Germanos lansează serviciu de ticketing

GERMANOS a lansat recent G-ticket, largindu-si astfel portofoliul de servicii cu valoare adaugata oferit clientilor. Prin intermediul acestui serviciu de ticketing, consumatorii sunt invitati sa faca o plimbare la evenimente din Europa si din tara.

Serviciul, lansat in parteneriat cu Eventim – cel mai mare agent de ticketing de evenimente din Europa, permite achizitionarea din oricare cele peste 215 magazine GERMANOS din intreaga tara a biletelor pentru importante evenimente muzicale, culturale si sportive din Romania si din Europa. G-ticket se alatura celoraltor servicii GERMANOS precum G-service – service tehnic, G-plata facturii  – plata facturilor Cosmote si Romtelecom, G-agenda – transferul agendei telefonice din vechiul in noul mobil.

GERMANOS devine astfel cel mai mare lant de puncte de vanzare de bilete din Romania, oferind acces la evenimente locuitorilor din peste 100 de orase, de la resedintele de judet la orase sub 50.000 de locuitori precum Alesd, Resita, Gaesti, Sannicolau Mare – pentru a aminti doar cateva din cele mai recente deschideri de magazine din reteaua retailerului. Printre cele mai importante evenimente disponibile in acest moment la GERMANOS sunt: Metallica – 25 iulie, Sofi; Police – 24 iunie si Nick Cave – 4 iunie, ambele la Belgrad, Def Leppard & Whitesnake – 8 iulie, Bucuresti, Queensryche – 30 iunie, Bucuresti. Amatorii genului rock isi pot achizitiona din timp un bilet la unul din concertele Festivalului Peninsula de la Tg Mures, din perioada 23 – 27 iulie, iar cei ai muzicii de club sunt invitati pe 2 august la Saturn, la festivalul Creamfields. Iubitorii de opera se pot bucura de un concert extraordinar al tenorului Jose Carreras la Timisoara din data de 20 Iulie.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

 1. Interesanta initiativa celo de la GERMANOS poate asa reusesti sa vizitezi mai repede si fara prea mare bataie de cap anumite evenimente fie ale artistice sau de alta natura si cum bine se spune mai sus poate in felul asta reusim sa ne apropie cat de cat de standardele europene la aceste capitole, chiar si treaba cu sistemu sa vedem daca tine fara sa se blocheze ca de in ROMANIA cam tot ce e nou da rateuri din prima zi dar merita vazut si incercat, oricum aprecieri celor de la GERMANOS pentru initiativa.

  00
 2. paid article ?

  00
 3. Mi-ar place sa vad astfel de „initiativa” ca lucruri normale si sa nu mai fie cazul sa multumim cerului ca si in Romania s-a introdus ceva ce in lumea normala exista de ani de zile.

  Oricum laudabila intentia si clar ca o sa fie asaltati. Sa vedem si ca performanta cum stau, daca se va bloca sistemul in primele zile, overload, etc

  ….de urmarit

  00
 4. @gogu: nu prea poti dormi nopatea daca nu afli ???

  00
 5. De fapt stirea e ca s-a lansat in sfarsit eventim in romania, dupa ce s-au chinuit mai bine de un an. Abia astept sa imi pot cumpara lejer de acasa bilete si cazare pentru concerte externe (pana acum doar o agentie de turism, explore travel, oferea serviciul asta).

  00
 6. la ce retea de magazine are germanos e si normal sa incerce tot felu de chestii de astea

  00
 7. in sfarsit o stire buna pentru melomani…de la ghermanos!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube