Să facem un pic de new media cu Gândul

gandul_nu_stie_sa_puna_linkCe poate fi mai frumos decât să furi un ditai articolul de 3.600 caractere? Să îl furi, să faci câteva mii de afişări cu el (deci bani din reclame) şi să nu dai link autorului care s-a chinuit câteva zile să îl scrie.

Mari deontologi ăştia de la Gândul. Poate mai ţineţi minte strategia lor de anul trecut, când luau articole de pe bloguri şi cereau bloggerilor să le pună link, strategie care a ţinut până când şi-a dat seama toată lumea că e o tâmpenie.

Să facem un pic de new media cu GândulŞi o fotografie (de la Balul Acamidei Caţavencu 2010) cu Gheorghiţă Ion, fost new media manager la Gândul.info, acum la Catavencu.ro. Pentru corectitudine, m-a rugat să nu pun poza cu el pe net, dar am realizat că nu am nimic de pierdut, oricum nu mai primesc linkuri de la catavencu.ro. Ce rău poate să îmi facă e să lase în continuare siteul aşa, necitibil, pentru că publicul nu ştie nimic.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. zoso, sunt rautati gratuite. atat faza cu fotografia ( https://zoso.ro/photo-netiquette/ ) cat si asociarea mea cu un site cu care nu mai am nici o legatura de multa vreme. asa cum nu are nici o legatura catavencu cu treaba asta.

  00
 2. Nu prea le am eu cu on-line-ul, dar plagiatul e tot furt. nu se poate face o plangere pe undeva impotriva astora? Eventual sa va uniti mai multi bloggeri si sa le ardeti un proces, poate asa se vor linisti…
  Ca daca nu ia nimeni atitudine, nu se intampla nimic si lucrurile vor continua: Voiculescu, Vantu si care or mai fi vor face bani, ca si pana acum, pe spinarea altora…

  00
 3. Înțeleg că te-a supărat Gheorghiță că n-a eliminat un text din 2009 al lui Prisăcariu. Sau că nu pune linkuri. Mari erori strategice. Cred că trebuie decapitat direct. Să-i pui poza de la bal lângă un text care nu are legătură cu el este mult prea puțin.

  00
 4. ai fost suparat ca te-au scos din comunitatea gandul?

  00
 5. metoda asta vad ca pare sa se practice peste tot, sa nu dai un link autorului e ca si cand vrei sa fi mai sus decat autorul …

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.