TopBlogZosoblack

Doamna Dana ar fi fost prima soţie activă

Fără porcoşeniile de rigoare, cred că Dana Năstase ar fi fost prima soţie de preşedinte român care ar fi avut un rol activ în viaţa micii noastre ţări.

Mă gândeam zilele trecute, ştie cineva dacă Emil Constantinescu era însurat? Ştie cineva cum o cheamă pe nevasta lui? A văzut-o cineva vreodată în timpul mandatului?

Doamna Nina e un personaj mitic şi misterios. Doamna Maria nu pare a avea ceva de spus. Doamna Vălean la fel. Doamna Ponta/Sîrbu la fel. Unde e emanciparea femeii?

 femeie

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. … in bucatarie

  00
 2. Mihaela-dragostea-mea era destul de activă, din câte aud.

  00
 3. Doamna Dana a facut atat de multe in timpul campaniei electorale Bombo-congo incat a scarbit boborul mai ceva ca tovarasa Elena. Ma tem ca si de pe buda a emis comunicate de presa.

  00
 4. nadia o chema. era implicată în niște proiecte de caritate, dacă țin bine minte. altminteri, o persoană discretă, ca mai toate soțiile de președinți.
  se zice că toate se feresc ca de dracu de blestemul cabinetului 2, de-aia nu prea se aude nimic de ele.
  dana năstase a fost mai vizibilă pentru că e mai bișnițară din fire.

  00
 5. Atât doamna Vălean, cât şi doamna Sârbu sunt oameni politici. Politica nu face casă bună cu discreţia, deci modelul e pe cale de a se schimba.
  Desigur, dacă nu cumva o să ne întrebăm cum o cheamă pe doamna Diaconescu :)
  Pe doamna Oprescu n-o cheamă.

  00
 6. Cine crezi ca stie care este numele sotiei lui Constantinescu …sau mai bine zis nu cred ca intereseaza pe cineva sotia unui presedinte ce a fost asa ca sa fie si nimic altceva.

  00
 7. Emanciparea femeii e toata in Elenele lui Basescu, ele nu au in umbra cui sa stea asa ca ies la rampa cu ce “are” ele mai bun: gentute, pantofiori, sanisori, succesuri si mult tupeu ca sa ceara banii eu pt dezvoltarea turismului sau pt pozitia de europarlamentar…dom’ne dom’ne. Eu, ca femeie, le admir pt eleganta, dar in rest nu le plac. Cred ca mai sunt de admir si pt ca strang cu dintii de pozitiile actuale si reusesc, chiar daca nu fac mare branza, dar sunt ale lui Base.

  00
 8. Electoratul isi alege Presedintele, doamnele nu au niciun vot in spate. Dansele pot sa infiinteze o fundatie, sa ajute copii nevoiasi etc. Cred ca experienta pe care am avut-o cu tovarasa le marcheaza suficient de mult pentru a avea intelepciunea de asta in spate.

  00
 9. In umbra. Asa ca mai bine, in lumina… Sa le cunoastem si noi. Nu-i asa ?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.