Flip-floping cu Lidl, burgeri de casă și Alina Gologan

Mie îmi plac genul ăsta de colaborări, chiar e mișto să vezi ce-și iau alți oameni, mai vin idei noi de produse pe care poate le-am ratat. Dar ce vedeți în clipul de mai jos că face Alina Gologan e flip-floping.

Lasă că ea îi dă cu mâncatul sănătos și mersul la sală și cumpăra cartofi congelați, asta e așa, de aperitiv. Ce doare cu adevărat e:

  1. Cumperi Angus ca să mănânci cu cartofi congelați? Pe bune?
  2. Ben and Jerry’s, care e o înghețată scumpă pentru România, și prăjiturile alea cu unt, care sunt oribile. Vreau să văd un clip cu ea mâncând prăjituri din alea fără să vomite.
  3. De smootie makerul ăla de 100 lei nu zic nimic, o să țină mult.
  4. Iar, la final, Heinz Classic cu Tomi pe Angus. M-a apucat durerea de inimă.

De asta zic, flip-floping. A făcut bărgări de casă cu chestii gata preparate, nici măcar cartofii n-a vrut să îi taie, după care a pus pe vita aia Angus al doilea cel mai ieftin ketchup de pe piață (probabil nu a mai găsit Sultan). Sosul de friptură e premium, Heinz, dar la ketchup mergem pe ieftineală, că așa are Angusul gust.

E ca atunci când vrei să fii high class, dar ai reclamă cu H&M. Sau ai CLS luat cu cash și faci reclamă la Huawei. Nu se pupă. Alina, ești minunată, dar hai, concentrează-te un pic!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

96 comentarii

  1. – partea buna la obiectele electronicele/electricele de la Lidl: au 3 ani garantie.
    – partea rea: trebuie sa pastrezi bonul.

    00
    • Da, e foarte nasol. Unde sa mai gasesti loc si pentru bonul ala?! Il impaturesti, sari nitel cu picioarele pe el, si poate reusesti sa-l bagi sub pat…

      00
    • @kopa Trebuie să-ți cumperi portofelul lui George din Seinfeld. Păstrezi bonul și de la portofel sa fie totul bine

      10
    • @ray, îți spun ceva, dar să nu mai spui la nimeni: îi faci o poză și gata. Sau îți pui o aplicație din aia de carduri de fidelitate și salvezi acolo bonul. Sau o aplicație de tracking penrru garanții.

      Sau procedezi ca Răzvan Baciu: https://razvanbb.ro/ce-face-lidl-cand-ti-se-strica-produsul-in-perioada-de-garantie-si-nu-mai-ai-bonul/. Deci o poză te salvează la nevoie. :)

      00
    • Bonul de vignieta. Cam atat tine cerneala. Pentru hobby electronicele/electricele sunt peste media pietei(calitate/pret). In rest putem visa frumos la Costco.

      00
    • Eu inca nu am reusit sa tin bonurile, dar nici sa le folosesc. Nu au moarte electronicele de la ei. Si am luat de la prostioare de bucatarie, pana la sculele Parkside cu care am renovat partial casa de la tara. Cat priveste combinatiile culinare prezentate, fiecare cum se pricepe, banu’ sa iasa

    • @Pixel, eu sunt unul dintre oamenii ăia ciudați care păstrează bonurile. toate bonurile (da, știu, boală grea, tratamentul e prea scump). în momentul ăsta în cutia mea de bonuri cel mai vechi bon e din 23 noiembrie 2019.
      ochiul meu nu percepe nicio diferență în nuanța cernelii față de bonul de azi.
      acum câțiva ani am aruncat o cantitate serioasă de bonuri strânse în mai mulți ani, cred că aveam bonuri și de 5 ani sau mai mult. 90% erau perfect lizibile.
      cred (nu garantez și nu pot verifica pentru că sunt într-un sertar acasă la mine) că mai am diverse bonuri de cumpărături când am renovat prima oară, acum 10 ani, ultima oară când mi-au picat ochii pe bonurile alea (prin toamnă) erau lizibile.
      în cazuri d-astea singura mea problemă ar fi unde am pus bonul: în cutia cu bonuri, sau în cutia produsului (sau în cartea tehnică, împreună cu certificatul de garanție în secțiunea de sertar dedicată unor astfel de documente).

      00
  2. Macar angus-ul era well done? :)

    00
  3. Inghetata aia este scumpa pentru tot continentul ,am luat de 2 ori cand era 1+1 gratis numai pentru ca imi cerea copilul spalat pe creier de tv ca toti copiii.
    De cand a fotoshopat crucea de la Santorini lidl ( ma abtin sa il numesc cum o fac bulgarii ) a iesit din lista .

    00
    • Haagen-Dazs frate

      00
    • Haagen-Dazs e de plebi cu bani. ben&jerry e de cunoscători.

    • Si cum ii zic bulgarii? Ma facusi curios.

      00
    • Heh,la mine BJ – 5,99-6,15 , HD – 5,75-5,99 , taranul baga din aia de vanilie cu miere de la mama .Herzog caramel /pecan e half the price thrice the size .
      Nu pot pentru ca sa spun pentru ca’s pe ip-ul de acasa si ma acuza merchelii de ******phobie si lipsa de valoare europene.

      00
    • Ben & Jerry’s are un pret rezonabil in UK. Pretul „oficial” de vanzare e 5-6 lire dar foarte rar am intrat intr-un supermarket si nu aveau o reducere: 2 bucati la 6 lire sau 2.5-3.5 lire per bucata. Pretul din RO mi se pare intr-adevar maricel avand in vedere ca e tot timpul la pretul „oficial” de vanzare.

      Copilul poate a fost spalat pe creier de TV sa ceara prima data dar personal mi se pare cea mai buna inghetata pe care sa o gasesti tot timpul in supermarket.

      In alta ordine de iei, recomand inghetata de la Natanael daca ajungi prin zona Sucevei.

      00
    • Sorry, da Ben & Jerrys e varianta chernobiliana a lui Haagen Dasz, numai să arunci o privire pe ingrediente.
      Altfel, mie un blender de 100 de lei Gorenje folosit pentru smoothieuri îmi merge de 4 ani fără revizii, deci se poate :D

      00
    • Vara trecuta am mancat si Ben&Jerry’s si Haagen Dasz, ambele cu unt de arahide, ambele foarte bune, Haagen Dasz a adus chiar si Lidl de vreo cateva ori, in rest am luat din Auchan. Intr-adevar HD e un pic mai fina, dar amandoua sunt aproximaticv la fel de bune la gust

      00
  4. Cred că logica advertiserului e una gen „aspirațional”.

    Se uită „pulimea” și zice: bă, eu mănânc Tomi și cartofi congelați deci o să îmi permit și Angus; am și eu Huawei deci o să pot să-mi iau CLS; am și eu un tricou de la H&M, sunt foarte aproape să-mi iau Balenciaga.

    Cred, nu știu sigur.

    00
  5. NOU
    #19

    Si ce au cartofii congelati? Sau alte legume congelate? S-a rostogolit ineptia asta cu „congelat = nasol”. Mai bine iau o punga de legume congelate rapid, decat sa iau unele „proaspete” plimbate 3 zile prin lazile alea, in prag de zbarcire si ofilire.

    00
    • Legume da(brocolli, morcovi, porumb etc), dar cartofi nu. Serios vezi pe punga ca nu sunt numai cartofi mai au 6-7 ingrediente pe ei.

      00
    • Pentru simplul fapt ca prin procesul de congelare , apa distruge toate texturile, aromele, mojo-ul.

      00
    • cumpăr tot felul de legume congelate, dar nu cartofi. ce-am mâncat în târg nu m-a convins să fac asta.
      ca chestie, eu mai congelez mâncare gătită. mie personal mi se pare ok la decongelare. singurele legume care se fac nașpa după decongelare sunt cartofii gătiți. :)

      dacă nu ești o persoană super-extra-mega-ultra ocupată al cărei timp costă 1000 euro/minut sau n-ai minim 3-4 copii în grijă, mi se pare aiurea să cumperi cartofi congelați având în vedere că găsești cartofi la piață, la supermarket și la aprozar de la 1 ianuarie până la 31 decembrie la prețuri decente spre derizorii.
      99% din celelalte legume cam au o perioadă anume în care le găsești pe piață. în restul timpului, dacă le găsești, sunt mai scumpe decât ”în sezon”.

      00
  6. Treaba ta, aroma e mai buna si la cele zbarcite si in prag de ofilire
    Iar la cartofi chiar nu e cazul, se tin bine in lazile alea
    E ciudat sa faci rabat la aroma ca ti-e lene sa tai legume. De fapt doar ca, felicitari, sigur nu esti gurmand

    00
  7. Unii sunt saraci ca vor sa traiasca ca bogatii.
    Altii ajung bogati ca traiesc ca saracii.

    00
  8. Pai eu umblu in A8 si am un S7 edge spart peste tot. Nu il schimb pana nu moare!

    00
  9. E greu sa faci cartofi pai la fel de buni ca aia congelati. Ca sa iti iasa buni cartfofii pai home-made pe langa ca tre sa alegi soiul bun musai sa ii fierbi inainte de a-i praji sau ii pui la prajit in ulei rece-da rece si ii duci pana la 160-grade. Ii tii la 160′ si cand nu mai face bule ii scoti afara si ridici temperatura uleiului pana la 180-190′ si ii reintroduci pentru 1 minut.
    Cartofii pai congelati in schimbi si arunci in uleiul incins si gata, ei fiind deja tratati termic. recomand McCain scumpi dar buni, ca la Mc Donalds.

    00
    • Și unde găsești acești McCain? Întreb pentru un prieten:)

      00
    • La Profi, Metro gasesti.

      00
    • Nush, eu sunt mai clasic de fel. Am facut cartofi prajiti si din niste exemplare moi si stafidite. I-am taiat pe tocator (ca sa fie simetrici), semi wedges, i-am pus in baie de ulei incins sa se lafaie si au iesit gustosi, aramii pe exterior si moi pe interior.
      O sa incerc si reteta ta de curiozitate.

      00
    • Incepusem sa citesc si am crezut pana la un moment dat ca e ultima reteta de preparare „french fries”. Aia pe care ai furat-o de la restaurantul ala francez cu doua stele Michelin unde ai mancat tu vara trecuta.

      Dar m-am trezit la „recomand McCain scumpi dar buni, ca la Mc Donalds”.

      00
    • NOU
      #36

      Reteta pentru aia zbarciti :

      Taiat wedges, pus o cana de apa in instant pot cu o lingurita de praf de copt, pus cartofii in cosulet deasupra apei, bagati la presiune pentru 5 minute.

      In timpul asta prajesc ceva ulei cu usturoi si furaje dupa gust si dau drumul la cuptor sa se incalzeasca.

      Scot cartofii, arunc cateva feliute de unt peste ei, strecor uleiul tot peste ei, niste rondele de ceapa verde sau uscata si amestec lejer sa nu ii sfaram.
      Ii mut in tava (unsa tot cu putin unt) si apoi la cuptor pana prind crusta.

      00
  10. Cumperi Angus ca să mănânci cu cartofi congelați? Pe bune?

    La fel primesti si la restaurant, bos.

    Nu stiu cine e fata asta si ce invarte, dar mie articolul mi se pare un pic de hatereala ieftina pentru ca:
    1. Altfel de burger nu prea gasesti la Lidl
    2. Cateodata sa cauti cartofi buni in cutia de la Lidl e ca si cum ai cauta in gunoi, deci inteleg de ce vrea sa faca din aia congelati. Odata ce ai ales ca mananci cartofi prajiti in loc de brocoli nu prea conteaza ca sunt congelati sau curatati de mana ta.
    3.Nu-ti trebuie Vitamix de 2300 de lei ca sa faci niste shakes decente cu fructe. De asemenea, mama are electrocasnice de la Lidl care inca se tin bine dupa un an, ceea ce pentru banii dati e mai mult decat ok.

    La inghetata nu comentez, eu mananc rar si numai ieftinaciuni de Delhaize mini sau d-aia de la lidl.

    00
    • Inainte de gasea si carne mai ieftina pentru burgeri la Lidl, 8 lei 2 bucati parca. In ultimul timp nu prea am mai vazut

      00
    • E bine ca inghetata o mananci rar. Pacat ca daca mananci rar inghetata nu-ti cumperi ceva de calitate.
      Daca vezi lista cu ingredientele ( adica mixurile de prafuri ) din majoritatea inghetatelor o sa realizezi ce vasta e chimia.

      00
    • Se gasesc de ambele…si 8 lei (de vita simpla) si 13 lei parca (angusu asta la 180gr).
      Bune amandoua…
      Dar pe mine ma omoara chiflele alea…la ce gust de paine dulce au…mai bine tai o franzela de 1 leu proaspata si iesi mai bine..

      00
    • „La fel primesti si la restaurant, bos.”

      Primesti daca ceri. Eu nu am auzit de restaurant care sa dea obligatoriu cartofi prajiti la o friptura din carne de vită Black Angus.

      00
    • Pentru cârcotași: au la Lidl și înghețată bio (care e mai ieftină ca la alțiii).

      00
  11. Eu nu am facut niciodata bărgăr acasa din motive simple. Mananc atat de rar incat merita sa platesc extrapret la o bărgarie deasta din oras. Ei au si experienta si ingrediente ok.Am mancat de cateva ori, invitat fiind pe la vreun prietrn pe acasa si era asa sec, nezemos si plat,efectiv nu iti venea sa te porcesti cu el. Bărgăru si pița facute acasa sunt asa.. cat sa mananci ceva.

    00
    • Clar ai prieteni care nu știu sa gătească…

      00
    • Ioana, nu am contestat faptul ca prierenii mei nu stku sa gateasca, ba chiar am zis ca mananc de la „profesionisti” cand mi-e pofta si chiar incurajez si pe altii sa o faca

      00
    • OK. Prieteni care nu știu sa gătească burgeri, there. Nu e nici mare lucru, da într-adevăr pot ieși aiurea dacă nu respecti niște cantități de diverse. Crede-mă ca la mine se bat turcii la gura invitaților când prepar felul asta de mâncare. Pregătesc și gătesc absolut tot, inclusiv chiflele și repet oamenii baga pana crapă.

      00
  12. Si unde mai pui ca e si castigatoare de Masterchef? Tot in perspectiva alegerilor culinare

    00
    • MasterChef, emisiunea aia unde o colegă de-a ei ghicea că o brânză cu mucegai vizibil este Brie.

      00
    • Haha. Nu am urmarit dar mi se pare amuzant sa te dai (master)Chef si sa gatesti cu cartofi inghetati si sa faci reclama la Vegeta

      00
    • Stai bre…e tipa de la Mastersaf?
      Atunci pana mea de ce nu a facut tot hand-made? inclusiv carnea de burger pusa frumos la marinat 24 h…plm!!!!

      00
    • carnea de burger pusa frumos la marinat 24 h – ce ma?

      00
  13. NOU
    #52

    Angusu’ lu’ pește prăjit. Un căcat pansat. Un cotlet de porc, cu os, pe grătar sau la cuptor, bate la cur orice angus făcut „rare” sau „medium-rare” la capitolul gust.
    Putoarea n-a putut curăța 2 cartofi noi? Vai ș-amar…
    @Zoso: Haagen-Dazs e muuuuuuult peste Ben&Jerry’s la toate capitolele, din punctul meu de vedere, că le-am încercat pe ambele ș-am rămas la prima.

    00
  14. O singură observație am apropo de ketchup. Eu am trecut pe Tomi după ce am văzut cât zahăr are Heinz (chiar și ăla cu mai puțin zahăr).

    00
  15. Angus merge cel mai bine cu muștar Tecuci… Și bineînțeles sa fie well done, gen papuc…

    00
    • Vezi ca burgarul trebuie sa fie well done, altfel risti sa te imprietenesti cu buda mai mult decat ti-ai dori.

      00
    • Din cate am auzit dar nu sunt vreun expert, nu e neaparat sa fie well done burgerul daca e carnea proaspat tocata. Ceea ce nu se prea intampla

      00
    • Din cate stiu (nu sunt expert) nu e neaparat sa fie well done burgerul daca e proaspat tocata carnea, ceea ce nu se prea intampla.

      00
    • @Cristian
      te inseli. Tie cat de fripta iti place carnea de vita din biftec tartar? Crezi ca nu poti face pastila de hamburger din aceeasi carne?

      00
    • @psionics, nu sunt vreun specialist in domeniu. Asta mi-a explicat un bucatar de curand si mie imi pare ca are sens. Bacteriile periculoase pot fi prezente pe o bucata de vita doar la suprafata. Nu pot patrunde in carne. Si astfel poti sa faci un stake rare fara teama ca ai carnea aproape nefacuta in mijloc. La burger, daca a fost o carne contaminata, trebuie sa fie facut bine tot sa nu risti.

      00
    • Dacă nu rage nu-mi place.

      00
    • @Cristian
      Are dreptate bucatarul, temperatura omoara bacteriile de la suprafata. Totusi, pastila de burger se face in mod normal pe la medium-rare sau medium. Ideea e ca daca respecti igiena, folosesti carne proaspata si verificata nu sunt riscuri cu carnea de vita.
      O greseala des intalnita e folosirea aceluias cutit si blat cu diferite carnuri fara a fi spalate dupa fiecare operatiune. E pericol ridicat de contaminare si bucatarii amatori si nu numai nu sunt constienti de asta. Drept urmare ai grija ce si unde bagi in tine.

      00
  16. Daca ma uitam doar la clip nu sesizam lucrurile spuse de tine in articol.
    Gandirea critica este la alt nivel la tine Vali. Multumesc pentru articol

    00
  17. Pentru ca am facut de cateva ori burgari tot cu ingrediente de la Lidl si mi-au placut mult va las aici o scurta reteta sa-mi multumeasca papilele voastre gustative.

    https://imgur.com/a/FPUjIRu

    Tai chifla si pe bucata de jos pui mozzarella, 2 felii de cascaval afumat si 2 felii de bacon. Pe cealalta bucata pui parmezan ras si 2 felii de bacon. Carnea, unsa cu putin ulei, o pui pe grill sau intr-o tigaie incinsa. Nu tii mult carnea pe grill, max 2 min pe fiecare parte, cat sa o faca putin. Apoi bagi in cuptor chiflele si carnea pentru 10-12 min. Ca sos imi place mult unul Samurai, de la Mega; e usor picant si f bun. Daca vrei si cartofi la burger, ii bagi tot la cuptor, taiati rondele subtiri. Imi plac cu sare, piper, praf de usturoi si rozmarin. Ii las cam 30 de min sa iasa crocanti, deci ii bag cu 20 inainte sa bag chiflele si carnea.

    00
    • Salata pentru ce e???Nu-i vad rostu..

      00
    • Da bine-n poza si-ti lasa si impresia ca nu mananci asa de nesanatos. Ai bagat 1000 de kcal si inca un mm de grasime pe artere, dar hei…ai mancat si salata

      00
    • Pai pana mea pe mine mai mult ma incurca ca aluneca sosurile pe ea…

      00
    • îmi place de mor genul ăla de bacon din poză (deși cea din e mai degrabă o pastramă/șuncă crud-uscată, poate chiar ”pădurea neagră” tot de la lidl, nu bacon), dar îl urăsc cu spume în sandviciuri. dinții mei nu reușesc să-l taie cum trebuie în totalitate și întind de el într-un mod complet dizgrațios până îl rup complet inegal.
      ca să n-o iau razna îl pun în sandvich tăiat în bucățele.

      00
  18. Burger-ul iese acasa daca se respecta un minim de reguli:
    -nu esti lenes
    -lucrezi in etape, (faci azi sosul, maine chifla etc)
    -carnea sa aiba grasime ca sa se ”lege”, se framanta minim 30 minute
    -se tine un timp la frigider, se pune la fript rece (invers ca la friptura)
    -nu se frige pana se inegreste.
    -se citeste putina teorie inainte, nu se face dupa ureche.
    -nu trebuie tigai de fonta si scule de la NASA, nu ai tigaie buna il faci la cuptor,
    -cel mai bun ketchup: sos rosii, sare, piper, oregano/busuioc, zahar. daca ii pui sos worcestershire si paprika afumata iese sos bbq, daca mai pui si maioneza home made te-ai scos cu un sos super pentru burger.

    De sosuri nu discut nici nu dau retete, cine vrea are unde sa gaseasca retete.
    Legat de burgerii din oras, degeaba faci burger-ul perfect daca taranul face reclamatie ca e crud. Restaurantul din Brasov care facea cei mai buni burgeri, i-a scos din meniu.

    Si mie imi place sa mananc un burger bun la restaurant, dar:
    -daca e facut medium, e prea sarat
    – daca e gustos, e facut talpa de bocanc sau cu cartofi congelati
    -daca e si medium si cu cartofi adevarati are sos de c..t
    -daca le are pe toate de sus, il aduce tarziu, rece

    Viorel Copolovici are pe Udemy un curs bun de facut burgeri.

    00
    • Dude… Pana la urma e o chiftea în pâine cu diverse pe lângă. Acuma nu zic, logic ca sunt burgeri naspa și burgeri buni, la fel cum se întâmplă cu orice preparat, da hai totuși sa nu transformam un fel de mâncare într-unul care nu poate fi gatit decât dacă ai minim 15 diplome și minim 3 stele Michelin….

      00
    • @Ioana, cred ca burger mai simplu decat ala pe care il fac eu nu exista. Nu inteleg de ce toti gresesc si fac niste chiftele oribile. Si acasa si la restaurant.
      Cand am zis ”citit” ma refeream la ”aruncat un ochi pe un site, un minut inainte de a incepe”

      00
    • se framanta minim 30 minute – ce ma?

      00
    • Se frământă să se rupă fibrele ca să se închege. Vezi la turci cum trântesc carnea pentru kebab de masă.

      00
  19. Eu zic că are circumstanțe atenuante la cartofi. Zice că i a recomandat cineva. Oricum după cum vorbește e deșteaptă de bubuie!

    00
  20. Boss, nimic despre sophietherapy?

    00
  21. 2020 si lumea inca spune „un milion de lei”…

    00
  22. Angusul pulii, sa imi zica cat 70% grasime de porc contine pastila aia… au la selgros antricot nene de aproape un kg, angus maturat cateva luni, 90 de lei…

    00
  23. Parizăr nu a luat

    00
  24. Lasa ma carnea in pace, e burger, nu kebab

    00
  25. Confirm ce-au spus unii dintre voi, electrocasnicele mici de la Lidl sunt surprinzator de decente pentru pretul platit. Poate tin 2 ani maximum dar ffs 99 lei..La fel si unele unelte de gradinarit sau pistoale de stropit. Tomi este o basina dar la Lidl nu au Sriracha.

    00
  26. NOU
    #91

    Eh… Nu e chiar asa .
    Exemplu. Ursus Cooler e o voma sinistra. (E Ursus, te-ai astepta la ceva MACAR decent, dar nu, surpriza)
    Perlenbacher Radler e de 10 ori mai bun. Si exemple se mai gasesc.

    00
  27. Bah nene. Trist ce am citit aici despre burgeri. Singura chestie interesanta e aia cu carnea marinata, tre sa fie ceva si acolo.
    Burgeru e o chiftea amarata pusa frumos pe gratar si mancata cu paine, sosuri si ceva legume. Nu complicati chifteaua, tot ce aveti nevoie e o carne buna si mai grasa.
    Nu o aruncati la cuptor, cum am vazut mai sus.
    Painea o prajesti frumos, in putin unt.
    Pui chifteaua si, cand esti la final pui branza peste ea, pui putina zeama (apa, vin, bere, ce ai la indemana) si pui capacul. Datorita aburului branza aia se va topi frumos

    Sosul de baza este mustar+ketchup+maioneza in parti egale. Asta e ala cel mai simplu. La asta adaugi ce iti mai place si tie.

    Mie mi se pare ca obligatoriu is castravetii murati. Am mancat si fara, dar parca un castravete murat bun e la fix

    pe iuteala, am incercat cu jalapeno murat. Deloc nu mi-a placut. (plus ca atentie, ar fi ideal sa nu mancati ardei iuti murati in otet, fut stomacu). Insa, jalapeno crud…alta treaba. Jalapeno crud este o minunatie pe care nu inteleg de ce nu o folosesc mai des

    00
  28. mi-a dat fata block din cauza voastră!!!! animalelor!!

  29. Smoothie maker-ul ăla: hă, hă. Hăhăhăhăhă!!!
    Burgerii cu Angus de la LIDL sînt decenți. Aveau Trei Brazi niște burgeri demențiali dar s-a închis magazinul din cartier de cînd cu COVID-ul. Decît ketchup ordinar PLUS sos mai degrabă lua DOAR un borcan de Ajvar și știa o treabă…

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube