o explicaţie pentru eşecul socializării .ro

Adevărata explicaţie cred eu că ţine de inapetenţa pentru socializare a românilor, inapetenţă dovedită şi de eşecul site-urilor de socializare de la noi sau de numărul redus de români pe site-urile clasice externe.

pe politichii

social networking, dot ro

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. pai la romani nevoia sexuala apare pe la 12 ani, mai ales la tara
  pana sa afle manelistii ce e ala e-mail, actioneaza de voie
  ma rog, asta e parerea mea, ca siteurile de socializare on-line sunt folosite doar pt combinat

  00
 2. NOU
  #2

  Dar Hi5? Ala nu e esec.

  00
 3. Omul are tone de dreptate… De la cap până la coadă. Dar aş adăuga totuşi că nici filmele nu mai sunt ce-au fost… Singurul film la care m-am uitat cu plăcere, ieşit

 4. Moxx: te referi la hi5 :)

 5. eu cred daca in Ungaria exista, in Polonia exista(pe langa chestiile anglo-saxone mari) si la noi poate sa existe. Nu cred in exceptionalismul romanesc in problema asta…
  Pur si simplu nu a fost executata nici o solutie serioasa.
  Unele situri de dating au aparut in alte vremuri si s-au cam uscat, sunt invechite si pline de gunoi, jucatori mari ca Neogen nu sunt intrati cum trebuie pe nisha asta(desi tot zic ca sunt …), sunt cateva situri irelevante pe plan local…Socializeaza.ro e prea plat si simplist, pe o idee veche(si alte greseli care nu vreau sa le prezint aici)
  siturile externe pot atrage romani, dar e o propozitie limitata…o retea relevanta cu romani trebuie sa fie un proiect romanesc…
  tot asa cum Trilulilu e un youtube local,cred ca merge si pe zona de social networking…
  daca e concept bun si executie buna….

  00
 6. Site-urile de socializare sunt doar victime colaterale ale lipsei de aptitudini pentru socializare/sociale. Românul nu are nevoie de ceilalţi (decât, cel mult, ca public admirator – vezi „ţăranul din spania”). Problemele şi le rezolvă singur, de cele mai multe ori apelând la şpagă, nu la canalele oficiale. Nu a descoperit

  00
 7. frumos articol, cap coada :)

  00
 8. „Adevărata explicaţie cred eu că ţine de inapetenţa pentru socializare a românilor, inapetenţă dovedită şi de eşecul site-urilor de socializare de la noi sau de numărul redus de români pe site-urile clasice externe.”

  Eu cred ca unii incurca socializarea normala, traditionala cu cea artificiala, digitala. Prin ce mega proces al gandirii s-a ajuns la concluzia ca numarul relativ mic de romani pe site-urile de socializare este o dovada ca romanii nu socializeaza?!!? Daca se gasesc mai putini romani pe internet, nu inseamna ca se gasesc MAI MULTI care socializeaza in viata reala?
  Daca stam putin si nu mai sarim la gatul romanului incult_nespalat_salbatic si mai analizam o data datele, ar reiesi ca o societate normala ar fi cea in care socializarea se face mai mult fata in fata si mai putin monitor-monitor.

  Legat de numarul mic de romani pasionati de cinematograf, nu vad cum asta este un semn ca romanii nu socializeaza, deoarece nu vad cum cinematograful e locul de baza in care romanii se pot intalni. Daca mai punem la socoteala si conditiile intalnite in unele cinematografe, cred ca se clarifica de tot situatia.

  Sunt satul de asemenea concluzii trase in urma unor cercetari personale, probabil putin Google+Wikipedia, care sfarsesc prin a generaliza in stanga si-n dreapta, poate-poate iese articolul destul de lung si de acru.

  00
 9. Idem Florin Grozea…dar hi5?

  Toate site-urile de socializare din Romania nu vor avea niciodata succes daca se merge pe baza de invitatie.

  Alt defect al celor ca socializeaza este ca nu pun accent pe tineret (12 – 16 ani) . Acest segment este cel care face diferenta si cred ca este cel mai numeros segment de pe internet si nu cred ca gresesc!

  00
 10. skippy, pai asta voia si cristian sa sublinieze. incompatibilitatea vine de la nesimtirea si cojile scuipate pe jos.

 11. Îl secondez pe Iulian. Faptul că nu-s români pe aceste site-uri e un eşec al site-urilor de socializare existente, sau al conectivităţii reduse a românilor la Internet, sau poate al unei incompatibilităţi

  00
 12. cristi, cum sa socializezi tu cu alti oameni daca nu esti capabil sa urmezi niste indemne/reguli simple: inchide telefonul, nu vorbi tare, nu plescai, nu scuipa seminte?

  asta era asocierea.

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube