Ce faci când eşti prins înşelând?

Ce facem dacă nu am fost destul de discreţi şi am fost prinşi de soţie/prietenă/amantă înşelând? în primul rând, există două situaţii de “a fi prins”: când suntem prinşi în fapt şi când suntem prinşi în alte situaţii.

Prins în fapt

Pentru prima situaţie nu există soluţie. Divorţ, ura şi la gară. Oricât de mult ar vrea sa vă ierte şi oricât de mult i-aţi jura că veţi fi credincios de acum încolo ea vă va privi cu neîncredere. Nu veţi mai putea ieşi cu băieţii, nu veţi mai putea întârzia, nu veţi mai putea avea numere de telefon ale unor femei în agendă. Şi decât o viaţă de reproşuri şi nervi, mai bine un divorţ sănătos.

Cineva face ceva undeva

Situaţia a doua porneşte cu o întrebare: cât de mult vă pasă de persoana înşelată? Vreţi să refaceţi relaţia cu ea? Dacă nu, procedaţi ca mai sus. Dacă da, atunci există o singură soluţie: negat totul. Orice ar zice ea, orice dovezi ar avea, negaţi totul. Faceţi scenarii, în funcţie de ce probe are, pregătiţi răspunsuri la orice. Şi, mai presus de toate, nu fiţi extra afectivi, pentru că femeile vor crede că vă cereţi scuze pentru că aţi călcat strâmb. Nu exageraţi cu atenţia sau cu cadourile, comportaţi-vă normal.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

5 comentarii

  1. Poate par idealist insa cel mai indicat e sa nu ajungi sa inseli. Daca iti curg balele dupa ce are altul in ograda si dupa pasarica alteia mai bine renunti din timp la ce ai acasa, pentru ca e evident ca nu te mai multumeste. Iar daca totusi nu te regasesti in relatii stabile si stii ca nu poti sa dai dovada de fidelitate, ramai in continuare burlac convins.

    00
  2. Sfaturile-s vechi, da’ bune! 🙂

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.


Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.