Gigica fără chef!

cool

Fiţi buni şi explicaţi-mi un fenomen pe care îl întâlnesc relativ des pe Facebook: Gigica îşi pune poze cu ea la restaurant/shaorma/obiectiv turistic/veceu, şi, deşi face poza pentru a se lăuda cu ea pe la prietene şi a face în ciudă proastelor pe net, ea e fără chef, cu o grimasă pe moacă.

Nu mă prind. Dacă n-ai chef, de ce pui poza pe net? Dacă vrei să te dai mare, de ce nu zâmbeşti, arătând că, deşi eşti o paraşută fără cultură sau chiloţi pe tine, te distrezi de nu se poate?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

16 comentarii

 1. NOU
  #1

  Adica are aer elitist, serios, ma-ntelegi, nu (se) rade ca proasta-n targ, ca muta la cuc, sta in discoteca da’ de fapt ii pute si muzica si pustii aia corditi din jur. E cu şustă. Gandeşte în vâltoarea lumii decăzute, cumva.

  00
 2. vrea sa arate ca ea nu se bucura la nimicuri d-astea…

  00
 3. NOU
  #3

  E cool să ai profilul de Facebook plin de poze, asta e tot ce contează. Nu contează că le faci în sictir..

  00
 4. nu zambeste ca ti`a citit postarea cu dintii galbeni si se simte :)

  00
 5. Important este sa ai fotografii din cat mai multe locuri, sa vada lumea ca tu ai calatorit, ca ai bani si iti permiti.

  00
 6. io le banuiesc de autenticitate si naturalete. adica isi etaleaza viata in poze asa cum este ea, cu stari bune si stari proaste, uneori cu chef si zambetul pe buze, alteori dezgustate si lipsite de chef. :) e o lipsa de directie in parasutism datorata mcdonaldizarii societatii. :D

  00
 7. ai deschis campanie antiparasute :D

  00
 8. Am mai vazut fenomenul asta… ar trebui sa ne explice o fata. :-)

  00
 9. @Alex Dima, nu trebuie sa ai bani multi sa calatoresti, pe bune.
  Totul e sa vrei sa te duci sa vezi tara, nu sa te duci sa te lauzi ca ai stat la 5 stele.
  Cauta pe goagal „excursia de 100 de euro” si ai sa gasesti macar o postare in care sunt scanate si TOATE chitante/biletele. :-)
  Incerc de mult sa explic oamenilor (mai ales tinerilor) ca nu e scump sa vezi Europa, mai ales cand nu ai figuri in cap.

  00
 10. nu e bine sa pricepi ce fac unele fete pe retelele de socializare…asa cred eu

  00
 11. mda si acum vin toti si striga in cor cat de parasute sunt fetele de pe facebook si in tab-ul celalalt le licare chat-ul…

  00
 12. uite-o pe gigica :)))) https://imageshack.com/

  00
 13. Să se laude că are un fraier care este atât de obsedat de ea încât îi face poze peste tot.

  Asta în situaţia în care nu îşi face singură pozele că dacă şi le face singură… dracu ştie de ce face faţa aia…

  00
 14. Megasubiect… Ce ne doare pe noi in paispe de ce poze isi pune o goaga sau un milon de goage pe facebook?

  00
 15. Io-n general nu-mi fac poze, ca nu mi-s chiar cea mai frumoasa din tara, plus ca mi se pare irelevant sa arat o locatie si in mijlocul pozei sa apara mecla mea. Ori e poza de „turist” ori de de facebook. Plus ca, daca tot iti apare mutra-n poza, mi se pare de minima decenta sa zambesti. Dar nu esti cool in cazul asta, deci tre’ sa te arati sictirit. Nu stim noi niste chestii …

 16. Cristi , de acord cu tine , dar turistul roman ala clasic se duce la tarc „olinclusiv” de 5 stele unde stau 7 zile la cura de ingrasare . Putini sunt aia care calatoresc sa vada lucruri noi

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile