Lipsa maturităţii şi limbajul…

Citat:

I am still surprised of the lack of maturity of Romanian bloggers. Poor and banlieue language for those who are suppose to be the leaders and inspiring the other bloggers.

Rândurile de mai sus îi aparţin lui Claudiu Gămulescu. Ne-am întâlnit la Webstock, ne-am salutat, i-am pus două întrebări şi a dat din umeri. Dovada video s-a evaporat de pe telefon nu ştiu cum. Reactia lui ar fi fost un moment mişto în videoblogging.

Eu şi Claudiu avem o istorie lungă împreună. El mă acuză de imaturitate şi de limbaj prea liber, eu îl acuz pe el de spam. Cu dovezi, amândoi. Şi cu amărăciune că pe mine limbajul nu m-a îmbogăţit şi nu m-a angajat la Boom şi pe la conferinţe internaţionale, unde să povestesc despre cum fac succesuri online în România.

Clubafaceri spamează în continuare, Activesoft la fel, Underclick la fel, Sport365 la fel…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

 1. asta intr-o societate perfecta, in care spammerii nu isi fac aparitia pe la conferinte si nu dau sfaturi de online.

 2. zoso, „simt” in frazele tale faptul ca un gram de dreptate ar avea si el. Se poate sa ma insel!
  Spam-ul – sucks (daca ajunge in inbox)
  limbajul – chestie de gusturi (nu intotdeauna limbajul colorat e folosit cu maiestrie)
  imaturitatea – exista cu siguranta!

  Cred ca adevarul e undeva la mijloc!

  00
 3. Asta se intampla din cauza cartierului :-s , daca ai locuit aici :) .

  00
 4. Eu zic ca limajul colorat si liber e un plus al blogurilor. E o chestiune elementara: se poate arunca cu cacat si se pot debita ineptii in limbaj elevat, dar se pot spune lucruri de bun simt si destepte in limbaj de cartier. Un fel de C.P. Tariceanu vs Parazitii.

  00
 5. Pe el nu-l acuză nimeni că măcelăreşte limba engleză pe blog? Prefer limbajul colorat în Română decât engleza de „furculision”.

  Exemplu (luat fix random de pe blogul lui): Having the first position in Google on “comert electronic” (thats why I make this analyse) I should take traffic somewhere around 300 clicks (because trafic.ro measure my website) and 3600 clicks because Google says so.

  Nice. )

  00
 6. Nu mai face si tu atat caz de ce zice unu si altu. Cred ca trecut perioada cand promovarea se facea pe baza de „dam cu piatra, ceva ceva s-o sparge”. Si tu fiind „zoso” ar trebui sa fii primul care sa inceapa a ignora genul asta de pareri.
  Plus ca devine plictisitor sa tot scrie bloggerii despre blogareala…
  E ca la tara, unde barfa si mahalaua se hranesc una pe cealalta la nesfarsit. Noroc cu tv-urile prin cablu si in felul asta sunt si telenovelele bune la ceva.

  P.S. 3 randuri de engleza din-asta si ti-ajunge :D

  00
 7. NOU
  #7

  Mă…ştie el ce ştie…am fost acolo, şi 60% din vorbitori au fost varză cu carne…

  00
 8. „I am still surprised of the lack of maturity of Romanian bloggers.”
  Tipul ori a facut engleza cu Basescu, ori are multe „of-uri” la viata lui :)

  00
 9. Acum normal în engleză venea aşa: surprised BY (aşa cere verbul ăsta). Plus că, spammer fiind, nu prea este în măsură să facă pe moralistul, indiferent de subiect.

  00
 10. Claudiu Gamulescu este un impostor, un om care nu are nici un proiect de interes pe internet, iar in cele la care a facut „SEO” a adus practic mult spam din Google, motiv pentru care acest motor de cautare i-a si scos din siteuri. Poate o sa faca la fel si la Intact, cu siteurile Intact, de o sa i le excluda si pe astea Google-ul.

  00
 11. He he maine poimaine ajunge la intact sau ‘tatavencu’ realitatea:))

  ‘Va multumim dragi mineri’ English Lesson !

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube