erepublik finantati cu 550.000€

finantator tot alexis bonte.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

16 comentarii

  1. e dublat postul…

    00
  2. Hmmm… erepublik…pretty looking. Si ?!? Vezi, de-aia nu-s eu un Bonte. Nu ma prind in ce sa bag banu… :(

    00
  3. pai erepublik nu e numai pentru online-ul romanesc. Este un fel de browser game capitalist :) dezvoltat de un roman in parteneriat cu niste francezi, daca mai tin eu bine minte.
    Si sa investesti 550 000e intr-un browser game nu mi se pare de loc o idee proasta.

    Daca urmaresti putin incotro se indreapta lucrurile o sa observi ca piata de jocuri pentru pc pierde teren in fata consolelor, care, cel putin la noi, sunt vazute exact ca niste jucarii pentru copii. In plus cu se sa-si mai piarda tanarul corporatist timpul pe la birou, daca nu jucandu-se dea marele corporatist sau stiu eu ce conducator de triburi :)

    00
  4. Mi se pare un pic cam mult :D. Oare in cat timp isi scoate atatia bani din reclama. Poate are de gand sa il vanda peste 1-2 ani cand o sa aiba cateva milioane de utilizatori…

    00
  5. mai multe detali in ultimul articol din zf :)

    00
  6. Aparent acest Alexis Bonte are mare incredere in online-ul romanesc…sau stie el ceva si nu se spune si noua..

    00
  7. @usuck: la browser games venitul nu vine numai din reclame. chiar daca conturile sunt free intotdeauna vor exista optiuni pro etc. care vor fi pe bani. Intr-adevar amortizarea investitiei nu se face prea rapid, dar si cand intri pe profit intri bine de tot.

    Gandeste-te la costurile de administrare.. sunt infime in comparatie cu profitul. De exemplu travianul nu are reclame de loc si „traieste” foarte bine.

    00
  8. da asa este. Jocurile tip browser au devenit din ce in ce mai poplare.

    00
  9. deci trilulilu face profit ;)

    00
  10. ce tehnici de promovare au si astia! anunta marea cu sarea si jocul tot in stadiul de acum 4 luni a ramas , acum 1 luna George Lemnaru era anuntat milionar in ieuro! ( …hai sa fim seriosi :)) momentan Bonte plateste doar articole prin presa ( o fi invatat el ceva prin francia! )

    00
  11. Mda… stie careva cum imi pot face cont ? e doar pe baza de invitatie ? daca da… rost de invitatie… ? :))))

    00
  12. Ionutz > da un mail la invites@erepublik.com si spune ca ai vrea o invitatie

    00
  13. nu e tot el finantator… e un fond de investitii (international, nu familial) cu 500.000 EUR si inca un investitor privat cu 50.000 EUR…

    00
  14. Joc de 1 luna si mi-am calcat promisiunea facuta acum vreo 2 ani de a nu mai juca MMORPGs.
    Poate asta se datoreaza faptului ca e suficient sa intri 5 minute zilnic pentru a te mentine la cel mai inalt nivel posibil.
    Asta spre deosebire de celelalte jocuri online unde castiga maniacii care petrec 25 de ore pe zi sau care isi fac 1001 de conturi false.
    Cam greu cu invitatiile, am stat la coada 1 luna pana sa primesc invitatie la joc.

    00
  15. Am primit invitatie in cateva ore. Fiecare jucator poate invita alti 5. Jocul e asa si asa, mai au de muncit la el, e inca in beta. Daca ramane cum este acum o sa ma plictisesc repede de el, mai ales ca mai joc alte 2-3 jocuri pe browsere.

    00
  16. Daca doreste cineva invitatie la jocul erepublik, poate sa trimita e-mail la joparla@yahoo.ca si le voi trimite eu invitatie.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.