gândul meu

Nu sunt un cititor de ziare, dar mai savurez un Evenimentul sau o România Mare, depinde de dispoziţie.

Un amic din presă mă întreabă de ce schimbarea la faţă a Gândului nu a fost mediatizată mai mult şi de mai mulţi.
Ştirea, dacă se poate numi ştire, a fost comentată pe 2-3 bloguri şi atât. Gandul e sub radar, cum s-ar zice. În afară de lansare şi de micul scandal al subiectelor pentru bac (care a ridicat mai degrabă îndoieli asupra ziaristei), Gândul e un ziar mediocru. Nu produce nimic care sa merite deranjul. Nu au găini cu pui vii, nu au scandaluri sexuale, nu au dezvăluiri bombă, nu au ziarişti flamboianţi. Nici măcar chelia lui CTP nu mai e ca pe vremuri. Iar de ziare mediocre e plină lumea. Dacă Gândul s-ar închide maine, nu mulţi i-ar duce lipsa.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

3 comentarii

 1. Mie mi se par mai OK decat altii …dar probabil ca ai dreptate.

  00
 2. Cam ciudata conceptia ta despre conceptul de mediocru.hmm

  00
 3. e normal ca „stirea” sa nu fie o bomba de presa pentru alte canale media. odata intrat in curtea Pro-ului Gandul intra intr-un nou tip de competitie, cea intre trusturi. deci e putin probabil ca trusturile realitatea,intact, ringier etc. sa dea o prea mare atentie in publicatiile lor unei schimbari pozitive petrecute in curtea unui competitor direct.
  parerea ca gandul e „sub radar” e hazardata. arunca o privire pe brat, pe sna, compara cu performantele adevarului, aminteste-ti ca e un ziar lansat de un an si putin si o sa vezi ca nu merge chiar prost(vezi cotidianul). pe langa asta are niste vectori de imagine (ctp, ursu) destul de vizibili. mai vizibili decat altii cel putin.
  ma rog, explicatia mea e departe de a fi completa dar poate pune putin lucrurile in perspectiva.
  in rest, citeste ziarul in noul format de cateva ori, compara-l cu restul si apoi fa-ti o parere. nu zic ca va fi una buna dar ar fi ceva mai avizata decat una venind din postura „nu prea citesc ziare”.
  pentru conformitate mentionez ca nu am nici o treaba cu gandul, cu trustul lui sarbu sau cu oricine altcineva, care sa ma faca sa fiu altfel decat obiectiv in privinta chestiunii de mai sus. sunt doar un cititor de presa ce urmareste atent fenomenul.
  in rest,respect.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube