despre bloggeri de top, in 2008

De ce numai 4-5 oameni invart intre ei singurele bugete de publicitate in blogosfera noastra, singurele premii, singurele lepse mai interesante?

de aici

Si eu ma uit cu jind la cei sus numiti si mi-as dori sa devin putred de bogat si faimos pe baza acestui blog. Din fericire imi dau seama la timp ca nici Zoso, nici Arhi sau ceilalti nu au ajuns bogati si celebri stand cu mainile incrucisate.

de aici

Ei sunt influenti prin faptul ca sunt cititi si au trafic mare. In afara de asta… mai nimic. Daca lista il are pe Zoso in frunte, atunci nu merita sa ma uit mai jos.

de aici (ps: daca vreti un linkbait bun in blogosfera, puneti-ma pe mine in capul tuturor topurilor, o sa fie plin de sorry losers de care nu a auzit nimeni care se vor agita si vor fi contra)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. o sa am si eu ceva de zis de asta (in afara de ce zic acum). Ai cel mai “hot” blog, desi nu imi place aroganta pe care o ai uneori. E hot pentru ca asa zice si newsgator, in functie de comentarii, link-uri, timpul de reactie la activitatea de pe blog etc.

  00
 2. Cand o sa scrii un post cu titlul “Zoso te invata: cum sa devii celebru si bogat” o sa crape blogul din cauza traficului! :

  00
 3. He he
  Stii cum mi se pare mie deal-ul asta?

  EU care scriu NU-TI cer sa vii sa vezi ce buchisesc aici. Eu pur si simplu scriu.
  Dar daca TU VII SA-mi CITESTI scrijeliturile nu ai dreptul sa-mi ceri sa fiu umil/cuminte/servil sau cum mai visezi tu la amurg, eu asa sunt!

  Deci, faptul ca unu’ e arogant, altu’ e persiflant si mai apare si unu’ opulent… ar trebui luat ca atare. Il citesti, ii comentezi ideile sau nu… dar nu iti da nimic dreptul sa-i ceri sa fie altfel.

  Io sunt negru (ma rog, pentru mine mulatru, pentru restul zoo), n-ai cum sa-mi cer sa fiu blonda pisi… asa si cu Zoso, Bobby, Arhi, Visfrumos, etc… fiecare e cum e si vede viata in felul lui. Daca vii si citesti inseamna ca iti creaza o stare. Ca esti de acord sau nu, te manifesti prin comentarii. Dar nu ai dreptul sa-i ceri omului sa vada viata altfel sau sa fie altfel, ca nici el nu te-a adus cu forta la el pe blog.

  00
 4. :)):)):)) Asa ceva nu se poate comenta :)):))

  Nu am nicio problema cu aroganta pe care foarte rar o afisezi. E munca ta, in fond si la urma urmei si este corect sa beneficiezi de roadele muncii tale.

  Mai mult, imi permit sa spun ca tu ai schimbat ceva in online-ul romanesc si nimeni nu poate contesta asta.

  00
 5. @Cabral: bine zis! :D

  00
 6. Daca ar fi toti negrii asa destepti.

  00
 7. @cabral: si acuma pentru blonde…

 8. Romanului mereu i-a placut sa pupe in cur gratuit, fie sa manance rahat gratuit. Sincer apropo de blogroll, desi il citesc pe Zoso si altii (de fapt doar pe el din Romania) n-am pus pe nimeni in ilsta. Pentru ca din 10 posturi doar 1-2 mi se par interesante (a se intelege chestii care intr-adevar ma intereseaza). Iar de pareri, bloggerul nu e un jurnalist tip CanCan sau Libertatea, generator de spectacol. In opinia mea, bloggerul ar trebui sa fie un fel de moderator de “talcioc-show”, sa lanseze subiecte, sa aduca argumente si sa modereze dialogul. Asa sa scrii doar de dragul ca p*** mea, scriu de dragul de a f*** spatiu public gratuit, mi se pare un obicei prost. romanesc. Si in momentul in care lansezi articole despre vreun concurent (alt blogger) automat te descalifici ca e-writer. Acuma parerea mea umila: “get off Zoso’s dick and get a personality”.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Top articole

7 zile