Influencer fun #92

Au dat oamenii ăștia doi în Ceușan cu sete și cu meme. Și pe merit, fie vorba între noi, dacă tot insistă cu realitatea și body positivity.

Banca Transilvania face un concurs cu like și share. Pentru că creativitate.

Contesa onlineului e atât de moartă de foame că face reclamă la orice. Când veți mai auzi discursul ei cu brandul Morodan și poziționarea ei aduceți-vă aminte de schemele astea.

Dacă aveți nevoie de ceva care să vă motiveze tranzitul intestinal, vă recomand cu căldură primul episod al acestei superbe campanii GLO. Este atât de cringe tot ce se întâmplă acolo încât influencerii sper că au primit spor de rușine. Pariurile sunt ceva onorabil față de cum a ieșit campania asta, dar nah, nu toți avem nevoie de bani așa de rău, și dentiștii și traficanții de cosmetice nu costă atât de mult prin partea asta a țării.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

57 comentarii

  1. deci la ultima cu 2020 is off and 2020 is on nu inteleg. Pai 2020 ori e off ORI e on ? Hotaraste-te GLO.

    00
  2. Mai e si Dorian Popa cu MaxBet. E greu cand nu sunt paranghelii.

    00
  3. deja imi pare rau ca nu o urmaresc pe morodan, la ce „concursuri” face

    00
  4. Profilul ala madailiescu are 1 follower si 2 following . 100% nu e profil fake a lui Vali

    00
  5. Trecand peste engleza de balta a lui Munteanu Cristian, poate cineva sa-mi explice si mie de ce toti influencerii din RO fac campanii si incearca sa promoveze continut in engleza? Pe plan scurt poate au reach mai mare si atrag mai multi followers pe Insta/Fb, dar in realitate continutul ala e nu pentru un target romanesc oricum? Asta e trendul pentru audienta respectiva? Ca eu vad ca lumea e mereu atacata cand foloseste romgleza, mi s-a intamplat si mie de nenumarate ori (plecat de mult din Ro asa ca e ceva natural pentru mine). Inteleg ca vrei sa ai o audienta mai mare si faci un canal YT in engleza in speranta ca te vor urmari cat mai multi, dar in rest mi se pare inutil.

    00
    • se plateste in plus…

      00
    • Eu fac continut in engleza ca sunt 400 de milioane de americani cu bani vs 20 de milioane de romani rupti in fund. Plus juma de planeta care intelege engleza.
      De muncit muncesc la fel de mult, de ce m-as limita la o nisa atat de mica? Ma ales ca suntem printre cele mai agresive natii pe net, in afara de rusi nu m-a injurat nimeni asa mult ca romanii.

      00
    • Chiar si aici vad ca imi dati o gramada de downvoturi, railor care sunteti de rai!

      00
    • @Big E de inteles daca vrei sa atragi audienta aia, problema vine atunci cand tu prinzi contracte cu companii romanesti. Companii are vand produse romanesti si nu sunt relevante acelor mii de subscriberi internationali. E ca si cum m-as apuca eu acum sa fac vlog in limba engleza si sa am branduri 100% englezesti pe care sa le promovez romanilor si altor natii inafara de englezi (eu fiind stabilit in UK)…Daca brandurile alea nu au o reprezentanta in tara respectiva atunci e fix degeaba.

      Repet, inteleg daca ai un vlog, faci un tik-tok/podcast si vrei sa fie vazut/ascultat international dar in rest nu vad rostul. Poate doar sa mulgi de bani agentiile si clientii arantandu-le miile de followeri pe care ii ai.

      00
    • Se face în engleza pentru ca românul nu plateste sau nu stie sa ceara

      00
    • Uite exemple de tampenii ca astea din video-ul GLO de mai sus:

      – 2:27 – „aici suntem binary breaking” – rahat, nu inseamna absolut nimic, repetat de cateva ori de BroMania
      – 2:36 – „rezolvati aceste planuri unplanned”….
      Si multe altele pe care nu le le mai adaug. Felicitari celora care au rezistat sa vada cele 15 minute.

      Despre asta vorbesc, show 100% targetat catre romani, branding 90% in engleza, script presarat cu glume in engleza, continut deloc amuzant.

      00
    • Cum s-ar zice, influencerii romani vor si cu sula’n cur si cu sufletu’ in rai, cand vine vorba de continut in engleza.
      Uitati-va la Andrei Terbea, are doar continut in engleza si primeste sponsorizari pe banda rulanta, de la firme din afara. Dar omul munceste, e creativ, a adunat public mare si INTERNATIONAL, animatiile sunt munca lui. Nu vorbeste in romana pe canal, mentioneaza ca e roman, dar nu face continut pentru Romania.
      https://www.youtube.com/c/andrei/videos

      Acum, pot influencerii de la noi sa faca asta? Nu pot, pentru ca nu au habar ce vand. Sunt un fel de magazin chinezesc. Stii ca acolo gasesti de toate, la pret mic. Entertainment ieftin. Nu au niciun fel de skill. Ok, inteleg ca e greu sa postezi continut, sa faci poze, sa editezi, sa postezi de nu stiu cate ori pe zi.
      DAR pe langa pozele frumoase, daca nu spui o poveste, sau n-ai vreun talent aparte, ceva care sa tina oamenii in priza, nu ai sa atragi decat maruntis. Si o sa fii obligat sa postezi nimicuri, des, in loc sa postezi rar, de calitate si sa vina si banii multi.
      De-aia nu le va merge cu continutul in engleza.
      Ori faci in engleza, DOAR pentru public international si romanii sa latre cat vor, ca nu vorbesti romana (cine apreciaza munca ta, roman fiind, iti va aprecia canalul oricum), dar esti constient ca piata internationala e un ocean si tu esti un pestisor. Pestisor care are nevoie de rabdare si continut de calitate, ca sa iasa in evidenta, in fata celorlalti pestisoricu acelasi talent.
      Ori ramai in satul tau si vinzi sampoane de la plafar si te consideri o persoana de succes.

      00
    • Pentru ca BJ suna mai elevat decat mwe, e cea mai simpla explicatie. Asta cu reach-ul mai mare in engleza e vrajeala, daca vrei reach urias faci campanii in chineza si japoneza :)

      00
    • S-o primi spor de limba straina ca la stat.

      True story: angajații unui anume minister de pe lângă Casa Poporului sunt suparati ca lucrează de acasă. Acasa nu au antene sa primească sporul de antena care era de 1200 lei/luna.

      00
  6. Sper că Ana Morodan menține tradiția din giveaway-ul ei anterior cu paleta de machiaj folosită și va începe și aceste flacoane cu colagen.

    00
  7. @Vali: url-ul de la ‘primul episod’ e busit ?

    00
  8. Eu tot aștept să facă pion1 vreo tâmpenie. Chiar nu a mai călcat strâmb în perioada asta?

    00
  9. Profil cu 1 follow, 2 bla bla, ideea rămâne.
    Prințesa o arde natural beauty cu labiile ajustate la pilă.
    Toți știm ce fețe de cal aveau Ceusan și Greblă-nișan până să înceapă să se tuneze.
    Au făcut ceva rău? Probabil nu. Îmi place Greblă-nișan cum arată scoasă la tunete. Vând o imagine, brandurile se asociază cu ele și le dau lovele pentru imagine. Nimic rău în asta. Aspectul ăla și imaginea se țin cu cheltuieli, care nu sunt mici.
    Dar taci in gura mă-tii când vine vorba de naturalețe, body-pozitiviti. Mergi pe burtă și joc de glezne, că mâine poimâine o grasă se simte discriminată fiindcă nu vreau să o escaladez, ca un Amstrong dând pedale lu doamna, fiind fascinată de umorul meu de autobază, căpătat după 1 bidon de Borsec plin cu zaibăr.
    Grea viața cu prințesele, grea viața cu grasele fiindcă ele consideră că aduc greutate într-o interacțiune, greu sa ridici moral orice căzătură. Me muero.

    00
  10. Biosil: o prostie de dat banii degeaba. Concentrație mult pre amică de colagen. Dacă vrea cineva ceva eficient, să ia de la companii care vând suplimente sportive. Colagen+vitC+MSM (dacă se ia pentru articulatii, este bun pentru orice varsta). Este mult mai ieftin, mult mai eficient, având concentație mult mai mare de colagen, care este proteina cea mai abundentă din corp. De exemplu acest produs, uitați-vă la concentrația de colagen din Biosil și din cea de la un produs pe care îl găsim pe siteurile de suplimente sportive Sunt multe, toate superioare variantelor acestora gen Biosil. Și da, poate cineva să mai ia și acid hialuronic, sau un complex de vitamine care să îl conțină, dar colagenul din suplimentele gen Biosil… este infim!:
    https://gymbeam.ro/colagen-hidrolizat-runcollg-gymbeam.html
    https://gymbeam.ro/catalogsearch/result/?q=MSM

    00
    • Precizare: nu este chiar o prostie. Este mai bun decât nimic, asta clar. Însă genul acesta de produse sunt mai mult marketing. Costă promovarea, ambalajul etc. Nu au eficiența altor suplimente, care conțin concentrații superioare din substanța activă. Și mai ales vitamina C, ea ajută la sintetizarea colagenului, trebuie luate împreună.

      00
    • Sau consumați răcituri

      00
    • Da, clar! Și gelatina de la supermarket. Ideea este că la acel Biosil raportul calitate/preț este foarte dezavantajos pentru clienți. Și nimeni nu poate consuma răcituri zilnic. Sau supă de oase etc. Colagenul are multe beneficii pentru ten, pentru cine este interesat și trebuie luat frecvent. Ideea mea era că sunt produse net superioare, pentru care nu plătești nici 1/20 din prețul biosilului și nu au adăugate nu știu câte alte chimicale. Suplimentele astea cu un gram colagen super scumpe sunt ”rip-off”.

      00
  11. M-a mancat in qr sa dau click pe clipul ala… Tipa aia tentativa de Monroe, n-as fute-o.

    00
  12. Ultimul link e broken.

    00
  13. haha, creativitatea acestor „creatori de conținut” se rezumă la „Hai să căutăm pe Google…”? Cred că da.

    00
  14. Bromania seamănă cu Dani Mocanu

    00
  15. E ok sa ne amuzam, dar nu cumva le dai prea multa atentie? :)
    Intreb pentru un prieten!

    00
  16. Episosdul ăla din campania Glo este ceva dincolo de cringe, dincolo de limitele penibilului, dincolo de orice.
    Dar cel mai tare este că are doar 500 de views (https://imgur.com/gkTzSjY) în aproape o săptămână de când e urcat. Ceea ce înseamnă ca până și lor le e rușine să-l promoveze (unde „lor” = „influencerii și ăia de la GLO, la un loc).
    Absolut jenant.

    00
  17. Aş vrea s-o întreb pe doamna blondă unde a găsit tubulatură din inox pentru hotă.

    00
  18. Si domnu’ Munteanuu Cristian s-a murdarit cu engleza la gura. Daca tot ii bati uneia obrazul (pe drept cuvant, nu zic nu), macar fa-o corect.

  19. Morodanca știe să numere doar până la 3, aparent.

    00
  20. The photoshop…

    00
  21. Episodul o fi super cringe, dar ei si-au luat banii. Nu e ca si cum cineva i-ar trage la raspundere pentru rezultatul campaniei, nu? S-a intamplat asta vreodata?

    00
  22. Pentru colagen există Weider, Myprotein, Pronutrition și picioarele de porc.

    00
  23. Grebenisan in fata unui perete plin de Grebenisane.
    Can she lick her own pussy?

    00
  24. Programul care va face extragerile se numeste SIMPliers, nume apt. :)

    00
  25. not even the photoshop cannot do miracles
    not even cannot :))))

    desi nu stie engleza, a folosit cannot. formal, gen. superb :))))

    00
    • așa e cool, să vorbești.agramat în engleză.. ca negrii ăia care zic „You is dope, nigga”

      00
    • Ala e un dialect sudist folosit si de albi si de negri. E alta treaba si nu are legatura cu necunoasterea limbii.

      Ceea ce nu putem spune si despre baiatul asta cu ‘the photoshop’.

      00
    • Pai si americanii or zice de noi, cand ne aud cu „cartea CARE am citit-o”, ca o fi un dialect moldovenesc, in niciun caz romanii nu-s analfabeti.

      00
  26. Când ii văd pe toți elefanții acestei industrii a vânzării de orice cum se înghesuie pe pânză tot mai subțire a „experiențelor” experimentez, ca să zic așa, un sentiment vomitiv. Acum 4 ani când beleau ochii mari când le vorbeam despre experiențe, propunându-le ceea ce mai târziu a devenit un concept ultra – fumat (sic), nu se înghesuia niciunul. Incercam sa pun pe picioare un concept de experiențe și surprize cu scop caritabil (https://youtu.be/1tRUi_RX2yA) dar ei erau prea ocupați sa participe (scopul era unul caritabil) și cereau bani si sa respire in ceafa unui copil grav bolnav. Surprizele acelea chiar generau emoție deoarece copiii sunt siceri si se simte. Si aia era o experiență – chiar si vizual te încarcă de bine. Iar acum, oau, surprize regizate între adulți care se îmbracă în poleiala victimizarii „2020”doar,doar raman relevanți.

    00
  27. Ceusan dupa Asiaexpress s-a jurat ca nu o sa mai fie pitzy pe internet dupa ce a vazut ciata trista de acolo unde i-or dus astia. A tinut-o 24 de ore.

    00
    • Când cele doua au câștigat nu stiu ce amuleta de 100 de dolari si au spus ca mai degrabă renunță la mâncare decât sa mearga îmbrăcate nepotrivit la un rahat de petrecere, la ce sa te astepti?Asta după ce în prealabil fuseseră cazate la niște oameni care de abia aveau ce pune pe masa și trăiau în bărăci, deci cam atât de mult au fost impresionate…

      00
  28. Cine pl mea se uita la carnatele astea???

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube