Femeile, Naumovici și bătaia

Acum vreo două luni, când am scris prima oară că Johnny Depp o bătea pe nevastă-sa, fetele au sărit un pic de funduri în sus, că e o minciună, că nu există dovezi, că bla bla.

Ieri, tipa a anunțat că donează toți cei 7 milioane dolari obținuți în urma rapidului divorț, care a fost rapid pentru că…o bătea.

Eh, ieri a zis și Bogdan Naumovici că femeile nu prea sunt șefe la creație că nu sunt destul de creative. Toate femeile din publicitate și alte domenii au luat foc, una nu a stat să se gândească la ce spune omul mai exact (“alea care au meritat, au fost promovate”).

Una, până la ora asta, nu a zis nimic de Johnny Depp, dar toate sunt de acord că e nasol ca femeile să ia bătaie. Bine, aparent dacă o iei de la un bărbat bine, nu se pune, că e cu dragoste, și a venit și în România și a făcut și filme bunicele.

film-gone-girl-1

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

 1. Si daca ala nu te bate inseamna ca nu te iubeste

  00
 2. ai pus-o pe Rosamund; asta femeie de pus la creaţie!

  00
 3. Naumovici asta arata unde s-a ajuns cu piata de ‘creative’ … Se copie tot de afara, pana si declaratiile. Dar daca nenea ala din Anglia a trebuit sa isi dea demisia pt astfel de afirmatii asta din Romania incearca doar sa-si faca reclama

  00
  • Nu se copiaza numai din afara. Mie mi s-a copiat aproape cuvant cu cuvant un comunicat de presa, dat pe un subiect anume (obtinerea certificatului ISO). Chiar si declaratia CEO-ului a fost 90% identică, schimbat numele lui și al firmei. La un an distanta. Compania care a trimis comunicatul este clientul unei mari agentii de la noi.

   00
 4. NOU
  #6

  Femeia a fost, este si va fi sclava/inferioara barbatului. E dovedit științific nu ai ce face, asta e tristul, dar cruntul adevar. Nu pot mai mult. Nici Merissa nu a putut cu corporatia Yahoo-ului minunat, nici aia care râneste ca tuta pe gresia din baie. Ne mulțumim cu ce avem ??

  00
 5. Si de unde rezulta, din linkul acela, ca o batea?

  00
 6. Dilema: in urma cu fo’ 3 zile presa vorbea de close to 10 mil setlement.
  Amu’ fata doneaza 7 milioane …

  Hmmm … unde s-au evaporat 3?

  00
 7. Pai nu ai vrea sa stea sa ia bătaie de la tine, sau de la mine. Dar un Deep, Pacino…ăștia sunt ok.
  Cred ca sunt ceva exemple și autohtone. Andreea Marin cu Fane Presley. Iar ea militează acum pt drepturile femeii, în condițiile în care tot el a părăsit-o.

  00
 8. Esti printre putinii care si-au pus problema ca femeia chiar a fost batuta

  00
 9. Uite, aici ar putea sa obtina si Naumovici o explicatie si cred ca si tu.
  https://pagesix.com/2016/08/20/the-ugly-double-standard-that-protects-these-hollywood-bros/
  Mentalitatea asta e tinuta in viata de tovarasi ca Naumovici cam peste tot. Nu ca ar avea dovezi…de la cercetatorii britanici ca femeile sunt asa si pe dincolo, ci pentru ca societatea e cam de cacao si desi zburam prin spatiu si construim rachete suntem la fel de inapoiati ca acum tspe mii de ani. Acolo e batalia, sa evoluam la nivel uman, empatic, social etc. Anyway….

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube