google/youtube se pun pe treabă

Google a lansat ieri un sistem care permite identificarea audio şi video a clipurilor urcate pe youtube, pentru un control mai bun al încălcării drepturilor de autor (şi a scăpării de procese).

Interesant cum funcţionează sistemul de mai sus: companiile îşi urcă un clip sau un show tv şi după aia google analizează dacă sunt altele care seamănă, pe baza unei analize a imaginii şi vocilor.

Şi cu toate astea, nu poate curăţa searchurile de lipitori de genul softpedia sau clubafaceri/top20/infoportal/bloglog/trafidublu?

spam, legi-justitie, google, youtube, muzica, video

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

 1. NOU
  #1

  Se poate…

  „your search keywords” -site:clubafaceri.ro -site:top20.ro -site:infoportal.ro -site:bloglog.ro -site:traficublu.ro

  00
 2. Hai sa fim seriosi… treaba cu „-site:…” e aberanta.
  Adica de cate ori caut ceva tre’ sa bag toate alea?

  00
 3. Nu cred ca va reusi mare lucru google pe tema cu recunoasterea de imagini si sunete. Poate ca cel ce produce emisiunea nu doreste sa o puna pe Youtube si o pune un X vizitator si gooogle ca fraierul gata …o sa creada ca acel X vizitator este de fapt autorul acelei emisiuni sau videoclip!!!!!

  Intrebarea ce mai tare ar fi: ce face youtube cu videoclipurile care deja sunt duplicate in sistem???? la va scoate????

  00
 4. pentru utilizatorii de firefox se poate cu extensia customizegoogle si pus la filtre sa nu-ti mai arate anumite site-uri in cautare. e un pic de lucru pana in filtru se aduna toate rahaturile astea de siteuri … pentru utilizatorii internet explorer nu am ce sa zic decat treceti pe firefox :)

  00
 5. Google a cumparat youtube pentru milioanele de cintece si manga piratate, nu pentru ca sa ne arate copii de generala mincind sau batindu-se. Asta cu user generated content sa i-o spuna lui mutu – ce nu e furat sau nu a fost dat si pe teve sint numai porcarii. Si acum sa isi fure singuri caciula? Nici daca ar putea (ceea ce e oricum o gogoritza, ca nu ei au clonat oaia si au descoperit neutronul), ziceam, chiar si daca ar putea, nu ar sterge furaciunea care le da de mincare.

  00
 6. … se pare ca top20 este suspendat :)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube