Jurnaliştii sportivi

În facultate aveam nişte colegi care se visau jurnalişti sportivi. Câţiva dintre ei erau elocvenţi şi citiţi şi aveau o adevărată aplecare către condei. Alţii erau pur şi simplu prostovani cărora le curgea scuipat din gură şi care s-au gândit că, dacă le place cum 22 de analfabeti aleargă o minge pe teren, ar fi mişto să aibă o meserie prin natura căreia să intre gratis să îi vadă.

Mi-am adus aminte de asta văzând cum se exprimă cei doi retardei care citeau cu ochelarii de soare pe ochi. Unul din ei e la ProSport şi e fix în categoria “frate, intru gratis la mec-i, să moar-ă  vecini-i de necaz”.

Bonus: presa e pe butuci, dar Jurnalismul e una dintre cele mai căutate specializări.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. Imensa majoritate a studentilor se duc la facultate cotropiti de mituri, nestiind exact ce vor face si cum va arata viata lor cand vor incepe sa profeseze lucrul pentru care se pregatesc.

  Un studiu foarte interesant mi s-ar parea ca pe baza unor chestionare profesionist facute sa se vada ce stiu cu exactitate studentii despre meseria de jurnalist si cum vad ei viata lor dupa facultate. Nu stiu de ce am impresia ca toti se vad in postura de personaje-cheie, vedete tv care dau axiome, verdicte si iau la perpulis pe oricine, asta pe contracte babane.

  00
 2. Mai toti fotbalistii sunt analfabeti :D

  00
 3. astia ma enerveaza cel mai mult mai ales cei de fotbal care banuiesc ca sunt remunerati foarte bine iar ei imi amintesc de un jucator care a fost schimbat prim minuntul ’60 ca a comis fault in minuntul ’83
  :) nu mai zic ca habar n-au ce fel arata jucatorii macar de ar avea fisa aia cu numerele jucatorilor… dar sunt varza ei nu cunosc cifrele ca n-au facut matematica la viata lor !

  00
 4. Am si eu o cunostinta, genul clasic de piţi care se uita la meciuri doar pentru ca fataaaah, ai vazut ce freaza si-a tras mutuuuu?

  I-am vazut articole prin gsp, se dadea mare analista.

  00
 5. aia cu scuipat din gura nu e de la tine:) e de la MB:)

  00
 6. NOU
  #6

  Offtopic
  Primo: „jurnalismul e una dintre cele mai căutate specializări” nu e de la Manafu, e de la Ziare.com (ciorditori, nu ?).
  Secundo: cum numeai tu chestia aia cand dai un link si cand deschizi pagina constati ca mai trebuie sa dai clic odata pentru informatie utila ?

  00
 7. ba, am o nelamurire. sunt „jurnalisti sportivi” sau „jurnalisti de sport”? eventual „jurnalisti de fotbal”. nu-i nimic sportiv in ce fac dansii.

  „jurnalisti”, folosit cu indulgenta pentru edificare.

  00
 8. Ma intreb, oare tu cat de analfabet si idiot poti fi, folosind asemenea cuvinte fata de acesti fotbalisti… IDIOTENIE se numeste asta.

  00
 9. NOU
  #11

  Putini comentatori sportivi reusesc sa se faca placuti prin cometariul lor, si prin comentariul lor sa aduca ceva de insemnatate imaginilor aratate…..ex. Cristian Topescu

  00
 10. Ai mai Vali ca esti rau cu Mihai. Ai vazut ca Victor s-a lasat

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube