Dumneavoastră de unde sunteţi?

Bestfest. Mă preia gagica de la PR, ajungem la poartă. Cine sunteţi? Gigel. De la ce firmă? Habar n-am. Cum adică nu ştiţi? Eu sunt blogger, nu lucrez la nici o firmă. Deci nu ştiţi. Bun, ia să vă controlăm. Noroc cu tipa de la piar, care i-a tras două după ceafă şi i-a oprit avântul pionieresc.

Premieră de film. Dvs? Da, Gigel + unu. De unde? Habar n-am. Cine v-a pus pe lista? Firma X. Ah, de la ei sunteţi. Nu, nu sunt de la ei, sunt liber profesionist. Ah, păi şi atunci? Fată, sunt pe lista? Păi nu sunteţi! Caută mai bine! Ah, da, sunteţi! Păi şi atunci? Trebuie să am analizele la zi ca să intru?

E grele astea cu internetele. E greu să controlezi o listă la intrarea la un eveniment.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. Asta pentru ca la noi se merge pe sistemul portarul, functionarul si taximetristul sunt de fapt patroni si restul pulimii sunt niste fraieri. Ce daca esti pe lista? El, ‘care este el, almanahe’, are drept de viata si de moarte asupra ta.

  00
 2. Vezi ma daca nu te cheama Cristina (aka Pyuric) si nu dai frumos din gene! Aia e… las ca te faci tu mare blogger si o sa te stie toti! :)) =))

  00
 3. nu ii intereseaza pe tine de unde esti. daca esti pe lista si ai un act de identitate e de ajuns.

  00
 4. vezi daca nu esti simona senzual/mugur mihaescu, nu te cunoaste lumea. eu zic ca e vina ta ca supra-estimezi persoane „cheie”. Esti patit si cu lectia invatata. Data viitoare „buna ziua sunt X, nu am emisiune la proTV dar incerc, se poate sa intru si eu sefu?” scenario.

  00
 5. @anon: nici chiar asa. desi am poza cu tata Cabral in portofel :D

 6. Asta se trage tot de la revistele gen Cancan si alte basini. Ele promoveaza afisarea pseudo-vedetelor cu orice pret. Plus ca romanu’ tre’ sa stie el cine esti, din exces de zel si din mahalagism. Exces de zel cuplat cu lipsa de sobrietate si profesionalism, deh. In mod normal te uiti pe lista, numele e ala, you’re gettin’ in, la revedere.

  00
 7. cum?1 inca nu te recunoaste TOATA lumea „pe strada”?!

  00
 8. Get a „Fuck me! I’m famous” tshirt =))

  00
 9. @t3mb3: incepe sa iti para rau ca ti-ai tras-o cu mine, rite? :P

 10. ce esti rau bre, poate tipa folosea un laptop si facea sort-uri in functie de numele firmei, cel in functie de last sau first name nu-i mergea, simplu :P

  00
 11. Mai lucreaza la notorietatea offline, ca si aia e buna la ceva :)

  00
 12. @Flo: o sa candidez la presedintie :)

 13. mie-mi place cum se schimbă atitudinea celor care iniţial te ia tare după ce află cine eşti :) priceless

  00
 14. @zoso: ai vazut tricourile cu obama si textul sub poza lui cu „hope”. eu nu cred ca tii unde trebuie poza cu cabral. fuga la magazin si trage imprimeu cu acea poza valoroasa(cabral ar fii mandru), eu imi caut poza mea cu 50 cent … doar sa fiu sigur. Tin sa mentionez ca in postul meu nu exista nici un dram de diferentiere de „culoare” si sunt sigur ca nici in cel al lui zoso, e vorba doar de valorea publica a pers. respective.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile