Influencer fun #186

Fabuloasa plânge la TV că nu mai aleargă lumea cu campanii la ea. Pentru că alea pe care le avea până acum erau pe bune, toate. Doar că nu produceau nici un fel de rezultate, în rest, numai bine.


O persoană cultă explică de ce televiziunea e pe moarte. Nu știu ce sa zic, eu n-aș da așa tare cu piatra, că în 2-3 ani, când ăia de la creme coreene vor găsi pe cineva mai tânăr, va găsi că publicul de acolo e bun și canapeaua emisiunilor tv de scandal e călduță.


Cadar își apără colegul în moduri amuzante.  Înainte de asta zice că Youtube România nu are categoria tehnologie. De ce oare, Dan? De ce oare? Mai e cineva după voi sau ați pârjolit tot în jurul vostru? Și doi, amuzantă comparație între vloggerul de tec și Morodan, mai ales la partea de crisis management. Al nostru a fost sincer și cinstit, nu ca nenorocita aia. Pâinea lui Dumnezeu al nostru, ce să mai… Doar că a încercat să ne prostească în față, dând vina pe toată lumea, mai minte uneori, nu-și marchează publicitatea și pretinde că are standarde morale sau bun simț. Băiat de aur, ce să mai, nu merită să fie în groapa pe care și-a săpat-o singur în ultimii 10 ani.


Live shopping Maria Gheorghe și Ana Maria Trotea cu AboutYou. Așa se auzea, nu e de la mine zgomotul ăla oribil de fond. Și, a doua zi, influencerița era fiartă să îndemne oamenii să se uite, pentru că probabil nu avusese prea mare succes.


Discuție:

agenție: facem o campanie? avem numai #influenceri tari!
client: ia arătați-mi publicul lor!
agenție: sigur, uitați aici niște grafice.
client: nu asta, din instagram, live, acum, logați-vă pe conturile unor influenceri din ăștia să vedem ce public au.
50% copii, 40% sub 25 ani, 10% public potențial pentru produsul premium al clientului.


Alina Ceușan spune prin podcasturi că televiziunile sunt nașpa. Mai puțin alea unde e invitată, gen Capatos.


Andreea Raicu fără centură, dar pe trăit frumos.


Cristian Chifoi recunoaște că vinde maculatură. Asta pentru că omul nu înțelege ce citește de multe ori, e normal să nu aibă proprietatea termenilor. Și îmi place schema lui cu Universitatea Notorious: cumperi un NFT de la firma X și apoi intri și citești cursurile de la firma Y.


Dorian Popa cu Lamborghini la porumb. Priorități. Și deși are 2-3 mașini, are garaj doar pentru una, pe celelalte le ține în stradă, la noroi.


A venit foamea la Fabuloase.


Marilu face din nou succes cu conținutul ăla bun și civilizat pe care îl face dintotdeauna.


Morar se preface că ascultă podcasturile lui Otravă, dar afișările îl contrazic.


După ce data trecută promitea 100€ dacă faci cont la Binance prin codul lui de afiliere, Selly a lăsat-o mai moale și a cotit-o spre educație.


Sînziana Sooper fără centură și mâncând altceva decât șnițel.

Tot ea, pe masă. Mă gândesc că e un mesaj pentru soț, nu mă pricep prea bine despre ce e vorba.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

70 comentarii

 1. eu inca nu imi dau seama daca e o singura fabuloasă sau mai multe sau chiar ceva trupa pop. si imi e frica sa întreb…

  Comentariu apreciat.1421
 2. Te doare capul…

  242
 3. Fabuloasele astea chiar traiesc pe picior mare! 42! 42! 42 la picior la o femeie! wtf

  Comentariu apreciat.14022
 4. Oare Contesa ce mai face?! A prins ceva campanie la anvelope ca sa arate cat de in siguranta opreste masina atunci cand esti sub influenta alcoolului?

  Comentariu apreciat.874
 5. What the fuck is „Purtati doara poze” si „care duso la”?

  Comentariu apreciat.1103
 6. NOU
  #17

  Serios intreb: ce are acest Otrava de tot este bagat in fata?
  Este incolor, inodor, insipid.
  Podcasturile de la zuniverse nu depasesc 10k views, prezentarile lui sunt aproape nule, foloseste niste sabloane fara pic de emotie, etc …
  Care e dooda?

  Comentariu apreciat.713
  • a bubuit acum 5 ani, când fetele din agenții erau puștoaice și îl țin minte ca pe un tip cool.

  • Ii forjeaza/impinge tare ProTv, care are 2 emisiuni zilnice in care asta e continutul, sa cheme „vedete” care sa declare chestii, si cum nici Pepe, nici Zavoranca, nici Prodanca nu divorteaza zilnic, ai 40 de emisiuni pe luna in care trebuie sa chemi pe cineva. Pe cine spanac sa tot chemi? Mai ales ca fiecare invitat e rulat maxim, deci mai mult de 10-15 min nu il poti tine pe sticla, n-are ce povesti.

   Comentariu apreciat.471
 7. Pleaca Ceusan din Cluj, cred ca deja plange Boc… ca ii pleaca influenceritele din orasul smart… o sa vina inapoi, ca e greu la Bucuresti… lume multa, cercuri diferite, acces greu la cascaval… la inceput probabil o sa mearga treaba, dar se regrupeaza oamenii si te exclud rapid ca simt foamea.

  Cum arata cartofii aia din poza cu Tazz… n-as da asa ceva nici dusmanilor mei.

  Comentariu apreciat.535
  • Apropo de burgerul si de tarta aia. Eu eram fan Atelierul de Tarte si comandam destul de des de la ei. Dar chiar au luat-o pe aratura cu calitatea si cu marimea portiilor in ultima vreme. De exemplu, tarta aia din poza lu’ madam Sooper asa aparea si in pozele de promovare, dar in realitate primeai… asta: https://imgur.com/OuSSqzr

   Comentariu apreciat.311
  • ceușan vine la bucurești că s-a prins că e pe final de carieră cu influencereala și nu vrea să moară de foame.

  • Deja arata ca Loredana Groza …

   Comentariu apreciat.411
 8. Sunt foarte nedumerita in ce priveste scaunele Sanzianei Sooper. Se poate si sta pe ele sau sunt doar puse de decor?

  Comentariu apreciat.393
 9. Fabuloasa a fost cam tone-deaf în emisiunea aceea! Ah, și doară pozele, doară, și pantofii la fel! Ceușan vine în București? Parcă pleca din țară!?! Marilu este într-o ureche, serios, ea ne-a spus, ahahaaa! Mâncarea Sânzianei arată rău de tot!

  191
 10. Acum vreo două săptămâni, una dintre fabuloase a postat lacrimogen despre situația ei dificilă, multă lume a fost impresionată de povestea ei și a dat share, inclusiv o prietenă. Cum nu pot să mă abțin, i-am scris așa:

  ”Mi se pare mie sau fata asta și-a clădit cariera de influencer fix pe aspectul ei, care se potrivea într-un anume șablon de frumusețe? Adică da, e bine să acceptăm pe oricine și în primul rând să ne acceptăm pe noi înșine cum suntem, dar când tu promovezi un anume fel de a arăta, cu un impact puternic asupra altora, nu prea poți să te plângi că ești discriminat, atunci când tu nu te mai potrivești în propriul șablon. Că toate influencerițele de la noi nu s-au ridicat pentru aveau lucruri interesante de spus, ci pe ”ia crema X și rochița Y, că le folosesc și eu și eu sunt cool, că arăt așa și știm că și tu vrei!”. Sincer acum.”

  Ea mi-a zis că Diana a vorbit despre cât de greu îi e și i-a fost, despre o boală și despre ceva cu care se confruntă și că se bucură de vulnerabilitatea ei și ca e bine că a zis ceva, că putea sa nu zică nimic. A mai spus că ea alege să susțin, nu să dau în femei care nici când zic ceva aparent “nu e suficient”. Ultima parte, evident o mică lovitură sub centură către mine, cel care oprimă influencerimea prin mesaje private.

  I-am răspuns:

  ”Eu o cred pe Diana și de altfel cred că lucrurile ăstea sunt serioase și e de vorbit despre ele. Dar aici avem o situație amar-ironică și am spus mai sus și de ce. N-are legătură cu vocea femeilor și cum ea ar fi insuficientă. Are legătură cu ce fac anumite persoane, că nu e vorba despre toate femeile. De body-shaming și lucruri care derivă din asta suferă lumea de multă vreme. Eu îi doresc Dianei să-i fie bine, la modul cel mai sincer, chiar dacă nu o cunosc și nu rezonez cu modul în care cei mai mulți influenceri din România comunică public. Altfel, we can agree to disagree.”

  Sunt foarte sincer, nu le doresc răul influencerilor, cum nu doresc răul nimănui. Dar lumea se raportează la chestiile ăstea doar în maniere absolute, alb și negru: ”dacă nu mă pupi în cur, te-ai legat de viața mea.” Și nu e deloc așa, e plin de gri pe peste tot pe unde te uiți, nu doar alb și negru. N-au decât să fie influencerițele fericite și pline de campanii, să conducă Tesle roz cu aur la bord până pe lună, dar să fie decente, futu-i mama ei de treabă! Că Diana se plânge de o problemă la care ea este co-autoare, direct sau indirect. E ca și când eu m-aș plânge că am fost înjurat pe internet, când eu înjur pe internet de când există internetul.

  Mx

  Indecis. Tu ce zici?2819
  • vezi, aici greșești maxim. nu și-a clădit cariera pe cum arată. și-a clădit cariera pe numele și pilele mă-sii și pe cumpărat urmăritori. cum arată e pe locul 3 la motivele succesului ei.

  • @Vali Nu am de unde ști despre numele și pilele mă-sii, dacă n-am auzit niciodată de așa ceva. Nici nu poți presupune despre fiecare wannabe-influencer, care se află în lumina reflectoarelor, că a ajuns așa acolo. Scurt pe doi, habar n-am cine e maică-sa și ce face.

   00
 11. Aiii cum e poza aia cu lambo…praf isi face spoilerul.

  Poster kid for slavic values.

  Comentariu apreciat.852
  • poza e foarte reprezentativă, crezi că urmăritorul giani din sat coplaca de jos, comuna vascăeți are asfalt în fața casei? aspiră și el la un lambo, vede la jonutz lambo în glod, deci se poate. era un reportaj cu africani îmbrăcați la 4 ace, costume din alea țipătoare, prin străzi de noroi și praf. cam la acest nivel suntem

   Comentariu apreciat.711
  • @Flat – Sapeurs, membrii La Sape (Congo). Suna bine si in romaneste. La Sapă. La porumb. Unde colbul face dâmb. Na, ca iesit si cu rima.

   Comentariu apreciat.301
 12. Comentariu ascuns de spiriduși!
  [Click aici]

  Comentariu nasol. 1684
 13. „50% copii, 40% sub 25 ani, 10% public potențial pentru produsul premium al clientului.”

  0.5% dispusi sa plateasca, nu de alta dar e criza.

  Comentariu apreciat.272
 14. Nu a luat Dorian niciun premiu la „Gala YouTube”, rilli? Așa că a intrat peste familia Măruță să ne spună câți bani face, înainte sau după taxe, nici el nu mai știe exact.

  https://youtu.be/TdaxkUqeSwQ

  41
 15. Ich vorbind despre „prostitutia” de la televizor. Hahaha. Ea fiind experta in prostitutie pt trei șnițele.

  Nu am mai pomenit atata disonanta cognitiva si umor neintenționat de cand ea, din postura de emigrant din rep moldova, se plangea ca toti strainii din aeroportul otopeni sunt in mod sigur emigranti, si mai si put. Pentru ca dupa un zbor de nspe ore inghesuit la clasa economy, ea in mod sigur mirose a panselute.

  Comentariu apreciat.863
 16. Doar o tara bolnava mintal poate sa produca o astfel de reclama:
  ”Daca proteza mea ar putea vorbi, ar cere COREGA”

  Comentariu apreciat.353
 17. Când bagi versuri din Bitălși se cheamă că e pă cultură. Pă cultură și fără centură.

  142
 18. Eu ma intreb din ce traiesc Fabuloasele astea daca tot nu sunt campanii.Nu de alta, dar au copii de crescut. Sooper asta e penibila, nu stiu de ce ar urmari-o cineva pe una care nu a facut nimic pana sa apara Instagramul..sau pe unele, ca mai sunt specimene de care am auzit doar in rubrica ta-Marilu, Valerie, etc😀

  Comentariu apreciat.341
  • Nu ar strica puțină sinceritate printre „influencerii” de la noi, să spună cam cât câștigă de fapt ei și câți bani vin de la iubiți/soți sau părinți, cam câte campanii vin pe pile și dacă plătesc taxe pentru veniturile lor, etc.

   Comentariu apreciat.272
  • De ce crezi ca se fura cum se fura in tara asta ? Indiferent cat de banale sa nu zic urate pot parea unele influencerite pt unii, mereu se gaseste cate unul care sa vrea sa dea acolo. Ele o tin pana dau de unul cu bani and there you have it reteta cum sa nu mori de foame in Romania din influencerit.

   161
  • Sau bunici in cazul Marilu – Florian Iovan.

   61
  • Sînziana Sooper a zis ea, a stat cu părinții până la 26 de ani, în timp ce pretindea pe net că face bani. mai un șnițel, mai un senviș făcut de mami, mai mâncat pe la o paranghelie, a mers treaba.

 19. Oamenii astia nu au ajuns chelneri doar datorita faptului ca sunt suficienti viitori chelneri care le urmaresc prostarile.

  Comentariu apreciat.351
  • Să ajungi ,, chelner ,, ai nevoie și te ceva în cap.
   Mai o dumă, mai o caterincă și un pic de matematică elementară că să reușești să împarți rapid din cap cât fac 154 de euro împărțit la 7.
   Altfel ajungi să mă privești ca boul cu nota de plată în mână, și să îmi povestești câți bani câștigi tu lunar la ceva corporație coprofagă de IT-iști.
   Și după ce te ștergi la gură, șervețelul lasă-l pe masă, nu îl arunca pe jos.

