Lecţia serii – party people

Aseară, după Webstock (am pus prezentarea pe slideshare, dar e cam inutilă fără vorbele mele, sunt doar nişte idei), am fost să bem şi să petrecem. Pe la patru, Roşioară vine cu o idee genială: nu-i aşa că vă simţiţi bine şi vreţi să plecăm de aici undeva unde e de căcat? DA! Adică, după ce gaşca de cocalari plecase şi rămăsesem puţini (Bob, Mikey Haş, sor-sa care dansează bestial, trei fete de la ctrl-d, care aveau toate prieten acasă, deşi nu le întrebase nimeni, Andu, BAUAU, Manu şi alţi oameni) şi puşi pe dansat şi băut, mergem în Kulturhaus. Dar nu toţi, normal, că de ce ai vrea să mergi în altă parte, plm. După 10 minute de aşteptat să ne arate Roşioară (care ar fi stat bine de tot într-un portbagaj la ora aia) ceva cocktail flambant, am băut un Jager (pe burta goală, m-a tăiat de tot) şi apoi o bere în timp ce admiram toate urâtele şi toţi hipsterii care dansau mai prost ca mine (şi eu nu ştiu să dansez) m-am cărat.

img_1000Lecţia ar fi: dacă vă simţiţi bine, nu vă lăsaţi convinşi de oameni care nu se simt bine că trebuie să plecaţi de acolo. Şi nu mergeţi în Kulturhaus.

Altfel, de când plm nu merge “S”-ul ăla de pe ASE? De prin 2007?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

20 comentarii

 1. Eu am plecat cu Mikey in Kulturhaus, i-a placut muzica si flaming lamborghini-ul. Nu stiu cum ai ajuns in Kulturhaus cu Manafu, dar culmea i-a placut si lui numai tu ai facut opinie separata… Revin cu detalii

  00
 2. Si centaurul celalalt parca spurca Kulturhausu pare-mi-se.

  00
 3. Voi 2 baieti sigur sunteti niste deosebiti! Numai asa se explica replicile voastre la adresa „graselor” !

  00
 4. Sper sa moara Kulturhaus, cu tot cu grasele bete care te calca pe picioare.

  00
 5. @Ana: era vorba de „uratele”. Si uscatele pot fi urate…

  00
 6. PS: De multe ori am zis „mama, ce draguta e, pacat ca e asa grasa”, dar si de mai multe ori am zis „dupa ce ca e vai mama ei (de slaba ofcors), mai e si urata cu spume”… Acu, iegzista femei si femei, iar pe desaupra, nu poti sa faci ceva in gustul omului, ca te musca de fund…=))…

  00
 7. Am ramas la Chat Noir pana abia mai vedeai cativa oameni. A meritat 😀

  00
 8. @ Rosioara: ti-aduci aminte cand, am incercat sa-ti bag mintile in cap, pe balcon, zicandu-ti ca nu esti blogger. Ca n-ai cum sa detii un asemenea titlu? Pentru ca n-ai cunostintele necesare? Ma intelegi? Intai iei niste carti, citesti de-ti sar capacele, nu alergi in limba dupa orice pi*da grasa, slaba sau mediocra si-ti curg mucii pe Web 2.0, pentru ca ajungi sa te faci de ras, intr-un mod public si greu de sters. Ai noroc unde esti acum angajat. Ca sa capeti respect, ai nevoie si de cunostinte. Si de o dependenta a celorlalti fata de tine. Si ca opinia ta sa conteze.

  @ Rosioara #2: incerc sa te fac sa intelegi ca opinia ta, nu conteaza. In afara de astia doi (Vali & Ametcea) din punctul meu de vedere, restul sunt de umplutura. Restul n-au idei originale. Ma uit la blogu’ tau, Rosioara, si vad un „whispercast” pentru Webstock. Cois: mai bine scriai pararea ta despre Webstock, ca „stream-ul” il luam de pe site.

  Pe Vali il citesc pentru ca baga din cand in cand, cate un documentar de interes, cate un articol sedimentat, cu inceput si sfarsit, cu un fir logic cu care pot fi de acord sau nu. Si de multe ori, le zice pe bune. Era si vremea sa-ti spuna cineva ca esti prea increzut pentru cunostintele tale. Cum a mai fost si „Andrei” (Basoc, via insemnari.ro) … renumitul meu fost-coleg de liceu …

  Doamne, cum de nimeresc coleg cu toata pleava blogosferei?!

  00
 9. Sa moara toate grasele!!!

  00
 10. Deci, „dacă vă simţiţi bine, nu vă lăsaţi convinşi de oameni care nu se simt bine că trebuie să plecaţi de acolo.” ie de scris pe pietrele lu’ Moise!

  00
 11. no, pentru articolul asta, as da bani. cel mai bun din ultimii ani, mai ales comentariile in care amicii tai dezbat intens despre cum a fost aseara intr-un local oarecare.

  00
 12. NOU
  #12

  @Alex: =)) Da’ ce mişto pui virgule, să moară Jean!

  00
 13. @ Culeanu: sunt pentru dramatism. Lasa-l pe Jean sa traiasca …

  00
 14. Amuzant povestit, mi-a placut.

  00
 15. @Alex…se simte gelozie in „vocea” ta? cumva nu te-a bagat zoso in seama pe vremea cand incercai si tu sa ai o parere? Publicul recomanda Xanax pentru o viata mai linistita

  00
 16. NOU
  #16

  @Alex: Atââât. Asta e din ciclul: „Fut grase urâte, dar nu pentru că sunt bou şi nu pot mai mult, ci pentru dramatism.” =))

  00
 17. Articolul asta putea sa fie mai scurt: Thou shalt not go to kulturhaus. 😀
  @Cat de culeanu: + ∞.

  00
 18. am ajuns si eu vineri seara in maretul loc de cultura. Ceva mai amuzant de mult nu m-a amuzat

  00
 19. @Zoso daca nu mergeai in Kulturhaus, nu mai aveai ce povesti :P… si acum mi se facu pofta de Jager.

  Holly mother of fuck, cine e @Alex? :)) Inca putin si simt ca ar trebui sa pornim un fond pentru repararea daunelor psihice suferite din cauza internetului. Si fostului coleg de liceu, evident. @Andu – tu cotizezi mai mult!

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.