Extensii de Chrome stricate

One Window
Făcea ceva simplu: unea toate taburile într-o singură fereastră deschisă. Acum nu mai merge. Nu știu de ce. Nu mai are nici opțiuni de configurare. Folosesc Merge Windows în loc.

Tweet this page
Extensie simplă, care făcea fix asta, dădea pe twitter pagina pe care eram. Din status, retardaților care faceți extensii de share care îmi deschid un tab cu twitter.com. S-a bulit azi.

SilverBird
Sunt 2-3 extensii cu numele ăsta, unele pe alb, altele cu teme, unele cu fonturi aiurea, altele fără spații între tweeturi. Cel mai nasol la ele e că au moment în care se blochează.

Idei?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

 1. La CoolNovo mă enervează că atunci când deschid dashboard-ul de la wordpress, o ia razna: trebuie sa clickăi de 2-3 ori un buton ca să ia comanda, dacă inserez o poză în articol şi vreau să îi modific dimensiunea (să „trag” de ea), nu merge, că se albăstreşte poza şi nu o mai pot prinde de margini. Şi la Chrome face la fel.

  00
 2. Eu sunt ‘fanboy’ Firefox si era un singur addon care imi placea si era cu adevarat necesar, Foxytunes daca-l stie careva… Ei bine, l-a cumparat Yahoo si de vreo 2 ani a fost abandonat in analele internetului.

  00
 3. probleme de tweeterist :)

  00
 4. O fi inceput Zombie Apocalypse si nu stim noi. Sau idiocracy :D A luat-o lumea razna.

  Din aceeasi categorie: Facebook unde, desi ai buton de hide events, la urmatorul F5 eventul e tot la tine pe wall, selectezi „most recent posts” dar primul e tot unul de acum 5 zile, extensia Chrome de mutat poze din Facebook in Picasa, care a crapat de mult, etc. etc.

  00
 5. Eu am descoperit adblock, imi face experienta de navigat mai usoara. Sper sa nu se strice.
  La cele cu care ai tu probleme, meh, se intampla, probabil e o chestie uitata de un programator cand s-a facut versiunea noua de Chrome sau de extensie.

  00
 6. Asta e SilverBird-ul pe care il folosesc de destula vreme si merge brici: https://chrome.google.com/webstore/detail/silver-bird/encaiiljifbdbjlphpgpiimidegddhic

  Nu-mi amintesc sa se fi blocat vreodata.

  00
 7. Pentru Twitter, vezi că Bit.ly are o extensie de share pe twitter/facebook. Click pe ea, click pe Send (parcă puteai şi să editezi, dar default e titlul paginii) şi aia e. Am scăpat de problema asta cînd am trecut pe Safari, care are buton dedicat.

 8. In cazul extensiei Tweet this page, probabil folosesc Twitter API v 1.0. Cei de la Twitter au anuntat ca vor renunta la el din iunie.

  00
 9. Mie mi s-a stricat tot chromeu-ul, adica, pe orice pagina intru imi da rahatul ala de eroare cu Shockwave flash. Am incercat upgrade, reinstalare, varianta cu opritul din extensie…nimic. Ce se intampla cu Chrome?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube