Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. a doua chiar e geniala, cred ca te-ai calma, daca ai avea in fata privelistea aia, indiferent de ce probleme ai avea…

  00
 2. Absolut superb
  E pacat sa incerci o clasificare a celor 4 poze.

  00
 3. Chiar e tare a 2-a. Bravos

  00
 4. prima e chiar misto. restul…. merg.

  00
 5. NOU
  #6

  P.P.S. tot @ Robert Lazar: voiam sa postez asta pe blogul tau acolo, sub Alfabetul Japonez, ca mi-a placut mult de tot, dar nu m-a lasat wordpress-ul ca a zis ca „locatia mea e de Spam network”…ceea ce e imposibil din cate stiu eu, (poate doar la figurat, in nici un caz la propriu): pe mine in alfabetul japonez ma cheama…LOL !…Cudosicuto Misicamikidoto, alias Sidotemotanori Caarinokisicatochi !

  Uite dau link aici la postul ala al tau, sa se distreze si altii, ca e prea misto:

  https://www.freewebhostingarea.com/err/not-found.html

  00
 6. Sunt poze frumoase, gen carti postale, dar pot sa spun sincer ca mie toate pozele astea mi-au creat ANXIETATE !

  Aia din Serbia cu campul nici nu mai spun, ca imediat m-am gandit la razboaiele din fosta Iugoslavie. (Chiar daca nu era scris ca era din Serbia, eu cand vad campuri arabile, ma gandesc la razboaie, nu stiu de ce !) Prima din Croatia m-a facut sa ma gandesc nu numai la razboi dar si la soarecii posibil refugiati din calea apelor in casele alea coscovite de pe mal ! Aia din Scotia m-a facut sa ma gandesc la luptele de clasa si interetnice istorice de pe teritoriul Marii Britanii, ba chiar la destramarea vechiului Imperiu Britanic de la care multi inca nu si-au revenit. Iar aia din Franta, bineinteles, din cauza masinilor si steagurilor alora, la nervii din trafic si la aglomeratia urbana multicultural-tensionata.

  A trebuit sa-mi pun un desen animat (cu Smurfii clasici) ca sa ma calmez:

  https://youtube.com/watch?v=ICk5YOnWGc8

  00
 7. P.S. @ Robert Lazar: si pozele alea cu munte-mare din Muntenegru m-au ajutat un pic sa ma relaxez ! (din anxietatea cauzata de primele poze…zic asta just in case ca nu-mi apare mesajul anterior ca pusesem un link YouTube in el si e inca moderat.)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube