Ghinion cu ghinion/Fac mai multe ghinioane

Azi nu e ziua mea ce mai bună.

we_hate_the_same_stuffMerg la Decathlon. Nu găsesc pantaloni de trening decenţi.

Merg la Real. In parcare, un Opel dă in faţă cât să pot eu intra, eu văd că pot intra şi dau cu spatele. Dă şi el cu spatele. Meganu s-a ales cu bara spate zgâriată, el cu bara spartă şi cu farul cioburi.

Ajung acasă. Echipa RDs care venise să isi pună curent la cutia din care imi va da net şi tv mi-a ars siguranţele şi eu nu ştiam asta. Sun la RDS, aparent ei n-au competenţe in curent, ei doar au stricat ceva. Sun la Electrica, mă rezolvă o tanti de acolo. Bravo rds.

Am văzut şi filmat cel puţin 3 neacordări de prioritate la pietoni. Eu mă opresc, maşina de pe una din benzile laterale se opreşte, maşina de pe a 3a banda nu. N-am avut succes să filmez un accident.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

14 comentarii

 1. de asta e frumoasa viata, pentru ca sunt prea multe lucruri care nu merg bine si trebuie sa le rezolvam si sa ajungem intr-un punct de echilibru. daca ar merge totul ca pe roate ar fi prea monoton, la un moment dat ar deveni plictisitor si am intra intr-o stare de trezie adormita.

  00
 2. @DragosAsaftei cand esti pe banda 1 si vezi ca si ala de pe banda 2 si ala de pe banda 3 opresc pentru a acorda prioritate, nu e normal sa opresti si tu, chiar daca nu vezi pietonul cu ochii tai..

  00
 3. @Dragoș Asaftei: o mașină se poate încetini. La fel faci și cu prioritatea față de celelalte mașini? Dacă nu vezi te bagi?

  00
 4. Zoso, uite faza si mai simpla. Azi de dimineata. Eu fac sensul giratoriu (era sens facut cu chestii din alea de plastic) si un Q7 trece prin sens cu 80KPH (minim avea 80) evident dandu-si (singur) prioritate. Noroc ca l-am vazut din timp si am putut sa il evit. Mai merg 500 m in fata, si il prind la semafor. Dupa semafor, mai mergem 200m, si imi taie fata de pe banda 1 de unde era (eu eram pe banda 3), sa faca stanga printre 2 casute (nici macar nu era strada, era doar o curte interioara). WTF. Nici macar nu a semnalizat, pur si simplu a luat stanga de volan, foare din scurt.

  00
 5. Te-au ajuns blestemele haterilor 😀

  00
 6. @DragosAsaftei vezi aici e cu doua capete… pietonii vor sa mearga direct cu capul inainte pe trecere ca, in mod normal, nici-o masina nu ar trebui sa se apropie de trecerea de pietoni cu viteza, iar soferii vor ca pietonii sa nu se mai azvarle pe trecerea de pietoni si sa ii oblige pe acestia sa franeze… partea comica e ca unii vor o treaba cand sunt pietoni si pe cealalta cand se urca la volan :))

  00
 7. Marți… 16.

  Nasol cu neacordările de prioritate, dar și pietonii sunt proști. Se bagă mulți aiurea pe trecere când văd că sunt 3 benzi pe sens, asta înseamnă 6 benzi în total. Pietonii în schimb văd bine mașinile și din stânga și din dreapta, dar un șofer de pe banda 1 de exemplu nu vede bine din cauza mașinilor de pe banda 2-3..

  00
 8. @nebunia, Me Again: nu nu, clar nu! mă refeream la faptul că ai vizibilitate mai mică pe banda 1, dar dacă ești atent poți evita orice accident. Normal ar fi să oprești dacă vezi că opresc ceilalți din stânga ta, dar și pentru pietoni ar fi normal să nu se bage să traverseze dacă văd că mașinile vin cu viteză din ambele sensuri, fără a mai obliga șoferii să frâneze brusc sau cine știe ce să mai facă.

  00
 9. Nasol moment, intradevar sunt unele zile in care crezi ca esti cel mai ghinionist om din lume…

  00
 10. NOU
  #10

  Hai Zoso, vezi si partea plina a paharului: te poti mandri ca stai intr-un oras in care multe strazi sunt cu 3 (trei) benzi pe sens! :D:D:D

  00
 11. @Dragos A. vorbesti mai mult ca sa te afli in treaba. Sa treci, ca pieton, la semafor / zebra a devenit sport extrem in Romania; soferilor nu le mai pasa ca este verde pentru pietoni si de amenzi.

  00
 12. hai bre ca astea nu-s ghinioane. astea-s intamplari. te bufneste si rasul cand iti aduci aminte de ele. doar ca ti-au ocupat 10-15minute… chiar nu sunt ghinioane.

  DAR… daca vrei du-te la vrajitoare sa te dezlege cu magie alba/neagra… sa scoata argintul viu din tine, sa iti stii viitorul pe urmatorii 20 de ani.

  00
 13. “N-am avut succes să filmez un accident.” – gandire de copil pe clasa a 4-a.

  00
 14. Ziua de marti e “cunoscuta” ca ziua cu cele trei ceasuri rele, si tind sa ma speriu putin de zilele de marti dupa ce in ultimele 3 luni am facut o lista cu “mici si mari ghinioane” pe care le-am avut si am constatat ca 95% din problemele care le-am avut la masina, 80% din “afacerile” falimentare si peste 60% din problemele de sanatare si dragoste, toate, au avut ca punct comun ziua de marti.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube