Biletele la Deep Purple

Se vor pune în vânzare de mâine pe gigs.ro şi vor costa după cum urmează

Categoria 1 – VIP, Tribuna 1, central – 238 RON;
Categoria 2 – Tribuna 1, lateral – 148 RON;
Categoria 3 – Teren, zona 1, in fata scenei – 78 RON;
Categoria 4 – Peluza- 68 RON;
Categoria 5 – Teren, zona 2, lateral – 38 RON.

via metalhead

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

 1. straight VIP

  00
 2. atmosfera e in fata scenei..

  00
 3. In 2000 am dat 1milion patru sute pentru un concert Yes, asa ca nu ma socheaza chiar atat de mult preturile. Unele e drept sunt mai „piperate” dar e bine ca sunt mai multe optiuni pentru mai multe puteri de cumparare.

  Pentru noi din Timisoara mai este si optiunea Budapesta. Discutam cu ai mei ca se canta si in Ungaria in saptamanile astea (inca nu stiu sigur daca inainte de Bucuresti sau nu) si preturile sunt si acolo destul de OK. Si cred ca este totusi mai aproape pentru noi.

  Ma bucur sa vad ca atitia artisti de mare calibru „calca” in Romania. I-am avut pe Uriah Heep deja de 2 ori, Jethro Tull au fost si ei .. acum Deep Purple. La cat mai multe asemenea spectacole …

  00
 4. Dar parca se vandusera toate de la peluza A si erau oricum doar 2 categorii de preturi. Astia au cumparat dinainte si acum fac bijnitza?

  00
 5. s-au vandut? pai… eu am rugat-o pe prietena mea sa caute bilete de vreo luna si nu se pusesera in vanzare nicaieri! am ratat momentul?

  00
 6. Salut,

  Noi am organizat o excursie din Sibiu pt concert si nu am vandut toate locurile, asa ca mai avem bilete de 78 lei. Daca e cineva interesat ne gaseste in zona stadionului, un autocar Bova alb. Ajungem in jur de ora 16:00. Tel. 0745061672, Sebastian.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile