Cronică de film #109

White Boy Rick (2018)
Bunicel. Nu e extraordinar, dar nu e nici prost. Matthew McConaughey face un rol bunicel, Richie Merritt joacă bine și are șanse să fie un actor mare.

Support the Girls (2018)
Ideea nu e rea, dar filmului îi lipsește o direcție. Nu e nici comedie, nici satiră, nici dramă, e un amestec care, la final, nu oferă nimic. Regina Hall face un rol bun, dar filmul nu e grozav.

All about Nina (2018)
Foarte bun, dar trebuie să vă placă genul de comedie serioasă. Mary Elizabeth Winstead e senzațională, Common e șocant de bun, scenariul e mișto, nuditatea și glumele adulte sunt ceea ce trebuie.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. Uite aici film: cumparaturi pe 24 decembrie la supermarket. In and out in 50 minutes 😀

  00
  • Ăsta e SF.

   00
  • Dont’t be carnat!

   00
  • Cumparatura precoce

   00
  • Confirm! Carrefour-ul de la Ploiești Shopping City era gol la 8:15. La 9:45 eram deja acasă. (Am avut listă de cumpărături … n-am stat să casc gura și am folosit casa Self service, deși erau aproape toate casele deschise)

   00
  • Furată de pe net: „Acum o săptămână am plecat la Kaufland să fac cumpărăturile pentru sărbători. Am chemat taxiul …. și am plecat. După primele 8 ore în trafic, taximetristul dădea semne clare de oboseală așa că l-am înlocuit eu la volan și el a dormit să se mai odihnească. Când am obosit eu, am schimbat locurile. Parcă eram într-o excursie cu autocarul iar șoferii se schimbau între ei la fiecare 8 ore. Am ajuns la supermarket după 3 zile.
   După 50 de minute aproximativ mi-am cumpărat cele necesare. La casele de marcat erau cozi. Alături de alți cumpărători am decis să ne instalam corturi și să dormim în schimburi ca să nu pierdem rândul. Jumătate din produse le-am consumat acolo .. de foame. Un frizer deja își instalase acolo un scaun să ne tundă, să ne bărbierească. O alta femeie a născut și i-a pus nași pe merchendiser-ul de la Ursus și pe fata de la Casa nr. 5 care se căsătorise cu o zi în urma tot în Kaufland … cu un paznic. Au găsit și un preot la coadă iar muzica a fost asigurată de vânzătorul de la departamentul electronice care a desigilat niște boxe. În fine, a fost frumos … petrecere mare.
   Am reușit apoi să ajung la taxi. La întoarcere am făcut la fel, cu schimbul la condus. Am ajuns acasă .. dar din nefericire mi-au expirat toate produsele. Niște ouă de ciocolată Kinder chiar au eclozat.
   Mâine mă duc iar la cumpărături. Cine vrea să petrecem Revelionul împreună mă găsește la Casa nr. 7, că acolo mi-am găsit și jumătatea. La mulți ani!
   Apropo, taximetristul a fost băiat de treaba și mi-a făcut o reducere la cursă, așa am plătit doar 11.325 de RON că mai aveam și un voucher de 5 lei”

   00
  • Kaufland Ploiesti Nord – dus la 7:30, la 8:20 plecam de acolo. La dus erau vreo 20 de masini – deschisese la 7. La plecare era parcarea plina.

   00
 2. Bird Box – e simpatic tare

  00
  • Ai scris la misto? Bird Box e un scuipat de film, nu stiu daca au adaptat sau nu ideea din A Quiet Place dar actorii joaca prost si previzibil, ideea centrala a filmului nu are o logica si multe altele.

   00
 3. Recomand un film spaniol si unul francez, ambele văzute recent:
  – El bar (2017)
  – Epouse-moi mon pote (2017)

  Ar trebui să dăm o șansă filmelor europene, unele sunt cu mult peste ce ne oferă americanii.

  00
 4. Va recomand si eu o comedie buna daca nu ati vazut-o deja, Death at a Funeral (varianta britanica din 2007 nu prostia asta cu negri americana).

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube