intimatatea yahoo

Mă uit de câteva zile la programele educaţionale de hăckuit yahoo şi mă minunez. Faptul că o serie de invidizi frustraţi au inventat o serie de programe de 2 lei care să invadeze intimitatea personală … nu e frumos.
Să o luăm cu începutul.

 • ţi-am dat ignore. ce vrea să spună asta? pentru cei care au deschis mai târziu materia cenuşie, da, boule, cu tine vorbesc, înseamnă că NU vreau să am de-a face cu tine. simplu. e logic. de aia s-a inventat ignore.
 • stau pe invisible. de ce? pentru că, boule, NU vreau să fiu deranjat. Da, mă ascund de imbecilii care, deşi aveam statusul „muncesc, nu deranjaţi” mă fut la creier cu tot felul de tâmpenii.

  – salut. ce faci?
  – tu vezi ce status am la ym?
  – da
  – si-atunci?
  – scuze
  – esti idiot.

 • cu buzzerul n-am avut de-a face, în schimb era unul care tot voia să se adauge la lista mea. i-am dat ignore şi l-am potolit.
 • încă una: eu am oprit funcţia „idle”, adică apar cu statusul normal mereu. totuşi, la ore la care nu sunt la computer, anumite persoane, pentru care logica e doar un moft, cred că sunt interesante dacă din 5 în 5 minute mă întreabă ceva sau îmi dau inviteuri la conferinţe. am fost plecat 2 zile din bucureşti, am lasat computerul deschis, când m-am întors era o adevarată dramă. 3 colegi ţinuseră conferinţă şi aveam invite de la toţi 3, plus mesaje din jumate în jumate de oră să dau accept la invitaţiile la conferintă. absolut. altă dată, cineva voia să vadă dacă sunt online şi îmi dă invite la conferinţă, ştiind că, dacă dau reject, sunt online. am închis ym şi l-am deschis la loc şi l-am liniştit. când ne-am întâlnit, i-am zis că îmi mai pică netul. fucking retards!
 • o opţiune utilă e „always use my fonts and colors”. geez, am văzut la sor-mea cum e să fii cool şi să scrii în curcubeu, cu diverse mărimi şi culori. arrr!! nu. cine scrie cu culori să ştie că (1) nu văd decât jumate şi (2) e cu capul. ym 5.6.0 încă e bun şi util şi da, nu văd când scrieţi în culori.
 • şi ultima pe ziua de azi. NU mai întrebaţi ca imbecilii „poate cineva să spargă parola de la mailul yahoo?”. NU, boilor care esteţi. Dacă se găsea o metodă, era reparată în câteva ore. yahoo are zeci de oameni online la orice oră. plus, este MOTOR DE CÄ‚UTARE. orice site care afişează aşa ceva va fi descoperit foarte repede.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. 😀 tareeeeeee

  00
 2. ai mare dreptate mai ales la ultimul punct cred ca am primit peste 10 mesaje cu intrebarea asta :((

  00
 3. cauta pe dc++ CrackYahooPass.rar
  e un exe care iti duce sistemul la 100% si trebe sa resetezi. o sa ii mai calmezi.

 4. rofl… de „always use my fonts and colors” nu stiam 😀

  00
 5. NOU
  #5

  Am ajuns sa dau linkuri la blogul asta prietenilor din messenger ca macar sa nu le zic eu direct, ci sa-i injure Zoso… 😀

  In alta ordine de idei, mi se pare imposibil dialogul de mai sus (cel ce se finalizeaza cu „esti idiot”). Daca sunt prieteni, nu poti sa le spui asta, iar daca nu sunt, ce cauta pe lista ta?

  00
 6. e prieten si ne perimitem.

 7. Anonymous Coward si ce daca e prieten? Care e problema in a spune ce simti? Doar de aia e prieten…

  00
 8. hai sa ne mutam toti pe msn 😀 😀 its like za shit 😀

  00
 9. ce nu e bun la ultima versiune de YM?faptul ca au bagat chestia cu call (minitelefonie)….dupa ceva timp am inceput si eu lucrez cu aceasta chestie..in orice caz trebuie sa las activata prostia aia de sonerie pt ca mai ma suna lumea….ghiciti ce se intampla..toti desteptii daca nu le raspund in 20 sec la privat sau asa fara motiv cand le vine cheful..rrrriiiiinnngggggg!!!

  00
 10. BUZZ!-ul a ajung la un nou nivel… riiiiiiiiing!

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.