Oamenii au făcut economii stând acasă și tranzacțiile prin TransferGo au crescut (p)

Cine făcea economii înainte, a făcut și acum. Cine nu făcea, a descoperit câți bani pot economisi mâncând și pe acasă, făcând cafea acasă. Sunt convins că s-a comandat foarte multă mâncare online. Foarte multă. Dar tot au rezultat mai mulți bani în buzunarele românilor.

Plus românii care nu au venit în țară de Paște, și ei au făcut economii, la transport, la cheltuielile pe care le făceau în țară. Unii dintre ei au ieșit mai ieftin stând în țara unde sunt și trimițând familiilor bani.

Asta spune și statistica TransferGo, serviciul de transfer de bani, care au avut în martie și aprilie o creștere cu 50% a volumului tranzacțiilor dinspre țările vestice spre România. Și o creștere a numărului de clienți, pentru că o recomandare la vremea ei valorează aur (TransferGo are și un program de afiliere, btw).

Cele mai multe transferuri către România vin din Marea Britanie și țările nordice, iar mișcări surprinzătoare se întâmplă înspre Ucraina și Turcia dinspre Germania și Polonia.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

 1. la mine, rata de economisire a crescut în perioada asta de la 30-35% la 55-60% din venituri. dar sunt conștient că eu sunt printre puținii fericiți cu păstrarea veniturilor la același nivel ca acum 4 luni.

  în rest, cele mai „proaste” cheltuieli pe care le-am făcut în perioada asta au fost legate de făcutul plinului acum 2 luni (și au dispărut doar două linii) și cumpărarea de măști chirurgicale acum 5 săptămâni cu 150 de lei setul, set din care mai am 46 de bucăți

  00
  • Eu am economisit cel putin 1000 Euro/luna – banii de curve. Plus ceva bani de combustibil, restaurante. Ah si vacanta la ski in Austria. Si cea de Paste in Italia.
   Dar acum urmeaza sa imi scot parleala.

   00
 2. I-am folosit și eu, nu cred că am găsit alt serviciu așa ieftin, pentru a trimite bani cuiva care nu are Revolut. Nu e instantaneu, dar e foarte rapid și incredibil de economicos.

  00
 3. Cursul de schimb este urias. Mai bine faci un evort si inveti cum functioneaza Revolut.

  00
 4. Eu folosesc transferwise pentru ca este sigur, rapid si are cursul de schimb mai bun decat transfergo.Chiar acum am facut o simulare si la 1000lire convertiti in lei primesti cu 36lei mai mult prin transferwise.

  00
 5. Worldremit, Azimo, Transferwise, Revolut, Monese.
  Plin de alternative pe piata, bani sa ai de trimis sau primit.
  Pentru un one time deal Azimo si Worldremit au comision de recomandare mai mare si primele transferuri gratuite, astfel poti ajunge la un curs final mai avantajos decat Transferwise. La transferuri repetate Transferwise capata avantaj.
  Nici Transfergo nu sunt rai si in plus au suport in limba romana, ceea ce autorul nu a evidentiat ;)

  00
 6. Cum zicea cineva mai sus, mai bine te chinui sa inveti Revolut sau Volt pentru transferuri instant.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Top articole

7 zile