copii, atentie ca nu sunt distractii mai deloc.

    00
  36. Cort, eventual o rulotă. Alegi un loc și te cari acolo.

    00
  37. http://Www.cabanafrasin.ro
    Dragut, sau chiar frumos as putea spune. Mancare bio de la localnici. Regula casei: interzis cu manele,populare si petrecere. Se merge pe rock si folk.

    00
  38. la Gura Portitei
    (nu se ajunge decat cu barca)

    00
  39. Sri Lanka e singura tara unde n-am intalnit romani. Sunt vreo doua-trei hoteluri faine in Negombo

    00
  40. https://www.conachorezu.ro/ – in varful unui deal in Horezu.. nu vezi nimic in jur decat dealuri si paduri. Am fost anul trecut. Recomane pt relaxare si deconectare.

    00
  41. Stiu un loc bun pe Marte.
    Transportul e un pic mai scump.

    00
  42. https://www.turistinfo.ro/moroeni/cazare-moroeni/hostel_doina_ecotour/reviews-hostel_doina_ecotour-c106386.html si cu review-uri. Zona e putin aglomerata, iar pensiunea nu are vecini si de plimbat, facut trasee…timp sa ai, ca locuri sunt destule in preajma.

    00
  43. Cabana Hartagu. De la tine din Brasov faci cam doua ore cu masina. E perfecta pentru ce ai nevoie.

    00
  44. Mai întâi cer loc de cazare liniștit și apoi se plâng că:
    – n-aveau voie să pună muzică
    – cineva le-a atras atenția să aibă grijă de copii să nu mai urle ca indienii (ăia din us) care pleacă la război
    – pensiunea era la x km de sat și în sat era un butic și o cârciumă, ambele amărâte unde găseai doar biscuiți populari și Mona
    – pensiunea avea meniuri fixe, un singur meniu pe zi și nu avea pizza cu goji și rucolla și nici fazan tras în lacrimi de unicorn
    – dacă e în vârful muntelui, că n-avea dorada sau biban proaspăt, că copiii lor nu mănâncă păstrăv sau dacă e pe malul mării, că n-aveau fructe de pădure proaspete, că vrea fructe pt copii
    – că…..

    00
  45. La Râșnov, la intrare în Chei, pe stânga undeva. DE VIS: https://www.airbnb.com/rooms/6471200

    00
  46. NOU
    #106

    Pensiunea Didi Valcea – o sa ramaneti impresionati

    00
  47. http://www.pensiuneacraiulmuntilor.ro/acces.html

    sunt 2 pensiuni in aceeasi locatie, se inchiriaza separat . In mijloc este un lac , pt pasionatii de pescuit sau pt a beli ochii la el :) Locatia este intr-o padure, pe Valea Oltului, intre Rm Valcea si Calimanesti. LIniste absoluta, acoperire GSM foarte slaba . Acces pana in padure cu orice masina, ultimii 2 km fie cu o masina mai fortoasa + sofer (panta foarte abrupta printre copaci), fie cu masina proprietarilor, oameni foarte ok . Self Catering .

    00
  48. Camping Bradul, Toplita

    Link: https://www.etur.ro/cazare-in-romania/harghita/toplita/camping-bradul.html

    Hint: daca mergeti cu familia sau chiar si fara, chiar la intrare in camping pe stanga este o cabanuta mai mare. Recomand sa o inchiriati pe aia. (la telefon, cereti „prima cabanuta, aia mare”)

    Pretul cazarii/cabanuta e de 50 de lei/noapte, iar cabanuta mai mare e 60 de lei. Cele mici is cu cate 2 paturi de o persoana. Cea mare e cu un pat mare + 1 mic.

    Bucataria si baia e la comun, dar e foarte curat.

    Hint 2: mergeti cu carbuni dupa voi pt gratar(este lidl la 20 de minute mers pe jos in caz de nevoie). Pt lemne sa aprindeti focul, ajuta o spaga de 10-15 lei pt tanti care se ocupa de curatenie.

    Hint 3: daca mergeti, nu lasati nimic afara peste noapte. Saptamana trecuta ne-o furat vulpile papucii. :-)

    Have fun.

    00
  49. https://domeniul-dragasi.ro/casa-pelerinului/
    Scump, dar faptul ca stai seara in varful podgoriei si departe, tocmai jos, in vale, pe Olt, vezi peste randurile de vita de vie cate un vapor trecand, faptul ca nu se aude nimic, iti pocnesc urechile de atata liniste si faptul ca poti degusta, atentie, de-gus-ta, nu con-su-ma ca taximetristu’, un vin ales din crama… priceless!
    Camere deosebite.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube