lista celor mai periculosi

Poliţia română a comunicat lista celor mai periculoşi infractori daţi în urmarire generală şi internaţională, pentru delicte comise în România.

1. Frantisek Priplata.
Cehul a trecut frontiera în Ungaria cu ajutorul complicilor din Oradea. Sănătate şi virtute, până să se dezmeticească poliţia română…

4. BUCURENCIU MIHAI (dosarul Portbagajul) -urmarit general, condamnat la 10 ani inchisoare pentru lipsire de libertate in mod ilegal.
Asta e nenea ăla care, în absenţa legii, şi-a făcut singur dreptate, sechestrând pe cel care îi furase nu ştiu câte mii de dolari, în încercarea de a-i recupera.

6. POPA NICOLAE (cazul FNI) – urmarit general si international, are mandat de arestare preventiva pentru delapidare si abuz in serviciu.
Căutaţi-l in Israel. Stă pe aceeaşi stradă unde stătea Ioana Maria Vlas. Ah, am uitat, Israelul nu extrădează pe nimeni pentru delicte economice. Poate sunt rasist, da legea asta e absolut penală, din moment ce poporul ales se descurcă bine cu banii şi e imposibil să nu găseşti cel puţin un evreu în fiecare bancă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

3 comentarii

  1. As vrea sa vad cazul 4′ condamnat la 10 ani inchisoare pentru lipsire de libertate in mod LEGAL.

    00
  2. @zoso, credeai ca o sa mai fie arestat vreodata=))?

    00
  3. taman în indonezia:))

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile