Două ore cu Leonard Cohen

Două ore cu Leonard CohenDance Me To The End Of Love, Hallelujah, The Captain, First We Take Manhattan, Ain’n No Cure For Love, Tower Of Song, The Future, Closing Time, Democracy, In my secret life, Boogie street, Take this waltz, The Gypsy’s Wife, Everybody knows, Suzanne, So long, Marianne, Bird on a wire, şi a încheiat duupa doua ore cu I tried to leave you.

Concert nemtesc, a inceput la 20.00 fix, la 20.59 lua jumatate de ora pauza, sa poata neamtul sa dea pe gat o bere sau un suc (5€ o cola la 0.5, deci nu numai la noi sunt preturi nesimtite). O2 are si wireless in sala, asa, de control. Atmosfera foarte misto, Suzanne cantata doar el cu clapele si fetele cu vocea, Tower of song, my fav song, cantat cu pasiune, ca si restul.

Asteptam Dylan…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

5 comentarii

 1. Hehe, unii muncesc si altii se duc la concerte, misto 🙂

  00
 2. Mie mi se pare ca la noi a cintat vreo doua in plus, la bis! Dar a si inceput cu intirziiere, ca, deh, noi sintem romani!

  00
 3. Dar nu ai mers cand a venit in capitala? Oricum e genial, pacat ca e din ce in ce mai batran.Take this waltz cum s-a auzit? e melodia mea preferata de la el.Asta si Dance me to the end of love…

  Porbabil sonorizarea a fost superba, dealtfel cum a fost si la Bucuresti.
  Un artist mare, o voce superba

  00
 4. Dupa Eric Clapton acu-mi faci in ciuda cu Leonard Cohen … :(( Na, acu stii de ce te urasc, da? 😛
  Allah Damn it!

  00
 5. Si eu vreau sa-l revad pe Dylan cat mai curand, A ajuns cu turneul prin US acum. Trebuie sa mai asteptam pana la anul…
  Aia e, ne incalzim ascultand Tell-Tale Signs.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.