HOLOSFIND spam

Ofertă primită de un site aflat in top 20 siteuri româneşti ca trafic. Oare ce o fi fost in capul fetei?

From: Ana Maria Bobeica [mailto:anamariab@holosfind.com]
Sent: Monday, January 15, 2011
Subject: campanii de publicitate Affiliation.ro si Hosting gratuit pt site-ul dvs
Importance: High

Buna ziua,

Numele meu este Ana Maria Bobeica si sunt Business Developer Manager la Holosfind Performance Romania. 

Compania noastra ofera servicii integrate de PPC, SEO si Web-Ranking si mai nou servicii de Affiliate Marketing, respectiv campanii de publicitate monetizate la CPL, CPS, CPC, CPM.

La acest moment suntem in extinderea platformei de Publisheri si avem in desfasurare 5 campanii de publicitate pentru a fi preluate imediat de site-ul dvs. daca deveniti Publisher in sistemul nostru.

A fi Publisher in reteaua Affiliation.ro nu implica vreun cost din partea dvs, sau vreo exclusivitate cu noi, presupune doar inscrierea pe site si semnarea unui contract pe perioada de 1 an de zile pentru a putea fi platiti pt “publicitatea afisata”.

Avem o platforma integrata la urmatoarea adresa : www.affiliation.ro / Publisheri. Se face sign-up ca si publisher, se confirma detaliile pe email iar apoi in contul dvs o sa gasiti codurile de implementare aferente campaniilor de Publicitate pt a putea fi puse pe site-ul dvs.

BONUS: Pentru Publisherii inscrisi in luna Decembrie in platforma Affiliation.ro, care au un trafic de peste 3500 unici pe saptamana, oferim HOSTING GRATUIT !

Pentru a afla mai multe despre oferta in curs, sau pentru intrebari legate de campaniile curente aveti datele mele de contact mai jos.

Cu stima,
Ana Maria Bobeica
Business Developer
HOLOSFIND Performance

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. NOU
  #1

  Este fascinant ca spam-ul inca se practica si este eficient! Eu nici nu stau sa citesc ce mail primesc daca nu stiu persoana sau subiectul in mod deosebit..

  00
 2. am si eu un blog facut la panarama dar care se incadreaza in cerintele pentru a beneficia de hosting-ul gratuit. Se aude? Ana Mariaaaaaaa?

  00
 3. Acum trei zile am primit unul din cele mai deosebite spamuri de la nişte rahaţi de pe office@draftconstruct.ro
  După oferta de hidroizolaţii la cur (că n-am altceva de izolat) au băgat “tradiţionalul” text cu conform legii… acest mesaj nu e spam pentru că…

  Apoi urmează o ameninţare pe care n-am întâlnit-o niciodată într-un mesaj spam: “Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui mail se pedepseşte conform legilor în vigoare.” (uitând să specifice care sunt legile alea care protejează conţinutul spamurilor).

  00
 4. E Business Development Manager. Probabil se informeaza pe Manager.ro ăla 🙂

  00
 5. Nu mi se pare spam dintr-ăla nesimțit. Oamenii ți-au făcut o ofertă, atâta tot.

  10
 6. Am primit si eu, m-am inscris si ce crezi, o mare prostie :), au doar cateva bannere pentru reteaua lor, sa o dezvolte, si iti da un comision daca se inscrie un advertiser. Vrajeala, nu recomand

  00
 7. NOU
  #7

  Compania acesta Holosfind este condusa de niste imbecili ce au in subordine oamani foarte capabili care nu progreseaza din cauza imbecilitatii mentionate mai sus. Este un loc ideal de a incepe o cariera in seo si nimic mai mult. Daca sunteti in postura clientului Holosfinf, veti fi dezamagit complet. Veti simtii cum banii dumbeavoastra sunt aruncati pe fereastra, ciuciu rezltate, doar facturi emise luna de luna. Daca sunteti in postura angajatului Holosfind, veti fi dezamagit de incompetenta conducerii. Cei ce conduc in acest moment Holosfind nu sunt altceva decat niste paznici, alesi de conducerea din Franta pentru a “dezvolta afacerea din Romania”. Va vorbesc din postura de fost client si fost angajat.

  01

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile