Kamikaze e supăraţi

kamikaze_catavencu

Aparent, Adamescu şi Patriciu complotează împotriva “Kamikaze”. În accepţiunea oamenilor de pe acolo, mogulii cumpără tirajele revistelor lor, “Academia Caţavencu” şi “Caţavencii”, de aia ei au tiraj mare şi “Kamikaze” n-are decât 5.000 exemplare.

A doua veste bună este că sunt în căutare de investitor. Dar oficial nu, după cum ne va spune fără dubii Prisăcariu sau Manţog, nu, totul este ok, viaţa e bună, mergem înainte cu toate pânzele sus.

Asta până prin august, când se vor închide. Cred eu.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. NOU
  #1

  zoso, acuma postul asta poate parea pentru cititorii tai fideli un adevar irefutabil, insa nu inteleg ce te deranjeaza atat de mult la kamikaze. te vad ba ca-ti capul la mantzog pe blog, ba la prisacariu, arunci o flegma si fugi. pare cumva ca ai vreun soi de complex fata de ei. sunt destul de corect pozitionati politic, au haz si sunt extrem de inteligenti, ceea ce explica hazul. pla calului, nu-s avocatul lor, dar sa te iei de kamikaze pe criterii de-astea personale, e destul de aiurea.

  00
 2. adroidul cu sobolani Sau poate ca cititorii lui fideli se obosesc sa dea click pe un link si se conving singuri?
  Sfatul lui mantzog referitor la caini e hilar, daca de hazul ala ai vorbi.
  El zice ca e de fapt problema noastra e ca nu protejam indeajuns copiii, si de aia-i omoara cainii. Daca insa incercam sa-i protejam, legal de exemplu, prin sustinerea eutanasierii, ilegal, impuscat caini in cap ce ataca pe strada, orice, aia se pune?
  Ce pla mea intelege el prin protectie?
  „De aceea sînteți părinți, ca să-i protejați. Protejați-i și de cîini, deci, cum îi protejați și de altele” Cum ma plinule de haz care esti? :))

  00
 3. bre androidule cu soareci, daca si mantog are umor… cre’ ca avem notiuni diferite despre umor, du-te la culcare, noapte buna!

  00
 4. Ce atata tevatura cu Kamikaze, Catavencii, Catavencu…daca si astia au umor, apai de DailyCotcodac ce mai zicem? :))

  00
 5. Ai un fix cu „se închide”. Radio Guerrilla moare, Kamikaze se închide, nu înteleg cum te afectează pe tine asta… Keep calm and carry on.

  00
 6. Ba, io am auzit că vrei să treci zoso.ro pe print.

  00
 7. corect se spune: caut un mogul care sa-mi dea un imprumut nerambursabil de 1 milion de euro

  00
 8. @zoso, asta nu-i așa greu. Mai greu e să găsești pe urmă un mogul care să te cumpere cu 7,5 milioane. Mă rog cu 6,5, că ultimul milion de euro nu s-a mai dat. Păi, și nu merită?

  00
 9. De arhi zici? Nu e prea quality :)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile