Fantoma lui Iliescu la Cotroceni

Sondajul dat ieri publicităţii, în care PSD are cu 3 procente mai mult decât PDL, e o pisică mişto. Dacă e. Nu votaţi cu PDL? Bun, staţi sub PSD încă 4 ani, să vedem dacă vă place să vă fută iar Hrebenciuc, Mitrea şi Năstase!

Ca în 2000, când PSD au scos pisica Vadim la inaintare! Nu îl vreţi pe Vadim? Atunci votaţi cu tătuca Ilici! Şi toţi liderii politici mai spălaţi, preocupaţi până atunci să se bată între ei l-au susţinut pe Iliescu la preşedinţie.

Studiile alea care zic că românul votează contra nu mint. Ia să vedem dacă le iese…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

 1. Cat traiesc eu, nu am sa votez cu PSD !

  00
 2. Bine ca ai pareri !!

  00
 3. Si acum vin si te intreb,daca tot pozezi intr-un formator autentic de opinie,pe cine ai vrea tu sa votam?! pe cei ce slujesc profundului marinar ?!

  00
 4. Pai m-am speriat! eu am mai spus ca singura solutie in care mai cred si pe care incerc sa o pun in aplicare este schimbul de mentalitate si de „generatii” politice,doar asa ne mai putem salva si mai putem spera la normalitate.Doar ca simplii si modesti spectatori plictisiti si rutinati nu vom avea niciodata vreo sansa de a schimba ceva.

  00
 5. ca romanul voteaza contra sau nu, nici nu conteaza, nu este chiar o comparatie vadim – iliescu, am apucat sa gustam psd-u inainte de 3 ori ca sa ne convingem ca nu merita(sau ca da in opinia unora). nu mergem chiar orbeste de data asta.

  si putin conteaza pana la urma cand o sa fie iar tot guvernul fractionat in 3 grupari care o sa dea vina una pe celelalte doua, absolut nimic nu o sa se schimbe.

  00
 6. Oricine!! psd nu are ce cauta la putere

  00
 7. @florin: ah, nu, mie imi sunt antipatici toti.

 8. Zoso, nu-mi pari deloc impartial, si nu mi se pare ca-ti sunt tot antipatici. Asa putin, parca te vad imbracat in portocaliu. ;)

  00
 9. @zetu: negru, maro si uneori verde. dar il prefer pe base lui ilici.

 10. apropo de uninominalul asta, este un editorial intr-un ziar constantean care subliniaza cel mai bine „problema” lui : !.html

  pana la urma, nu sa schimbat mare lucru

  00
 11. e bine acum ca putem sa votam omul si nu partidul , bine votam pe un om care reprezinta un partid, dar poate acel om chiar merita votat chiar daca face parte dintr-un partid care ne’a macat de la revolutie incoace , de exemplu candidatul psd pentru deputati din colegiul de care apartin e un om care merita votat pentru ca a facut multe in special pentru localitatea mea , insa nu imi place psd ca partid si nici primarul care e tot din psd

  00
 12. Bre, daca nu aveti cu cine sa votati, cautati pe buletinul de vot pe reprezentantii minoritatilor nationale, care sunt trecuti in toate colegiile. Poate gasiti acolo vreun grec, armean, machidon, italian demn de incredere :)

  00
 13. Fantoma..vie. Ia uite-l ce virulent combate el capitalismul acuma la A3, de vreo ora! Cum incearca el, la retragerea sa de pe scena, sa de-a lovitura dreptei…, sa iasa la rampa spre a lauda PSD, sa indemne la vot romanii pentru fostii comunisti…

  Duca-se invartindu-se tov. Ilici.
  Acum el nu intelege ca a trecut vremea gargarei comuniste si a discursurilor desantate, a vrajelii. Mai cu seama in vremuri ca acestea, de criza.
  Stanga, mergand cu Ilici, Mitrea, Nastase, Hrebe, Oprisan s.a. ori „prostanacul” Geoana, Dragnea s.a., nu poate arata decat demagogie si lipsa de solutii, inclusiv in economie.

  00
 14. Voi chiar va puneti sperantele in politicieni? Chiar nu realizati ca orice ne-ar conduce, lucrurile vor ramane neschimbate. Si asta pentru ca politicienii nu sunt decat exponentul societarii romanesti. (nainte sa se schmbe ei, tre’ sa ne schimbam noi, cei 23 de milioane.

  00
 15. Ilici &co n-am votat niciodata;
  Base m-am fript o data, gata pa si pu la gara;
  Moliceanu pacat de particula „liberal” au umplut-o de sange;
  pc, udmr, png, prm nu exista pt mine.

  in concluzie nu votez

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube