TopBlogZosoblack

Gândire cu premeditare

Mă gândeam la o chestie: oare intelectualii se gândesc doar la chestii mari și sunt scutiți de exercițiul ăsta pentru tâmpenii cotidiene? Gen, vezi două cărucioare lângă un frigider, îl arunci și tu pe al tău în ele și nu te uiți că blochezi o intrare? Și lumea trece, și se bagă, și dă căruciorul tău un pic la o parte și tu tot nu te simți?

Mă uitam azi in Carrefour la un cuplu fix in situația asta. Amândoi bine îmbrăcați, amândoi tinerei, amândoi complet aerieni.

Și de partea cealaltă a baricadei: un coclet de 14 ani cu cercel în ureche și mâinile în buzunare se întoarce brusc și dă peste căruciorul unei doamne în care se aflau doi copii de 2 anișori. Se uită la ea două secunde, îndeasă mai tare mâinile în buzunare și trece mai departe. Ce coclet, zisei eu în gând. Până când l-am văzut pe ta-su: mâinile în buzunare, grimasă pe bot, nu era mulțumit de nimic, nici măcar de nevastă-sa, care împingea căruciorul.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. “Coclet”. Ce-mi place termenul asta.

  00
 2. Tema curenta e Thailanda. N-am timp de nimicuri.

  00
 3. pai daca in viata lor plictisitoare nu fac nimic antrenant pentru minte, pentru spontaneitate, pentru reflexe, servici, shoping, in weekend in vizita, la film, mall, se incadreaza perfect in rolul contribuabilului, marim taxele si impozitele, ei le platesc, doar cine plm mea sa opuna rezistenta.

  00
 4. si varianta derivată: cocleanu

  00
 5. Cel mai rau ma enerveaza la magazinele mai mici gen Lidl , Profi , Penny unde dupa ce ca iti bagi tu repede produsele in plasa si dupa i dai banii la casierita , ea in loc sa te astepte putin ( 5 sec ) sa-ti inmaneze banii in mana ti arunca jos si cateodata incepe sa dea drumul si la produsele urmatorului client .

  00
 6. Like fazar like luzer. Viitor de aur tara noastra are….
  Are cineva idee cum e la Metro in Basneasa ca tre’ sa mai iau un peste, o sticla de Busuioaca, chestii normale de joi seara ?

  00
 7. era coclet-family. :-)

  00
 8. si mie imi place termenul “coclet”, iar situatia o intalnesc cel putin lunar :)

  00
 9. Vali, am impresia ca-ti faci cumparaturile de la coltul blocului/casei.
  Taranismele astea fara margini le vezi oricand in orice kkt de hiper/super-market. E grav, e dezgustator, e revoltator. Dar uite ca asta este “evolutia” romanului.

  00
 10. @Exe: la fel e si la magazinele mici, te trezesti cu toate-n brate:

  00
 11. 2 parinti aerieni, cu copilul in carucior, blocheaza un rand la cosmetice in timp ce el ii cere parerea daca ii place mai mult axe sau str8. pardon o data, pardon de 2 ori, pardon de 3 ori…nimic..incep sa imping usor cu carutul meu carutul lor in care se afla copilul. dupa ce trec realizeaza ca cineva si-a facut loc si mama urla dupa mine ca i-am traumatizat copilul..tatal in continuarea era indecis.
  sper ca acei parinti sa nu fie in general asa de nesimtiti pentru ca daca sunt, imi pun serios intrebarea: merita sa procreeze?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Pun clipuri pe Youtube

Alte articole

Alte linkuri (mostly NSFW)