Influencer fun #64

Nu vedeam faza asta dacă nu îl urmăream pe Florin Grozea, managerul fetei. Ea n-a văzut o problemă cu transformarea unui incident nasol într-o reclamă, el nici atât. Dacă pe el nu îl duce capul, și știm asta, de la ea aveam pretenții, dar probabil agresiunea aia nu a fost chiar așa și nu a marcat-o destul de mult. Concluzia cealaltă e că violența împotriva femeilor e amuzantă dacă o transformăm într-o sursă de bani. Despre Mobilfox citiți aici.

Răzvan Pascu confirmând că știe cu turismul și e susținut de o comunitate de oameni dornici să meargă cu el în excursii, pentru că fie nu știu, fie sunt mai rău ca el.

Nu, nenea influencerul, noi nu facem lucrări noaptea, că avem vecini, nu stăm tocmai la porumb. Și chiar dacă am sta la porumb, nu am face asta noaptea, că e mai liniște și sunetul călătorește mai mult. Plus, avem și o urmă de minte.

 

Dacă e ceva de apreciat la Dorian e că e sincer. Omul e prost și recunoaște asta. Nu se ascunde, nu se dă după coteț, nu vine cu manele de tipul „eu mi-am luat trotinetă și trotinetele sunt viitorul, simt eu, aș spune orice să nu recunosc că mi-am pierdut permisul pentru prostie”, cum s-au mai văzut cazuri.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

14 comentarii

 1. Buhnici 🙂 minte de gaina. Cum “ce face regele atunci cand e singur” sa faci asa ceva? Banuiesc ca e reclama la mizeria aia de lampa. Putem sa ne dam seama ce model e ca sa le scriu frumos o poveste?

  00
 2. Domnul cu motocoasa nu stă chiar la porumb, are vecini în jur. În plus, știi cum răsună noaptea peste câmp orice zgomot?

  00
  • Ne uitam doar pe foto/video?
   🙋‍♂️
   Asta a scris autorul..
   „… că e mai liniște și sunetul călătorește mai mult…”
   🤦‍♂️

   00
  • Ai idee si cat era ora cand ala tundea gazonu? In afara de expresia „era noapte”. Ca acum deja pe la 8 PM nu mai vezi sa faci ceva fara lumina. Era 8? Era 9? Consideram ora 9PM ca noapte si deranjezi vecinii daca faci ceva zgomot? Vara cand la 9 e zi consideram la fel? Era 11 – 12 noaptea…cu totul alta poveste.
   Departe gandul de a fi de partea lui buhnici, un om care si-a vandut de mult orice urma de credibilitate, dar hai sa fim logici si sa nu aruncam cu exprimari tabloide aiurea.

   00
 3. Ce cotzoharle sunt bufnici, pasculete si groaza.Unul mai „intelighent” si mai lacom ca altul.Exemple de verticalitate si bishnitz.

  00
 4. „Răzvan Pascu confirmând că știe cu turismul și e susținut de o comunitate de oameni dornici să meargă cu el în excursii”

  Ca „stie cu turismul” sunt de acord, dar de ce asa merge cu el sau cu alt influncer intr-o excursie ?
  Acum gasesti pe net n+99 ghiduri turistice, iti poti face traseul in functie de preferinte iar grupul mi se pare normal sa il faci in functie de afinitati.
  Inteleg sa apelez la o agentie daca merg intr-o tara gen Egipt sau Irak, unde este de preferat se fii intr-un grup mai mare, dar nu vad de ce as avea nevoie de ghidajul unui influencer in tari gen Spania, Italia, Thailanda sau Mexic

  00
  • In mod normal alegi sa mergi cu grupul ca e ceva mai ieftin (scad in special costurile de transport) si nu iti bati tu capul cu detaliile organizatorice.
   Dar la Pascu nu e cazul de ieftin, asa ca presupun ca mergi pentru a te adapa din infinita lui intelepciune?

   00
  • Targetul lui sunt bugetarii si patronii romani, nevorbitori de limbi straine. Orice om cu acces la internet si bani munciti pe bune poate face un calcul rapid si va afla ca prin Pascu plateste 30% in plus

   00
 5. Dacă făcea Buhnici una ca asta noaptea în satul în care stau eu, cred că a doua zi îl afurisea popa după slujbă.

  00
 6. Am fost acum 2 ani in Islanda si am invatat cum sa recunosc influencerii de acolo. Toate imaginile ce le vezi pe Instagram din Islanda sunt facute incalcand si calcand in picioare toate regulile locale. Nu aveai voie cu drone, nu aveai voie, la fel ca si Pascu, sa treci de marcaje pentru ca distrugi natura si zonele protejate, dar nu, toti trebuie sa se duca pe iarba pe marginea unei zone si asa distrusa de altii si amenintata de eroziune ca sa isi faca poza perfecta cu plaja neagra, canionul nu stiu care sau cascada 4 din 25. Iar pe Instagram toti o dau cu campanii sociale, protejarea mediului si alte labareli pe care nu dau doi bani.

  00
 7. am pus clipul cu bufnici pe repeat: prind curaj cand il vad…
  e chiar motivational

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.