hackerii simpatici

Acum cateva zile, site-ul Antenei 3 a fost spart. „Toate site-urile sunt sparte. Al nostru a fost supus mai intai unor teste — care au reusit, si apoi ne-au redirectionat spre un blog al unui tip istet. Atacurile de felul acesta sunt frecvente. Se intampla si la Google, si la Yahoo. Daca ar fi sa privim partea plina a paharului, inseamna ca am trezit interesul si ca suntem importanti. S-au pierdut doua saptamani de munca. De ce se sparg? Distractie, teribilism. Pusti care au crescut cu calculatorul in fata. Sunt foarte isteti. Spargerea unui site poate deveni pentru unii un fel de paragraf in CV si, de aceea, ei trebuie priviti cu simpatie”.

more

Pentru documentare, cine romantice şi sex fără prejudecăţi jurnalistice, o rog pe dşoara Roxana să mă caute pe mail sau pe acasă. Promit să răspund.

Pentru cine a uitat ce s-a întâmplat, read this.
(thanx to micutzu)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

 1. si noi care credeam ca esti gay :)

  00
 2. numa distrusi la jurnalul, nenea estic, mai ales la matale in birou…

 3. ia explica tu aici acest cuvant „distrusi”, cu cuvintele tale…

  00
 4. uita-te si in oglinda si in biroul din fata ta!

 5. Pe principiul „nu e un bug e un feature”, pustii istetzi nu au spart site-ul. Doar s-au folosit de un „feature” sa redirecteze userii pe site-ul altui tip istetz. Nu ca tipu istetz ar fi avut nevoie de vizitatori da’ parca era pacat sa lasi feature-ul ala nefolosit.

  00
 6. deci a fost un bug si el il catalogeaza SPART SERVER?
  adminul de e acolo si e platit GRAS de ce nu le zice nimic ce si cum si de ce

  00
 7. fiti seriosi, era spart serverul. clar. commentul era cu id-ul „31337”, va indica ceva? toata baza de date a fost stearsa. baiat istet ala.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile