Freedom, zise William Wallace

"We can’t sell and get something better because we’ll take such a huge loss," said Mr. Nakashima, a serious man who recounts his story with careful precision, sometimes pausing to check dates. "The collapse of the bubble robbed us of our freedom to choose where we can live."

Dintr-un articol din 2005 despre balonul imobiliar din Japonia.

Auch! Citatul ala de la final e mondial! Ne-am legat pe 30 de ani, aici murim!

ps: William Wallace e personajul din Braveheart.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

5 comentarii

 1. Si noi in Romania am avut o gramada de baloane, dar se pare ca nu ne invatam minte. Si ce zoso tu vrei sa te mai si muti?? stai frate in Bucuresti sau in Romania, o tara civilizata unde nu exista coruptie si oameni rai care iti pot face rau, guvernul este la putere pentru tine omule, sa iti asigure un trai decent( doamne cat de ironic sunt). Acum e la moda sa te nasti intr-un oras si tot acolo sa mori. Pentru ca ai un credit pe care ai sa il achiti in 50 de ani. Nu vrei sa devi o legenda vie?? Nobody will notice

  00
 2. La ultimul articol ai comentariile inchise. De ce?? daca unu injura sau ceva de genu nu poti pur si simplu sa il moderezi simplu si usor. Sau asta a fost doar o declaratie de razboi. In fine eu sunt mic nu am trafic si nu imi trebuie, dar imi place sa stiu ca exist, nu imi trebuie aprobarea nimanui. In fine si direct (sa zicem ca ai face un mic review despre blogu meu) in care mi-ai spune ”fraiere omoara-te nu sti sa scri” sau alte chestii de genu, nu m-ar interesa pentru ca nu am nevoie de aprobarea nimanui.And BTW tot te-as citi ca te citesc de vreo 3 ani. Asa ca…..

  00
 3. Sorry for the offtopic. Help here, pls:

  http://turambarr.blogspot.com/2017/02/citeste-gandeste-si-da-mai-departe.html

  Txs in advance, mate :thumbsup:

  00
 4. In Japonia situatia este ceva mai dramatica. Acolo s-au acordat credite pe 120 de ani, care se transmit catre viitoarele generatii. Trecand peste egoismul celor care fac asta si ii indatoreaza pe copii, nepoti, stranepoti, ganditi-va in ce disperare erau bancile de acolo pentru ca au acceptat sa acorde astfel de credite (teoretic isi asigura un “trai” mai lung pe piata bancara, dar practic orice moneda se devalorizeaza mult in asa de mult timp).

  Odata cu aceasta criza, si cu prabusirea Nikkei-ului, cam toate bancile care aveau sediile in Tokyo sau alt oras japonez au avut probleme. Au scapat cu urmari mai putine doar cele cu sediile in Londra, pentru ca aveau acoperirea “celui mai puternic oras din punct de vedere economic”

  00
 5. Mdap, am avut bafta sa citesc articolul ala acum cativa ani. Uite ce scriau si englezii in 2005 pe tema asta:

  Din articolele astea am invatat eu in 2005-2006 ca e mai bine sa stai sa astepti intai sa se sparga balonul de sapun pana cand sa cumperi :D.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Top articole

7 zile