   Indecis. Tu ce zici?1129
  • Da eu am fost in 90′ la olimpiada la matematica sa visez sa ajung chelner? :)) Inteleg de pe aici, la ce am mai citit, ca indiferent ce biznis ai avea si cui tii partea, ca nu e fair play sa jignesti pe cineva doar ca s-a luat de meseria de chelner. Si nu, n-ai nevoie de prea multe in cap sa fii chelner. Ca nu stiu eu cat fac 154/7 „din cap”, nici nu ma intereseaza sa fiu sincer!

   163
  • @Vasile, dar e fair play să jignești pe oricine care lucrează în afară flatulențelelor de corporație, afară în lume unde niște amărășteni muncesc pe cât îi duce capul .
   Casieri, mecanici, instalatori, chelnări.
   Oricum nu interesează pe nimeni dacă reușești tu să aduni 3 x 7 + 11 cu un pix și o bucată de hârtie. Poate te ajută chelnărul că poate nu poți,,din cap,,.
   Ăla care ți-a adus în tinerețe alea două pet-uri de Neumarkt la 0,5 la terasa din sat , nu era chelner.
   Nu e mai OK să ne respectăm reciproc, și poate ce faci tu altul nu știe, și ce face celălalt tu nu poți?

   710
  • @paco ne respectam! am vreo 20+ vechime in campul muncii, de aia mi-am permis sa comentez. Mi-am dat si eu cu parerea, nu am pretentia ca detin adevarul absolut!

   32
  • @Vasile, nu deținem niciunul dintre noi adevărul absolut.
   Mai dăm o dumă, mai facem o caterincă… Important e să ne ne fim relax, un schimb de impresii face bine, rău la nimeni.
   Doamne Ajută și Sărbătorile Pascale să îți aducă doar liniște sufletească și bucurie.

   44
  • Ce s-au atacat la primul comentariu al lui paco :))). Și eu lucrez la corporație (it) și pot să zic, corporațiile sunt ca fabricile de pe vremuri, doar că înainte muncitorii făceau munca fizică, acum muncesc la laptop. Cum roboții industriali au luat jobul multora din fabrică așa se va întâmpla și în corporații.

   81
 20. Nu avem influnterii pe care ii dorim, avem influentarii pe care-i meritam !!!

  243
 21. Suspectam ca nu e printre cei mai luminati dar chiar asa retardat e Chifoi? parintii lui stiu?!

  91
 22. Doar eu nu pricep ce e în neregulă cu video-ul lui Marilu? (Btw am crezut că e băiat da confundam cu Mariciu). Femeia zice tot ca să înțeleagă fetele despre ce vorbim. Dacă o scria mai bine și o dădea mai funny putea fi girly stand-up.

  33
 23. Ca owner de magazin online care nah…am cochetat si cu colaborari pe Instagram (asa ne-au invatat, sa fim multi-channel), pot confirma ca de vreo jumatate de an cel putin a scazut rau totul. M-am oprit, multumesc, nu. Pretentii tot mai mari din partea influencerilor, care ulterior, constienti fiind ca au avut 0 impact, nu mai zic nimic. Toate story-urile au coduri de discount peste coduri de discount. Concluzia mea e ca lumea s-a saturat si nu mai pune botul, pe romaneste. Da, am colaborat si cu fabuloasele (una din ele). Absolut jalnic. Numar de fapt pe degetele de la o mana colaboratorii de unde am avut si ceva profit. Dar si cu ei…din toamna incoace, lucrurile nu au mai fost la fel. In rest…primesc saptamanal mesaje cu colaborari barter de la conturi cu 10k followers din care probabil 9800 sunt cumparati. Restul de 200 sunt familie si prieteni. Saptamanal! Nu mai dau pomana nici de 50 lei, pe bune. Vrei ceva, cumpara…Eu as mai colabora, dar sunt si influenceri faini, si cu comunitati construite pe bune? :D Ca as vrea sa-i stiu si eu :) Probabil ca mai sunt, dar nu in nisa mea…

  70
 24. La Măruță s-a transformat în Surprize Surprize săptămână aceasta, cringe e puțin spus! Împreună la ai tăi se numește campania.

  00
 25. Mai nou s-a bagat pe reclame la pacanelele de la vlad casino si domn’ actor piersic jr. Foamea a batut obrazul pana la urma …

  10
 26. Dar de Dragosch Bucuflenci care face reclama la cancer nu zici nimic? Ca si el se da influensar…

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube