Economie de litere

Urăsc oamenii care folosesc “ms” in loc de “merci” şi “k” în loc de “ok”. Ce pana mea, protejăm pădurea tropicală dacă facem economie la 3 sau 1 literă?

realitatea

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

25 comentarii

 1. NOU
  #1

  Opozitia tace si inghite! :))

  00
 2. mai sunt oameni care, in loc sa rada la o gluma, vorbesc si spun: „Lol”.

  00
 3. Fiecare musca din ce poate, la mac musti din sandvis, dar guvernul a zis ca o sa impoziteze pensii, salarii, dobanda de la banca. Deci urmand exemplul doctorului Ciomu, nu va fi decat un nou impozit. daca ia 24% din penis , oare crezi ca romanul nu se mai descurca ?

  00
 4. Asta le întrece pe toate.

  00
 5. mai tare musca realitatea. :))

  00
 6. Plauzibil, tinand cont de postul de televiziune la care ar fi aparut. Problema e ca aceste imagini sunt foarte usor de falsificat cu programe simple de prelucrari grafice…

  00
 7. Dacă guvernul mușcă din penisul poporului, opoziția ce paște? =))

  00
 8. :)) Buna poza.

  00
 9. faceti ceva cu robintel asta.dau peste tot de el .e ca ochelaristul ala gras al clasei care se baga si el in poza cu smecherii clasei.

  00
 10. retard`s :))
  a mai remarcat cineva ca din momentul pactului dintre pc si pnl antena3 are seara in emisiuni burtiere si restul chestilor cu alerts pe fond galben ? nu aveau altfel in teme si alte alea culoarea aia, o ardeau cu albastru si rosu cat avea felix o treaba cu psd`ul.. vad ca si realitatea a bagat tot galben..

  00
 11. din al cui penis musca?

  00
 12. Te urasti pe tine? La un articol anterior ai scris W7. Sau asa e mai tech?

  00
 13. Eu n-o inteleg p’aia cu „nope”. WTF, este mai simplu sa scrii „nu”. Chiar nu vad logica, dar ce logica cer eu acolo unde e vorba de moda?

  00
 14. @fred

  N-ai vrea tu să mi-o sugi puțin, numai puțin să mi-o înmoi între buzele tale moi? Te rog! Umblu pe unde vreau, ce plm!

  00
 15. deci eu detest oamenii gen Dan – comentariul 2, de fiecare data, la orice poza sau videoclip, pe orice site, exista cel putin unu care stie cum a fost facut totul, nu conteaza, exista cativa mai cu mot, chiar si pe siteuri straine am observat genul asta de oameni care in special sunt romani !

  00
 16. Urăsc oamenii care folosesc “pana” in loc de “pla” […]

  00
 17. Eu fiind mai din provincie nu înţeleg legătura între „ms” şi „merci”. Aaaah poate pentru că scriem „mersi” în loc de „merci”. Încep să înţeleg.

  00
 18. Deci nu pot sa suport oamenii ca Adrian si fred, care nu suporta alti oameni la randul lor!

  00
 19. asta e buna s-o preia antena 3

  00
 20. 1. Nu suport nici unul din comentatorii de mai sus. :D
  2. Poza e fake, am urmarit emisiunea cap coada, n-a aparut asa ceva. Not!
  3. Not intra la categoria decrisa de tine sau e in antiteza?

  00
 21. Pe mine ce mă deranjează mult e folosirea literei „q” în exces și prost!
  Și dacă tot e să-mi spun of-ul, deși nu are nici o legătură cu subiectul…mă scot din minți cei care dau Buzz, adică…încep direct cu Buzz! Dacă sunt la laptop…nu e nevoie să dai Buzz, că doar văd, aud, sunt acolo…și îți răspund, după ce tresar, iar dacă nu sunt la laptop…degeaba dai Buzz, că oricum nu aud, dar tot mă enervez, că văd că ai dat și ești așa disperat/ă! Nu înțeleg oamenii aștia…

  00
 22. Tot genul asta de economie e si cu „p-ta” in loc de „piata”. Daca englezii au scurtat „square” in „sq.” si francezii „place” in „pl.” romanii nu puteau ramane ei prosti sa nu scurteze „piata” in „p-ta”.
  Sau poate nu-s eu informat, asta ar putea fi varianta noua pentru „puta” numai ca fiind in spatiu public o cenzurezi cu cratima si iese „p-ta”. Ca e prea de tot sa spui pe sleau „concert in Puta Constitutiei”, „expozitie in Puta Unirii” sau chiar „mars intre Puta Constitutiei si Puta Presei Libere”.

  00
 23. Ms si K mai e cum mai e… dar sa vezi cand incep cu romgleza abreviata si adauga o nota latina folosind q in cele mai neinspirate combinatii…

  Asta ca sa ne intrebam dupa aia „De ce naiba nu stie poporul roman sa vorbeasca?” uite de asta… ei vorbesc romgleza latina abreviata… nu romana.

  00
 24. seamănă mai mult a adevăr. oooofff, toate guvernele sunt la fel.

  00
 25. Parerea mea e ca aceia care folosesc astfel de prescurtari le-au preluat din conversatiile de pe messenger, unde se foloseste des si „ms” pe post de „merci/mersi” si „k” pe post de „ok”.
  Unii copii scriu si la scoala prin lucrari ca pe messenger (sau, cum zic ei, pe mess)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube