Jurnalism de calitate cu ZF: Tesla şi Sony

jurnalism-zf-2

Un nene, Rafael de Mestre, care are o firmă IT la Bucureşti, şi-a vândut Porsche-ul lui propriu şi personal şi şi-a cumpărat un Tesla din Suedia. Apoi s-a gândit să facă un tur de acolo până la Constanţa. Chestia cu “importat Tesla în România” a zis-o aşa, în treacăt. ZF au luat-o ca ştire, fără alte verificări ulterioare şi fără a citi două chestii despre Tesla.

 

jurnalism-zf-1

Bogdan Petre e un dobitoc. Întâi pentru că el crede că un laptop de 2,7kg, cu hard de 500 giga şi monitor de 15’ e portabil şi apoi pentru că singurul defect găsit laptopului este că nu are USB 3.0. Bun review, ce să zic. Serios şi de încredere. I-aş da laptopul să îl care în spate vreo patru ore, poate aşa se prinde ce e aia portabil şi poate aşa nu mai scrie în prima frază că e desktop replacement şi după aia se răzgândeşte.

update: premium content, nenică!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. Lumea e plina de ziaristi idioti, a se vedea recomandarile pentru laptop alea imbecililor de la Reader’s Digest publicate in Libertatea.ro. Dupa ei, ar trebui sa avem toti doar Alienware.

  00
 2. Zoso, poate sunt eu orb si retard dar nu vad legatura intre comentariul despre Tesla si articolul citat din ZF. Si clar nu ma uita la cel despre laptop. Nu se specifica nimic de import.

  00
 3. despre Tesla tot ce scris, este corect. Adica sunt informatiile corecte. Doar autonomia masini nu este de 400 ci de 350km.

  00
 4. Si al meu laptop are 2,7 kg si nu e chiar usor de carat, nici macar 1h.

  00
 5. Pe baza unui articol îl faci idiot pe un tip care ți-ar da clasă la orice oră în domeniu it&c. Clasic la mister Vali. :)

  00
  • @Emil: brusc ne-am angajat la mobilissimo şi acum avem impresia că ne pricepem la chestii? nu mai bine rămânem in zona noastră şi evităm să fim proşti?

 6. @zoologika
  Te prinzi tu mai tarziu.
  https://www.tesla.com/models prima de serie full electric pentru care chiar merita sa platesti (Base Price: $49,900*). Anul trecut scriau de maxim 400 km autonomie. Anul asta vad ca scriu de 300 mile (480 km).

  00
 7. bogdan petre e un dobitoc, subscriu fara rezerve

  00
 8. mai pune si un articol cu nunta de ieri, sa fie! ca n’avea ce sa caute asa ceva in zf

  00
  • @ruxa: culmea e că poţi face un articol in care să analizezi dpdv business nunta. costuri, averea mirelui, averea miresei, bla bla. dar tre să ai cap să faci asta.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube