Peste ani, nimeni nu va mai ține minte motivul…

Sunt aproape 5 luni de când fiecare şi-a părăsit un drum comod pentru altul mai greu, dar teribil de frumos. Drum care, deşi e în curs de pietruire, m-a făcut să-nţeleg mai bine ce intră, de fapt, în “things that money can’t buy”.  Şi-i liber, şi-i bine. (sursa)

Insight360 e formată din foștii oameni dați afară de la Kaspersky România. Aparent, cinci luni mai târziu, n-au fost dați afară, ci s-au gândit ei să își facă agenția lor. Pe deoparte e ok să încerci să întorci povestea în favoarea ta, pe alta semnalează că, dacă minți cu privire la motivele înființării companiei, s-ar putea să minți și în alte domenii.

E ca și cum ai pretinde că te-ai dus de capul tău la Ghiță Ciobanul, nu pentru bani. Sau ai spune că agențiile digitale au murit după ce ai pierdut clienții pentru că ai fost prost.

digital-man

“digital man” via shutterstock

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. 8 din 11 “proiecte” sunt pentru si cu Kaspersky :)

  00
 2. Auuuu buuuuurneeed ! I-ai facut, mah!

  00
 3. E ca și cum ai pretinde că te-ai dus de capul tău la Ghiță Ciobanul, nu pentru bani.

  Cabral?:)

  00
 4. Coane, lasa-i naibii pe luzerii astia. Mai bine zi de nefericitii aia de la Bistrita:

  http://www.youtube.com/watch?v=56TXpqLkpDE

  00
 5. ok, sa presupunem ca e asa cum spui tu. nu cunosc domeniul asa ca nu te pot contrazice. dar te pot intreba … ce ar fi trebuit sa declare cand sunt intrebati de ce au plecat? daca tu ai fi in situatia lor, si ti-ai deschide o agentie, ce-ai spune in public? veniti la agentia mea de facut covrigi pentru ca e cea mai buna fiindca aia m-au dat afara?

  00
 6. … cat de subtil sunt plasate elementele unei cariere de succes, lol. Avem un Moleskine, ca na, e desuet sa scrii pe altceva; avem un iPhone aruncat aiurea, da’ e acolo, sa se stie; Mac-ul si el, flancat de ceva pixuri de firma; last, but not least, cana de la Starbucks, singuru’ loc unde se poate bea o cafea corporatista buna :D Si totul ATAT de natural, de ne-studiat …

  00
 7. Nu a primit bani nici cand a facut reclama mascata intrând in direct la Maruta in emisiune si spunând ca vorbește prin Skype de langa Ghita, având cu el tot carul TV.

  00
 8. Site-ul lor cuprinde atat de mult gargara, incat e greu sa-ti dai seama ce fac. In cele din urma am inteles cam cu ce se ocupa: “creare” de site-uri (adica instalare de cms-uri si teme) si pus de reclame pe adwords si pe facebook. La fel ca alti 1000 de insi, “specialisti” in “social media”.

  00
 9. NOU
  #13

  @230v: pe langa cele 8, la Trust&Trade dai click pe si vezi: General Manager – Teodor Cimpoesu…
  e bine ca banu’ ramane tot in familie :)

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.