FHM SUA se inchide

Publisherul britanic Emap a anunţat închiderea ediţiei americane a revistei FHM, motivul invocat fiind piaţa publicitară dificilă din Statele Unite, informează Reuters.
FHM, revistă lansată pe teritoriul Statelor Unite în 1999, le-a garantat companiilor care îşi făceau publicitate în paginile sale un tiraj lunar mediu de 1,25 de milioane de exemplare, însă revista a pierdut bani în prima jumătate a anului fiscal, după ce veniturile sale au scăzut cu 20%.

FHM a ieşit prima oară pe piaţă în urmă cu 20 de ani, sub numele For Him. Emap a relansat revista sub numele FHM în 1994, în Marea Britanie.
(mediafax)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. Interesant la FHM US era ca daca incercai sa te abonezi iti trimiteau 2 numere gratis(+ alte 10 scrisori in care te rugau sa achiti abonamentul pt. 1-2 ani).
  Daca toti au facut ca mine…nu ma mira ca au dat faliment..
  Pacat!

  00
 2. Uita-te si la FHM-ul romanesc la BRAT si SNA si vei vedea si aici niste cifre firave.

  00
 3. Internetul (si blogging-ul): inamicii numarul unu al presei traditionale

  00
 4. Pai cred si io: in SUA reclame la tigari nu, la bautura nu, la orice, cine sa mai dea bani seriosi de reclame in FHM…unde mai pui, cum zice Oradeanul, ca poze cu femei si articole de genu’ fhmului gasesti pe net gramada, zilnic

  00
 5. Concurenta lui FHM in Romania este Maxim sau High Life nu Playboy.

  Playboy are cu totul alt target…

  O singura data am facut abonament la o revista, si dupa ce am primit prin posta 4 numere bo?ite ingramadite de postas in cutie am primit revista, un mic supliment si o scrisoare prin care imi explicau „plastic” ca au dat faliment.

  In ultima vreme, am observat ca si Capitalul te bombardeaza cu taloane de abonament… eu zic ca pana la vara nu va mai exista revista Capital. 😛

  00
 6. deci dispare presa scrisa incetul cu incetul

  00
 7. FHM > Maxim > High Life

  Si da, Playboy are alt target, mie unu’ personal nu-mi place. Poze cu gagici goale gasesti pe net 🙂

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube