Google vrea să omoare Readerul

Acum două zile au dat drumul unor mizerii care fac social networkingul mai uşor în Google Reader. Care, dacă nu ştiaţi, e un cititor de feeduri. Personal.

Veşti pentru oamenii de la google: nu am nevoie să ştiu cui i-a mai plăcut un articol. Chiar nu contează, în contextul “eu deja sunt abonat la feedul respectiv”. Nu îmi pasă deloc de ce citeşte Gigel sau Costel şi daca vrea să shareuiască cu mine ce citeşte el.  Ce plm, suntem la clasa a doua, vrei să faci schimb de lista de ym cu mine?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

20 comentarii

 1. Referitor la schimbul de liste :)) Sunt oameni care pot sa aiba si 19 ani si cer schimb de liste! Mi s-a intamplat pe Messenger… eu nu inteleg care-i treaba cu schimbul de lista :| cu ce te ajuta? .. te ajuta sa primesti niste injuraturi atata tot :))

  00
 2. E-penis-ul celor de clasa a 2-a se masoara in oameni pe lista de YM. Oameni pe care-i poate umple cu mass-uri idioate sau de link-uri cu referrali la nu stiu ce cretinatate de joc.

  00
 3. dimpotriva, unele chestii mi se par folositoare:
  vad ce sharuiesc cei din meseria mea. vad ce citesc ei, aflu bloguri sau situri de care nu stiam. numai ieri am gasit 2 bloguri noi din domeniu prin metoda asta.

  ma rog, chestia cu „like” e inutila.

  00
 4. In conditii de feed partial, e util. Daca are 50 de oameni care au folosit „I liked this” poate merita citit.
  RSS pe Digg, site-uri de stiri, same shit.

  In conditiile in care esti abonat citesti chiar toate articolele? Poate le sari pe unele care merita. Ca n-ai incredere in gusturile altor cititori e alta treaba.

  00
 5. Ah, tu încă n-ai aflat că toate serviciile astea de le ziceți web 2.0 se adresează școlarului de clasa a doua…

  00
 6. Acum stii cum e… Feature-urile sunt acolo. Nu-ti place, nu le folosesti. Planul lui Google oricum e sa cucereasca lumea si sa ne conecteze pe toti intr-un Matrix :D

  00
 7. uneori e mai simplu sa citesti o selectie a unuia pe care il stii mai informat si mai capabil sa se informeze, care pune la share ce a considerat interesant. e si pentru oameni care prefera sa nu gandeasca singuri, dar si pentru cei care nu au excesiv de mult timp. tie nu-ti pasa ce sharuieste gigelescu, dar pe el il intereseaza mura-n gura.

  00
 8. Pai nu asta inseamna interconectare? Find people like you! Dar ce are Google Reader in plus fata de altele?

  00
 9. Urmeaza modelul Netvibes…

  00
 10. Mie mi se par utile noile „facilitati”. Sharing-ul l-am folosit de cand folosesc reader-ul (si e ceva vreme), iar „i like this” e doar o completare. Un mod de a te uita prin share-ul altora si a gasi lucruri interesante.
  Cat despre faptul ca nu-ti place … nu cred ca te obliga cineva sa si folosesti „i like” :)

  00
 11. Pasul urmator este sa iti dai share la mail-uri :))

  00
 12. intr-adevar, nu mi se pare o chestie deosebita sa dai share la feedurile tale. Asta nu inseamna ca esti obligat sau trebuie sa faci asta. Oricum sharingul de feed va fi plin de prostii, deci don’t use it.

  00
 13. Solutia? Greasemonkey + <a href="http://userstyles.org/styles/19590&quot;

  00
 14. Solutia? Greasemonkey + Disable Google Reader’s „Like” Feature user script.

  00
 15. Mie mi se pare util faptul că-mi arată cine a mai subscris la my shared items. Părerea mea.

  00
 16. Zoso, vrei sa-mi completezi oracolul ? Ca dup-aia ti-l completez si eu tie:)))

  00
 17. Banuiesc ca motivul este unul serios si ala ar fi ca majoritatea celor care folosesc asa ceva au gasit ca o asemenea „smecherie” ar fi de folos ;) – probabil ca tu nu esti cu majotitatea !…

  Eu unul am folosit g.reader acum 3 ani dar nu am intrat de 3 ori pe 2009 si asta ptr ca am scule ceva mai „personalizate”.

  00
 18. Sa vezi acum formatori de opinie. 10 insi se uita la un film, 8 zic ca e naspa, 1 zice ca e bun, al 10-lea tace sau merge alaturi de aia 8:)).

  00
 19. Personal, si mie mi se pare o chestie super cool. Asa am realizat ca aveam oameni in lista de contacte despre care habar n-aveam ca urmareau ceea ce citeam si partajam, ocazie cu care am fost si eu curios de reciproca.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube