Ghidul de cadouri al piaristului

carmen_ejogo

Pentru că se apropie sărbătorile, şi toţi piariştii şi piaristele pe care îi iubesc se vor gândi la mine şi la alţi bloggeri, am pus la un loc câteva idei la care să se gândească atunci când trimit cadouri.

 • tricouri. pot să fie inscripţionate cu orice şi oricât de mare, atâta timp cât sunt de bună calitate. asta e valabil şi pentru ghiozdane, pixuri sau orice altceva. am scris aici despre cum a personaliza un material publicitar cu logoul tău fără a investi nişte bani în acel produs îl face un candidat serios pentru gunoi.
 • fără stickuri mai mici de 4 giga. serios. am 8 giga memorie la telefon, un giga în hanger, 16 giga în cardul din aparatul foto, nu are rost să daţi carduri mai mici cadou (comunicatele de presă sunt o excepţie).
 • fără materiale de scris nasoale. adică nu cu pixuri proaste, care se rup a doua zi. am primit de la vdfn un frumos set stilou/pix cu bilă, cu care semnez mereu de primire coletele poştale sau alte chestii. va rezista mult prin casă.
 • fără băuturi ieftine sau comune. dacă vreau să beau un whiskey de 30 lei, deşi nu vreau, o fac pe banii mei. dar de obicei sticlele astea ajung la oameni care n-au nici o treabă, gen muncitorul care mi-a tuns iarba. o sticlă de vin mai specială, care nu o găsesc la raft, are mai mare efect.
 • fără fleece-uri ieftine, care după două spălări se fac ca naiba, se scămoşează, se lăţesc, de nu mai pot fi purtate.
 • fără haleu ieftin. decât poiana, mai bine milka.
 • fiţi creativi. am primit de la bmw un frumos album cu istoria mărcii. de la f64 nişte reviste foto, de la trilulilu nişte globuri de pom, de la rmgc cduri cu colinde, de la emag un powerball, de la romtelecom tot felul de chestii antistress, de la the practice o agendă personalizată.
 • nici un blogger n-are destule carduri SD sau microSD. class 6.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

20 comentarii

 1. nu am mai primit un memory stick decent sau un SD card de nustiucand. nici nu credeam ca se mai fac SD=uri de 1GB

  00
 2. Sa stii ca nu ai pretentii mari:) mi se par decente

  00
 3. Când ai mâncat ultima dată Poiana? Că e mai fină si mai bună decât Milka? si în general de ce toată lumea discriminează Poiana? :)

  00
 4. Poate ai vrea sa pui o prepozitie inainte de ”care” la paragraful despre bauturi ieftine sau comune. Nu te suspectez de nestiinta, dar s-ar putea sa iti sara in cap multi pe chestia asta.
  Cordial,
  Negrul

  00
 5. din punctul de vedere al piaristului e asa:

  ce pot sa iau la kil, sa imprim la mia de exemplare si sa dau mai departe ambalat frumos? Asta?

  luati de’asta blogherilor!

  00
 6. Deci ce tricou vrei?
  1. Wp=$ , blogging is super easy
  sau
  2. I ain’t bloggin’ about it, I’m livin’ it…
  :)

  00
 7. Si acum sa nu-i faceti agende personalizate, ca facem noi si anul asta…ca in fiecare an! Agende personalizate, cool si misto:)

  00
 8. „o sticlă de vin mai specială, care nu o găsesc la raft” … chiar asa? Mai speciala? Care nu o gasesc?

  00
 9. ti-i greu si tie de sarbatori! :P

  00
 10. aia e o piaristă care doarme cu gândul la mine :)

 11. Slava domnului, am citit pina la capat si nu este inclusa si persoana din ilustratia de sub titlu…ca nu era asa de simplu

  00
 12. Eu cred ca ei nu se gandesc la ceea ce se intampla mai departe. La efectul de dupa ce fac gestul de a oferi un material promotional. Fix ceea ce conteaza mai mult, dupa cum ai punctat in articol. Adica practic e o modalitate sa atragi, sa determini un punct afectiv in favoarea ta. Nu cumperi bunavointa, aia s-ar chema spaga si ar fi nevoie de ceva mai mult decat un pix de calitate.

  00
 13. Ultimul punct e critic.

  00
 14. @Deea: Nu ştiu alţii, dar eu nici nu vreau să aud de poiana de când m-au scârbit cu reclamele tâmpite dar dese, de se băgau şi 2-3 într-o pauză publicitară. A fost cu ceva ani în urmă, acum nu mai am nici televizor şi deci nici nu-mi mai pasă ce reclame au, dar am rămas cu sechele.

  00
 15. Citisem ” trilulilu nişte globuri de porn” si ma minunam de creativitatea lor :D.

  Punctul pe i pe ultimul punct :D

  00
 16. Off-topic: Mie chiar imi place ciocolata autohtona. Cel putin Africana a facut cu multi ani in urma o ciocolata cu orez expandat care era geniala. Si acum o tin minte !

  00
 17. dar nici nu ai pretentii!:)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube