Două evenimente care se întâmplă primăvara în Brașov și ar trebui să se întâmple peste tot

Primul e ceva normal: se refac unele marcaje, șterse de timp, de lucrări și de sarea dată iarna. Știu, bucureștenii și alții au rezolvat asta elegant, lăsând străzile fără marcaje, deci economii la bugetele orașelor. Plus, șoferii se descurcă ei cu ținut banda și cu încadrările corect, ce naiba, doar a rezolvat madam Firea traficul…

Al doilea e la fel de normal: se strâng gunoaiele din parcuri și de pe marginea drumului. Zilele trecute mă uitam că au strâns gunoaiele de pe marginea căilor ferate, azi am văzut firma de curățenie a partidului strângând gunoaie dintr-un mic parc. Da, se sifonează bani, da, costă de 2 ori mai mult, dar e curat.

brasov-3

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

22 comentarii

 1. Ai uitat de toaletare copaci si garduri vii.

  00
 2. Ai sa razi ba, dar se fac si in Bucuresti. Prost si putin, dar se fac

  00
  • Care ba ca am oprit ca boul fix pe trecerea de pietoni, marcaj complet sters, nici de leac nu mai era, semnul meu acoperit de verdeata, cand sa cobor am vazut semnul de pe sensul opus. Uite asa omori pe cineva. Si pe langa Stefan cel Mare, nu la Cuca Macaii…

   00
 3. Degeaba refac marcajele daca nu le respecta decat fraierii

  00
 4. Deci vrei să zici că fură da fac și ei ceva maică.

  00
 5. Vopsit borduri, toaletat parcuri si copaci, curatat spatii joaca, scos pamant plin de nisip si sare si inlocuit cu pamant de flori. Suceava, banuiesc ca x4 pretul, dar hey, macar nu fură tot…

  00
 6. În Iași de 2 săptămâni au ieșit locatarii la curățat grădinile de cartier și plantat flori. E frumos sa vezi când cetățenii pun mâna la muncă nu așteaptă să le rezolve statul toate problemele.

  00
 7. Macarale,…rad in soare, mii si mii….macarale, vesele, zglobii.

  00
 8. NOU
  #11

  Săptămâna asta se face și deratizarea în tot orașul

  00
 9. NOU
  #13

  eu, de unul singur, m-am luat, am curatat curtea (comuna, cladire art nouveau 1906, 17 locatari), am toaletat copacii, am curatat chistoacele de tigara ale vecinilor din gazonul pe care tot eu l-am pus anul trecut cu 2 zilieri. deci se poate. si nici nu am zis la nimeni (no troll !).

  00
 10. S-a umplut țara de gunoaie, mă uit în jurul Bucureștiului, e plin de pungi, PET-uri și alte plastice aruncate pe marginea drumului, zici că suntem în India.

  00
 11. Tu stai in cartier de case, nu stiu cum e pe-acolo, dar in cartierele de blocuri vin si fac curat peste tot, apoi vin aia cu toaletarea copacilor, apoi aia care tund gardul viu (astia vin de vreo 3-4 ori pe parcursul anului).

  00
 12. Stii ce mai e misto? Daca suni la firma de salubritate primavara si toamna aduc in cartiere containere pt deseuri specifice curateniei generale. Ai ocazia sa fii civilizat trebuie doar sa vrei.

  00
 13. undeva in oltenia cetatenii sprijiniti de prmarie au iesit sa curete santurile de scurgere de langa drum. a doua zi au venit reprezentantii cnadnr insotiti de politie si i-au somat sa se opreasca, ca e treaba lor. dupa un an santurile sunt tot colmatate.

  00
 14. in jurul caii ferate au facut curatenie angajatii CFRului, a fost o mobilizare generala vinerea trecuta.

  00
 15. La Iasi este la fel, am ramas placut surprins ca si asta iarna s-au comportat exemplar. Fiind din Galati, mi s-a parut Wow ce face in Iasi primaria.

  00
 16. „A furat, dar a facut!”

  La Bucuresti e pe sectoare – prin unele se fac (sectorul 1 parca), prin unele nu (sectorul… 3 de exemplu)

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.